Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 godziny temu, stempos1980 napisał:

To jest heblarkokrajzega

Najgorsze k**estwo jakie wymyślił człowiek do obróbki drewna 

4 godziny temu, jacek3773 napisał:

Przycina palce i wyrównuje 😁

Dokładnie ,znam kilku co straciła palce na takich wynalazkach

Opublikowano
8 minut temu, Ursus932 napisał:

Mój teść tyle lat robi na taki m sprzęcie i palce ma całe.Po prostu trzeba się skupić przy tych maszynach

Opublikowano

@stempos1980 Ale zawodowo robi ?? Czy tylko dłubie od czasu do czasu ,pewnie że jak uważa to jakoś robi 

Ja znam pełno stolarzy I nigdy nie słyszałem dobrego słowa , mój były szef lata temu jak wyszedł ze szpitala to mówił pierwsze co zrobił 😏upierdolił końcówke wałka od pilarki 

Opublikowano
3 godziny temu, daron64 napisał:

A teraz koniec pierdół. Pojawił się poważny temat do ogarnięcia. Stoję przed nie lada dylematem. Muszę wybrać jakies nowe schronienie dla 

IMG_20200620_200201317_copy_768x1024.jpg

Skorpiona. Kupował ktoś może ostatnio jakiś domek dla małego pchlarza? Żal mi go, że siedzi w takiej małej klitce i po wypłacie obiecałem mu kupić coś większego.

Jak bardzo go lubisz to może taka bajerancka? 😜  https://allegro.pl/oferta/klatka-dla-chomika-gryzonia-myszki-ch2-tunel-7522633281

Opublikowano
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

@stempos1980 Ale zawodowo robi ?? Czy tylko dłubie od czasu do czasu ,pewnie że jak uważa to jakoś robi 

Ja znam pełno stolarzy I nigdy nie słyszałem dobrego słowa , mój były szef lata temu jak wyszedł ze szpitala to mówił pierwsze co zrobił 😏upierdolił końcówke wałka od pilarki 

Teraz tylko dla siebie przeważnie ale kiedyś to robił zawodowo stolarkę krycie dachów budowa domów z drewna ale już niema zdrowia do tego

Opublikowano
daron64 napisał:

A teraz koniec pierdół. Pojawił się poważny temat do ogarnięcia. Stoję przed nie lada dylematem. Muszę wybrać jakies nowe schronienie dla 

Skorpiona. Kupował ktoś może ostatnio jakiś domek dla małego pchlarza? Żal mi go, że siedzi w takiej małej klitce i po wypłacie obiecałem mu kupić coś większego.

dam Ci kota albo kotkę sprawę rozwiąże 😉😀

Opublikowano
3 godziny temu, Ursus932 napisał:

Ja też znam, wszyscy za kołnierz nie wylewają, może tu tkwi problem ?

Opublikowano
37 minut temu, Ursus932 napisał:

Zależy mi na czasie 

Toż to godzina roboty, a żeby estetycznie wyglądało to dajmy nawet 3. To i tak szybciej niż kurier

• Like 1
Opublikowano
18 minut temu, jedrus2020 napisał:

Ale musi być odkrecane?

Tak ,będę musiał zrobić bo nie dam 150 za kawałek blachy

Opublikowano
2 godziny temu, szymon09875 napisał:

Za 100 w poniedziałek mogę ci wysłać. 

A masz jakieś zdjęcie ?

9 minut temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Toć Ci nawet wymiary podali, żeby samemu w garażu uklepac 😎😎

No tak trzeba będzie zrobić 

Opublikowano

@Ursus932 w tym czasie jak tu z nami piszesz już byś to dawno wyspawał☺Masz migomata to w czym problem. Ja swój wysyp razem z wycięciem w starej burcie i wspawaniem całego wysypi robiłem ze 3 godz. Tylko u mnie nie jest przykrecany tylko na stałe przyspawany .

potrzebna co będzie blacha około 100x35 cm i szlifierka☺

Opublikowano

No i poszedł pług, tym razem dziadkowy dwuskibowy ruski. A wziął go chłopak, który jest moim dalekim kuzynem od strony ojca, chajtniety z moja bliższa kuzynka od strony matki - no ni jak by mi nie przeszło przez gardło powiedzieć, że chce za niego jakies pieniadze. Zawsze to lepiej niech sobie drugie życie zyska, jak miałby na zlom trafić.

• Like 1
Opublikowano
8 godzin temu, szymon09875 napisał:

@Ursus932 w poniedzialek rano mogę podesłać zdjęcie, wczesniej nie dam rady.

Dzięki Ale już wstałem o 4 i zacząłem kleić 

Opublikowano
33 minuty temu, daron64 napisał:

No i poszedł pług, tym razem dziadkowy dwuskibowy ruski. A wziął go chłopak, który jest moim dalekim kuzynem od strony ojca, chajtniety z moja bliższa kuzynka od strony matki - no ni jak by mi nie przeszło przez gardło powiedzieć, że chce za niego jakies pieniadze. Zawsze to lepiej niech sobie drugie życie zyska, jak miałby na zlom trafić.

Nawet "flaszki" nie zostawił 🤔

24 minuty temu, Ursus932 napisał:

zacząłem kleić 

Można? Można 😊

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v