Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://sklep.landini.info.pl/pl/p/Thaler-48T18-48KM-4%2C90m-2500kg-Tier-4F/234

fajna mała zabawka,

u mnie to samo na odległości 100 metrów kopałem doły pod słupy na płot co 15 metrów i po kolei oczywiście 20 cm "humusu" a potem kolejno w każdym dole co innego " piach;glina szara;glina czerwona/źródełko;glina szara;piach;glina czerwona;piach" i tak losowo, co dołek to co innego na 15 metrów 2 tych samych nie trafisz 

@jahooo a z tym ursusem z silnikiem od zetora to komuś ostatnie słońce chyba przygrzało, ale jak @Krzysztof81 powiedział "przyjdzie głupi i kupi" 

Opublikowano
5 godzin temu, czesio200 napisał:

500to sam obornik zaladuj po 2x do tego inny towar zboza slomy torfy itp. Co Ci będę tłumaczył. Nie jestes zbyt kumaty to nie zlapiesz. Panie koparkowy haha

Masz rację co ja tam wiem największy bamber na AF z okolicy Konina a ja z takiego zaściankowego Podkarpacia, no nie pogadasz.

Opublikowano
20 godzin temu, klama958 napisał:

@Morion  Na już szukasz, czy narazie się rozglądasz?  Bo u nas chyba będą miec Mtza 82 w małej kabinie na sprzedaż, ale to raczej po pracach polowych. Sprzęt nie wypracowany raczej. Jak będe się z nimi widział to dopytam co i jak. 

Bez pospiechu. Jak się trafi to będzie. Jak coś to daj znać.

Opublikowano
11 godzin temu, slawek74 napisał:

Przemek a co Ty ruskiem robisz? z tego co widać to renata albo ihc lub farmszrot z turem

Z tego co wiem to do owijarki go trzyma. 

• Like 1
Opublikowano

całkiem tania ta ruszaka,@slawek74 widziałeś? tańsza jak szwagrowa.

Opublikowano (edytowane)

ta pod dachem to piątka? nie widziałem na takiej ramie piątki.

sie komuś chciało.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
12 godzin temu, slawek74 napisał:

Przemek a co Ty ruskiem robisz? z tego co widać to renata albo ihc lub farmszrot z turem

Owijarka i to nie zawsze, wożenie gooowna od czasu do czasu i równie często rozwożenie wapna. W tym roku jeszcze pełnej mth nie wyrobił

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, szymon09875 napisał:

Zorientuj sie jak z czesciami do niego. Wydaje się nie głupi. 

Odkładania około 220 zł lemiesz od 120 w górę 

Tylko ciekawe ile da się utargowac

Edytowane przez stempos1980
Dopisanie
Opublikowano
10 godzin temu, szymon09875 napisał:

@soltys48 nie wiesz czy ma kto gdzies "pozostałości" po c360 albo i 4011?

https://www.agrofoto.pl/fakty/polska/przewrocony-ciagnik-przygniotl-kierowce-i-pasazera,98716.html

Nie wiem tylko czy ją naprawia i dalej do pracy czy na handel będzie. A z c-4011 niedaleko mnie facet miał "cały" tył

• Thanks 1
Opublikowano
9 godzin temu, Massey6170Dyna napisał:

Rolnik z podkarpacia. Jedyna różnica to jakość, Nowy, ale zmiennik... Oryginał ponad 4,3 tyś zł. 

jak sprzedają to chyba jakąś gwarancję na to dają??? jak nie ukręci się w pierwszym tygodniu to będzie chodzić

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v