Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dwie łopatki (prawa-lewa) krótkie regulowane amazone na sprzedaż. Orginał ze starych zapasów. Zdjęcia i wymiary na priv

Opublikowano
bratrolnika napisał:

10 minut temu, daron64 napisał:

Hmm, a czemu akurat 47?

No weź, ponad 50 dych za ciężka serię?? Ładny jest, opona zdrowa, No ale cena duża. 

dla przykładu zapytam 🤔 gdybyś szukał samochodu do 20tys najlepiej 18.5 a trafiał by się za 21tys idealnie taki jak Ci pasuje model rocznik silnik i wyposażenie to nie kupiłbyś ?

Opublikowano
14 minut temu, slawek74 napisał:

dla przykładu zapytam 🤔 gdybyś szukał samochodu do 20tys najlepiej 18.5 a trafiał by się za 21tys idealnie taki jak Ci pasuje model rocznik silnik i wyposażenie to nie kupiłbyś ?

Rok temu szukałem samochodu do 30tys.zl, najbardziej podpasował taki za 20.... 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

No weź, ponad 50 dych za ciężka serię?? Ładny jest, opona zdrowa, No ale cena duża. 

Ale to xx34, taka wiesz lepszą ciężka seria :) Zwykłe osiągają kosmiczne ceny. Do tego mniejsze zawsze za droższe trochę. Nie mówię, że to cena adekwatna do tego, co ten ciągnik oferuje, ale to jak przy każdym zetorze/ursusie. A chodziło mi, ślad wziąłeś akurat 47,czy nie 48, albo 46? 

59 minut temu, witejus napisał:

i zwyżka przed nim jedzie ,obcina gałęzie i druty podnosi

A może po sezonie podstawia pod dom, podpina pod centralne i jazda.

40 minut temu, bratrolnika napisał:

Rok temu szukałem samochodu do 30tys.zl, najbardziej podpasował taki za 20.... 

Ja szukałem do 50, kupiłem za 19 i włożyłem 10 🤣

Opublikowano
3 godziny temu, stempos1980 napisał:

Teraz dużego byczka już?

A no takiego dużego 

Opublikowano

Pany, do trzydziestki na przód lepsze opony jodełka czy ze zwykłym bieżnikiem? Bo stare Stomilki już łyse, trzeba nad jakimiś nowymi myśleć. Ciągnik nie ma tura i robi góra 60mth na rok.

Opublikowano
3 godziny temu, 6465 napisał:

Jedź najpierw go zobacz.  Jak on w tartaku pracuje to on zryty jak dzik w lesie. 

@Ursus932 nie patrz na młode i tanie bo tak to można sobie kupić skarbonkę bez dna. Ja tak szukałem przez rok.  Miało być za 70-80tys max.  A trzeba było pożyczyć parę złoty i dać przeszło 100tys.  Kaska oddana a traktor śmiga. 

Widzisz wszyscy piszą że on nie jest tani

Mam dopiero końcówkę a 50 muszę uzbierać 🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Weź pod uwagę że te serie 34 ciężko znaleźć taniej 

Opublikowano

@bratrolnika jeden zbiera na prasę a ja myślę na ciągnik 😊 więc nici z procentu 

@bratrolnika ta wyższa kabina daje lepszą widoczność i ciut więcej "komfortu"

Opublikowano

Niedługo chyba pierwsza rocznica rozpoczęcia akcji pod kryptonimem "kupię łursusa" 🤣

Opublikowano

Co to jest rok. Ja do zakupów, czy jakichś grubszych (jak na moje możliwości) inwestycji to po parę lat sobie czytam, pytam itd.

A właśnie. Sąsiad widzę kupił sobie cyklopa, także muszę myśleć i jakimś turze do 7011(albo 60tki, ale chyba lepiej na zetorka?). Ma być tani. Rocznie robiłby tylko - parę ton nawozu w bagach, 30 parę rozrzutnikow obornika, raz na parę lat wapno, no i koło 100balotow. Już kiedyś robiłem podejście do tematu, no ale jak dobrze pójdzie to na wiosnę trzeba będzie w końcu kupić. Na co patrzeć?

Opublikowano
8 minut temu, Partyzant85 napisał:

Niedługo chyba pierwsza rocznica rozpoczęcia akcji pod kryptonimem "kupię łursusa" 🤣

Spokojna twoja rozczochrana,, Jeszcze sporo czasu do rocznicy, większość tu pisze że szukała bądź szuka ciągnika rok albo więcej ale widzę tylko do mnie kilku typów się przypierdala 🤔

Opublikowano

Jak o używce myślisz, to aby prosty i na sworzniach nie wybity.

Opublikowano
15 minut temu, daron64 napisał:

Co to jest rok. Ja do zakupów, czy jakichś grubszych (jak na moje możliwości) inwestycji to po parę lat sobie czytam, pytam itd.

A właśnie. Sąsiad widzę kupił sobie cyklopa, także muszę myśleć i jakimś turze do 7011(albo 60tki, ale chyba lepiej na zetorka?). Ma być tani. Rocznie robiłby tylko - parę ton nawozu w bagach, 30 parę rozrzutnikow obornika, raz na parę lat wapno, no i koło 100balotow. Już kiedyś robiłem podejście do tematu, no ale jak dobrze pójdzie to na wiosnę trzeba będzie w końcu kupić. Na co patrzeć?

Nie ma to jak somsiad 😎 potrafi człowieka zmobilizować. 😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v