Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, magic88 napisał:

Witam, kojarzy ktoś handlarza Kras Rol z Ługi-Rętki k/Siedlce? Warto tam w ogóle do niego zaglądać? 

nie warto, chyba że szukasz padliny.

Edytowane przez Uziu92
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Marl napisał:

https://www.olx.pl/oferta/john-deere-7710-2003r-CID757-IDGxaFV.html#833e31442f  

Czy to warta uwagi oferta? Czy Autopower w tych modelach tez jest zawodny jak w serii 6x20 ?

Od razu widać że sprzęt z zagranicy bo opony konkret a nie pierwsze lepsze kolarzowki jak to w Polsce bambry zakładają. Jak w dobrym stanie i nie wyjebany to będzie chodził a co do awaryjności to w używanym sprzęcie trzeba być gotowym na wszystko.

Edytowane przez Rolnik_z_Podkarpacia
Opublikowano
11 godzin temu, soltys48 napisał:

Jego pierwszego podejrzewałem ,ze moje wałki kupił od szwagra ale zarzekał się na wszystkie świetości świata ,ze nie kupił

a tydzień później go ojebał szwagier🤣

Karma wraca  :D do jakiejs rotacyjnej mi go "dorzucił"

10 godzin temu, stempos1980 napisał:

Ja w lato kupiłem za 180 zł wałek 240nm tylko do opryskiwacza i ciapka to też skracalem po parę cm bo za dlugi był do biardzkiego 

Ja w opryskiwaczu mam zrobiony z profila 20x20 i 15x15 jak dobrze pamiętam.  Z 10 lat juz trzyma po tym jak ojciec kupil nowy do opryskiwacza a ja na drugi dzień zapomnialem zeby zaczep przesunąć, opuscilem opryskiwacz i nowy wałek sie zgial :o na szybkio takie cos ogarnąłem i trzyma.

Opublikowano

Z ostatniej chwili:

Rzecznik Rządu podał, że to nieprawda, jakoby w dniu 1 listopada cmentarze miałyby być zamknięte dla obywateli. W związku z dobrą sytuacją pandemiologiczną Rząd planuje nawet otwarcie kilku nowych cmentarzy. Koniec komunikatu.

• Haha 3
Opublikowano
33 minuty temu, jahooo napisał:

Z ostatniej chwili:

Rzecznik Rządu podał, że to nieprawda, jakoby w dniu 1 listopada cmentarze miałyby być zamknięte dla obywateli. W związku z dobrą sytuacją pandemiologiczną Rząd planuje nawet otwarcie kilku nowych cmentarzy. Koniec komunikatu.

No pewnie że będą otwarte ale dla tych "wyżej" z Warszawy 👍 szpitale też są do nich otwarte żeby kogoś odwiedzić, ciekawe czy burdele też otwierają dla nich 

Opublikowano
1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

ciekawe czy burdele też otwierają dla nich 

to Cię najbardziej interesuje? 🤔

Opublikowano
18 minut temu, pafnucy napisał:

to Cię najbardziej interesuje? 🤔

No gdzie przeca on myśli że ma jeszcze do sikania 🤣

Opublikowano

no np kiedy dopłaty czy cóś?

1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

A co innego ? 😱

Opublikowano
9 godzin temu, Krzysztof81 napisał:

Na Podkarpaciu jeszcze baby pług ciągają, ewentualnie woły jak jakiś bogatszy gospodarz a Ty z ciągnikiem wyskakujesz 😉

Baby to Ty masz u siebie w chałupie czereśniaku ledwo oderwany od pługa. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v