Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

To jest sam ten przedni grill - w reno maska jest dzielona. Właśnie w grę wchodzi jeszcze regeneracja - chyba druga, albo trzecia z kolei.

Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

samemu do jakichś 70zł sobie ogarniesz, mata i żywica no i trochę chęci. ja to bym wolał spawać

Z tego co wiem teraz grill jest troszku bardziej pokiereszowany - szwagier ustawiał po 2 bele i ta górna mu sie wymsła ;)

Opublikowano
6 godzin temu, gregor1284 napisał:

to mata, żywica i szpachel z włóknem. do 7211 to idzie wyklepać przecie :D

Raz, że nie mam zdolności takich, a dwa że jakiś czas temu jeszcze może nie było tak źle, ale jak to w tych zetorach - wajcha od zamykania jest ulamana i kiedyś jak przyszedł wiatr, to sobie trochę klapa porzucał.

A może inaczej - ktoś może kupował te, co na internetach sa za tysiaka z hakiem? Bo Ori kiedyś pytałem to 2.5k

Opublikowano
3 minuty temu, daron64 napisał:

Raz, że nie mam zdolności takich, a dwa że jakiś czas temu jeszcze może nie było tak źle, ale jak to w tych zetorach - wajcha od zamykania jest ulamana i kiedyś jak przyszedł wiatr, to sobie trochę klapa porzucał.

A może inaczej - ktoś może kupował te, co na internetach sa za tysiaka z hakiem? Bo Ori kiedyś pytałem to 2.5k

Pewnie z blachy grubości puszki do konserw 

Opublikowano
21 minut temu, grzesiek1098 napisał:

https://www.olx.pl/oferta/traktor-ford-z-dokumentami-CID757-IDFN7B1.html

Szukam jakiegoś małego pomocnika na podwórko, warto się tym interesować?

nie wiem jak z częściami do fordów ale, z uszkodzonym silnikiem to nie wiesz co będzie, słyszałem że część fordów nie ma tulei tylko wszystko w całości i silnik do wymiany, lepiej ciapka/t25/ może jakiś deutz, stare renault lub coś w tym stylu

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, igor10246 napisał:

nie wiem jak z częściami do fordów ale, z uszkodzonym silnikiem to nie wiesz co będzie, słyszałem że część fordów nie ma tulei tylko wszystko w całości i silnik do wymiany, lepiej ciapka/t25/ może jakiś deutz, stare renault lub coś w tym stylu

Sąsiad polepił takiego 2000 i opchnął szczęśliwy. Jak woda poszła na tłok to pewnie pęknięta głowica lub tuleja, kłopotliwa sprawa

Mały to International 323

Edytowane przez jahooo
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

i tak i nie

oddana-to będzie dobre słowo

a tak jak już poruszyłeś temat, sprawdziła się???

No😁 zboże do siewu zwiozła

Edytowane przez soltys48
Autokorekta
  • Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, 6465 napisał:

Albo kupi.  Pytanie tylko czyje bele  były i kto kazał ustawiać. 😀

Ciągnik, bele i umiejętności były szwagra - ja tylko mam pomóc mu zlokalizować maskę.

Opublikowano
29 minut temu, jahooo napisał:

Czy ktoś mnie może oswiecić, czym w cięzkiej serii Ursus różni się szubka skrzynia od "normalnej" ?

A po co to Panu wiedzieć ? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v