Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
23 godziny temu, soltys48 napisał:

NIe ryzykowałbym takiego czegoś zakłądać używanego

Wiadomo że od 30 letniego gruza, to gra nie warta świeczki, ale jak od nowszego i nie zgnitego auta to dlaczego nie?używane ori haki dobrych marek więcej wytrzymia niż te garażowe produkty za 200 zł  firmy krzak. 

Opublikowano

Wracając do haka, to jest jeszcze opcja do ciut większego i mocniejszego sedana. Ale nim jeżdżę głównie, to wtedy musiałbym odpinany hak, żeby nie szpecił. A takie jak patrzyłem to ori koło 2k. A to trochę już dla mnie przy dużo jak do okazjonalnego wożenia.

A tak trochę w temacie przyczepka - wożenie złomu. Patrzyłem sobie ostatnio na ten mój złom i sporo trzebaby było pociąć. No i zastanawiałem się nad palnikiem. Powiedzcie jest jakąś większą filozofia w posługiwaniu się nim? No i czy takie zestawy z allegro po 5stow z butlami do czegoś się nadadzą?  

Opublikowano
57 minut temu, daron64 napisał:

Powiedzcie jest jakąś większą filozofia w posługiwaniu się nim?

Najważniejsze to nie przeciąć sobie samemu przewodów tym palnikiem. Na dalszym złomie kiedyś takiego "fahofca" przyjęli do cięcia autobusów, to zanim wszedł do autobusu to sobie sam przewody palnikiem ciachnął. Potem te autobusy mu wyciagali do cięcia pół kilometra w pole

Opublikowano
25 minut temu, bratrolnika napisał:

Do dużej kątówki na allegro po 3zl sztuka, kup 100szt to ci do końca życia wystarczy, a i tak taniej jak palnik wyjdzie

Jeszcze duża katowke do tych tarcz muszę dokupić :)

Opublikowano

Taką nową z lat 80 przejąłem za 500 zł. Leżała na ,,przydasię''. Jak znajdziesz napaleńca to może dać tysiąc,ale na podlasiu raczej nie szukaj takich. ta jest do 20 krów,a tacy już prawie nie istnieją

Opublikowano

U nas jeden dawno temu podobno włączył i ch*ja wsadził do gumy strzykowej 🤣🤣🤣 

No prawie jakby mu loda jaka robiła 😊

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v