Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
26 minut temu, Ursus932 napisał:

Kurcze chyba trochę dużo kasy. To już bym wolał poszukać starszego zadbanego i dać 30 i ewentualnie wszystko sobie porobić na tip top. Bo co ma taki nowszy więcej od starego? Przód załączany guzikiem? Blokadę przodu? 

19 minut temu, mf362 napisał:

Jaki macie rozstaw kół w zetorach 7211 itp?

Czy po obróceniu gwiazd jest możliwość zamontowania obciążników?

Jak Ci mocno potrzebne, to w 7011 mogę Ci za godzinę zmierzyć. A po odwróceniu felg nie wystarczy talerzy odwrócić?

Opublikowano
44 minuty temu, bratrolnika napisał:

Ty to chyba naprawdę chcesz przepłacić za tego ursusa, nie idzie takiego znaleźć do np. 45tys.zł???

Ciężko znaleźć coś tańszego, kasa uszykowana to co teraz będzie trza biznesplan 🤔

Opublikowano

Jak dla Ciebie to bym powiedział że za dużo pstryczków i ,,wajchów''  w tym modelu fetorka😶😉

Opublikowano
30 minut temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Jak dla Ciebie to bym powiedział że za dużo pstryczków i ,,wajchów''  w tym modelu fetorka😶😉

No właśnie masz rację, jeszcze ten pierdzielony rewers, po wuja to montowali w zetorze 

Opublikowano
1 godzinę temu, daron64 napisał:

Kurcze chyba trochę dużo kasy. To już bym wolał poszukać starszego zadbanego i dać 30 i ewentualnie wszystko sobie porobić na tip top. Bo co ma taki nowszy więcej od starego? Przód załączany guzikiem? Blokadę przodu? 

Jak Ci mocno potrzebne, to w 7011 mogę Ci za godzinę zmierzyć. A po odwróceniu felg nie wystarczy talerzy odwrócić?

Byłbym wdzięczny ;)

Mam ciężarki od c360

Albo obręcze względem gwiazdy odwrócić . Bo teraz mam gwiazdy od środka ale uszy od obręczy felgi są bardziej na zewnątrz niż do środka. Rantu felgi

Opublikowano

Byłeś Ty ursus932 choć z jeden traktor oglądać? To już szopka się robi. 

Opublikowano
41 minut temu, mf362 napisał:

Byłbym wdzięczny ;)

Mam ciężarki od c360

Albo obręcze względem gwiazdy odwrócić . Bo teraz mam gwiazdy od środka ale uszy od obręczy felgi są bardziej na zewnątrz niż do środka. Rantu felgi

Rant felgi po wewnetrznej ~109 

Opony po wewnętrznej ~102-103

Koło ustawione na wąski rozstaw, opony 16.9/28

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, danielursus3p napisał:

Kolego byłem nawet kilka, na środę jestem umówiony na oględziny następnego 

Szopka to stoi pusta i czeka na lokatora 😊

Opublikowano
pafnucy napisał:

ty to nawet skansen, a nie zabytek. 😝

jak ja skansen to Ty wkopaliska archeologiczne 😉😁

danielursus3p napisał:

czeka aż mu ktoś perełkę pod dom podprowadzi

Opublikowano
1 godzinę temu, daron64 napisał:

Rant felgi po wewnetrznej ~109 

Opony po wewnętrznej ~102-103

Koło ustawione na wąski rozstaw, opony 16.9/28

Dzięki 
;)

U mnie jest 100cm od opony do opony

Opony masz diagonalne?

Opublikowano
22 godziny temu, jacek3773 napisał:

Nie ma polotu???? Samym wyglądem powala🤣🤣

Co chcesz od wyglądu? Podobne do naszej 40-tki. Tutaj skrzynia i zwolnice nie wyją jak w 60-tce, miękki przód, jest szybszy.

Opublikowano
19 minut temu, mf362 napisał:

Dzięki 
;)

U mnie jest 100cm od opony do opony

Opony masz diagonalne?

Tak. Wymieniane że starych jeszcze barumow na cultory - wizualnie sporo węższe od starych

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v