Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 godzin temu, daron64 napisał:

No i co - masz 250tys to robisz profilaktycznie turbo, albo przy 350 skrzynie? 

Nie ale jak kupisz samochód który ma 230tyś to się można spodziewać ze nie długo będzie do roboty a jak kupisz jak ma 300tyś to już będzie zrobione

Opublikowano (edytowane)

Tak z ciekawości pytałem to nie będę zawracał mu gitary. Swoją drogą wcześniej jeszcze jak czesio sprzedawał swojego to te sampki chodziły grubo powyżej 50 tyś teraz można znaleźć już poniżej 40 fajny egzemplarz 

Edytowane przez Rolnik_z_Podkarpacia
Opublikowano
51 minut temu, Strongman napisał:

Nie ale jak kupisz samochód który ma 230tyś to się można spodziewać ze nie długo będzie do roboty a jak kupisz jak ma 300tyś to już będzie zrobione

Nie obraź się, ale głupoty pier**lisz. Sprzedawałem samochód z przebiegiem 320tys., turbina oryginalna w stanie niemal fabrycznym (sprawdzana przy 290tys.). Obecne auto 260tys. i turbo jak wyżej.

Opublikowano

Ja w swoim (benzyna) mam ciut ponad 300tys i turbo nie było robione i narazie się nie zanosi. To samo ze skrzynią -350tys? Nie znam nikogo, kto by robił skrzynie przy takim przebiegu, chyba że jakiś automat z tych gorszych.

Opublikowano

W mojej Toyocie tez turbo oryginał A ma ponad 300. Po prostu handlarze tak nauczyli ze turbo pada przy 200 tyś a w rzeczywistości ma 350☺ albo i więcej. W golfie mi padło przy 250 a na pewno 100 jest kręcony.

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Tak z ciekawości pytałem to nie będę zawracał mu gitary. Swoją drogą wcześniej jeszcze jak czesio sprzedawał swojego to te sampki chodziły grubo powyżej 50 tyś teraz można znaleźć już poniżej 40 fajny egzemplarz 

Kiedyś z ojcem byłem na składnicy maszyn. Nie wiem dokładnie w którym roku ale mieliśmy ochotę nowego z placu wziąć. Wtedy cena nie była wygórowana ale bizon nie gwarantował za bardzo wszystkich części zamiennych. Ojciec się trochę bal ale jakby chodził te 30 ha rocznie to może by nie było tak źle. Dla mnie to wtedy było coś siedzieć w nowym kombajnie i może wrócić nim do domu.

Opublikowano

Awaria każdemu może się przytrafić.

Zwłaszcza jak nie wiesz kiedy jaka kontrolka Cię błędem zaskoczy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v