Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, stempos1980 napisał:

Co oglądałeś?i jakie wnioski?

Zetora 5340, 7245, 6245 , ursusa 4512, 4514,914, jakiegoś case ale zapomniałem symbolu, jeszcze blisko mnie w byłym PGR czerwonego New hollanda 

Wnioski 🤔 żaden nie spełnił moich oczekiwań, nie łatwo podjąć decyzję żeby wydać 50- 60 tyś 

3 godziny temu, stempos1980 napisał:

🤔

2 godziny temu, slawek74 napisał:

czeka aż mu ktoś perełkę pod dom podprowadzi

Za igłę jestem gotów przepłacić 

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano

Kurcze, poszedłem i zmierzyłem i na cm wyglada, że szerokość jest taka sama. Mierzone na klocku. Ale wizualnie jak były na ciągniku stare i postawilem obok nowe, to wydawało się, że są dużo wezsze

47 minut temu, pafnucy napisał:

a centymetrowo?

4 minuty temu, Ursus932 napisał:

Zetora 5340, 7245, 6245 , ursusa 4512, 4514,914, jakiegoś case ale zapomniałem symbolu, jeszcze blisko mnie w byłym PGR czerwonego New hollanda 

Wnioski 🤔 żaden nie spełnił moich oczekiwań, nie łatwo podjąć decyzję żeby wydać 50- 60 tyś 

🤔

6245 za 50k? Matko Boska

Opublikowano
48 minut temu, Ursus932 napisał:

Za igłę jestem gotów przepłacić 

ale nie za taką i aż tyle.

minęły te czasy że dziadzio do kościoła takim tylko jeździł. niemiec też już do granicy nie gania żeby odkupić. otwórz oczy i nie przepłacaj.

Opublikowano
jahooo napisał:

A czemu ? A chińska kosa czy pilarka OK, niektórzy nawet polecają, że lepsza niż markowa, a traktor to już nie ?

kos to 10 kupisz i nie zbankrutujesz a z jednym polmotem może zaboleć i wkur jak jakaś pierdoła będzie trudno dostępna i kosztować kilka kos😉

jahooo napisał:

Ale nadal połowę tego, co markowy

jedna połowa w tym przypadku drugiej nie równa 😉

Opublikowano
34 minuty temu, szymon09875 napisał:

@Ursus932 na olx jest polmot 2009 rok za 48 tys, nie moge skopiować linka, ale może byc ciekawy. Znajomy 5 tys h zrobil bez awarii 

Też macie problem w aplikacji olx żeby udostępnić link? Mam Androida 10i zniknęła mi opcja "kopiuj do schowka"

Opublikowano
11 minut temu, slawek74 napisał:

kos to 10 kupisz i nie zbankrutujesz a z jednym polmotem może zaboleć i wkur jak jakaś pierdoła będzie trudno dostępna i kosztować kilka kos😉

jedna połowa w tym przypadku drugiej nie równa 😉

kurna. sie bym nie spodziewał że tak mądrze napisać umisz. ;)

żarcik. dobre gadasz po mojemu.

Opublikowano
3 godziny temu, daron64 napisał:

Nie mierzyłem na powietrzu. Mogę ewentualnie pójść zmierzyć jak teraz jak leży ile jest

Moje radialne mają 42cm

A stare 14.9R28 38 cm około

Opublikowano
daron64 napisał:

A jakiego macie androida? Choć to chyba bardziej kwestia wersji aplikacji, ale na 9tego nie miałem, a na 10 problem jest

nie wiem jakiego androida mam ale coś po aktualizacjiach olx się kiedyś zmieniło i to udostępnianie jest trochę bardziej skomplikowane ale da się choc wkur....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v