Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, stempos1980 napisał:

Byś się zdziwił 😁

Ten tego widzę że zachłysłeś się zachodnią technologią jak ja wczoraj papryką, ciekawe skąd była 🤔

Nie pokaże bo was takie ciągniki tu nie interesują 👍

Opublikowano
4 minuty temu, Ursus932 napisał:

Ten tego widzę że zachłysłeś się zachodnią technologią jak ja wczoraj papryką, ciekawe skąd była 🤔

interesują. pokaż. nie bądź taki.

Opublikowano

@pafnucy Komputer mi fiksuje, że mi nie wyświetla u Ciebie profilowego zdjęcia? Czy cosik się podziało...

Opublikowano
3 minuty temu, robi57362 napisał:

przeklety rok wszystki sie psuje i to po dwa razy

O to to. Myślałem, że tylko u mnie tak. Na koniec żniw zostało poł hektara pszenżyta - pierdolnela opona w bizonie. Przyjechał sąsiad - motowidla połamał 😛 rozmrozmawialem z kuzynem - zostało mu 10ha owsa - silnik w kombajnie padł. A teraz słyszałem, że padła mu skrzynia, w jedynym ciągniku. Owies został mu na polu, z tego co widziałem to ściernisko tylko agregatem ruszone, nic nie orane, nic nie siane i chyba 3ha ziemniaka w ziemi jeszcze siedzi. 

Opublikowano
9 minut temu, Ursus932 napisał:

Właśnie nie tylko wiem co fiaty potrafią.

Ja papryki niesprzedaje od wtorku więc nie do mnie iluzja co do papryki.Chcesz ładna to przyjedź w Piątek do mnie to sam sobie pujdziesz urwiesz taka jak ty będziesz chciał

Opublikowano
TheraRolnik napisał:

10 minut temu, slawek74 napisał:

ale takiej jak brat robi to nie masz 😉😀

Takiej nie ale podobną 😁

pokaż

pafnucy napisał:

bez przesady. trochę mniej.

1.5cm😁

witejus napisał:

1 godzinę temu, TheraRolnik napisał:

70-80km

to nie wiesz że ten przedział jest najdroższy?

nawet powiedział bym 70-100km w tych starszych bo już nowsze to 90-120km takie do 100tys zł

Ursus932 napisał:

Bez przesady, zetor to zetor

👍👍👍

A love zetor,😎

no pokaż tego ukochanego 😀

Agrest napisał:

Cykor 😁

👍 nawet peniawa 😉😁

Opublikowano
16 minut temu, daron64 napisał:

O to to. Myślałem, że tylko u mnie tak. Na koniec żniw zostało poł hektara pszenżyta - pierdolnela opona w bizonie. Przyjechał sąsiad - motowidla połamał 😛 rozmrozmawialem z kuzynem - zostało mu 10ha owsa - silnik w kombajnie padł. A teraz słyszałem, że padła mu skrzynia, w jedynym ciągniku. Owies został mu na polu, z tego co widziałem to ściernisko tylko agregatem ruszone, nic nie orane, nic nie siane i chyba 3ha ziemniaka w ziemi jeszcze siedzi. 

Tyż mam szczęście że wszystko mi się psuje 👍 inni będą jeździć tydzień i nic, ja wsiądę i zaraz coś rozwalone 😅

Opublikowano
2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

W poniedziałek woziłem gnój zaczep w rozrzutniku się wygiął, w środę zwoziłem zwijki "dżojstik" od tura się złamał... 

Pewnie żeś łapał za joya jak jehowy za klamkę. 🤣😜😀

• Haha 3
Opublikowano
2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

W poniedziałek woziłem gnój zaczep w rozrzutniku się wygiął, w środę zwoziłem zwijki "dżojstik" od tura się złamał... 

Parę lat temu pożyczyłem od wujka rozrzutnik 6t, jadę sobie radośnie polną droga załadowany z czubkiem, nagle jebbbbbbbb - patrzę za siebie nie ma rozrzutnika. Zaczep w ciągniku mi się złamał. Okazało się, że był już kiedyś spawany. 

Opublikowano
3 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Mi już 2 linki pękły i 3 "dżojstiki" się złamały 👍

Teraz biorę linki na widełki i lepszy joy, ten na kulki to tylko zabawka dla amatorów

Opublikowano
30 minut temu, stempos1980 napisał:

Właśnie nie tylko wiem co fiaty potrafią.

Ja papryki niesprzedaje od wtorku więc nie do mnie iluzja co do papryki.Chcesz ładna to przyjedź w Piątek do mnie to sam sobie pujdziesz urwiesz taka jak ty będziesz chciał

Panie Adamie to był żart z tą papryka, fakt może prymitywny?👍

Nie jadam warzyw z niewiadomego źródła bo tam pełno chemii 

A widzial Pan co potrafi takie 63 konie z 72xx 😉 

16 minut temu, radekz200 napisał:

A czemu nikt nie obejrzał mojego linka z pytania na śniadanie? 

Dawaj to obejrzę 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v