Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, migacz napisał:

Na taką zamianę to i ja bym poszedł. Tylko przyczepa z wywrotem na tyl. 1 siłownik i nie mocowanie jak u tych naszych polskich. Mój bizon jest 82 ale stan dobry.

Ja bizona 56 kupiłem za 9 tyś pewnego od rolnika ze spółki i to mi się drogo widzi a tu ludzie powyżej 20 cenią. Ja nie wiem kto to kupuję w takiej cenie

Opublikowano
16 minut temu, rejvas napisał:

socjalizm ma to do siebie, ze rozwiązuje problemy które sam wczesniej stworzył :D nie inaczej jest z tymi licznikami :D

Teraz wiekszosc aut bedzie miala przebiegi 200-500tys km :D

Opublikowano
2 godziny temu, Marecki2922 napisał:

Będziesz miał dowód zakupu nowego licznika pokazujesz na przeglądzie i po wszystkim , no może być dodatkowa opłata 

50zl ta opłata, to wiem,tylko że policjanty jak będą patrzeć to na cyferki na liczniku, chyba że naprawdę będą sprawdzać w systemie 😀ale u mnie pola blisko domu i małe szanse na zatrzymanie.

Opublikowano
1 godzinę temu, Belaruss820 napisał:

50zl ta opłata, to wiem,tylko że policjanty jak będą patrzeć to na cyferki na liczniku, chyba że naprawdę będą sprawdzać w systemie 😀ale u mnie pola blisko domu i małe szanse na zatrzymanie.

Powinni sprawdzić w systemie chyba ze jakies tumoki będą i zaraz kara Sąd ... strasznie 

Opublikowano

Wiecie ile teraz majster krzyknie za położenie kleju do styropianu lub czegoś podobnego formie tynku wewnętrznego na pustaka suporeksa?

Może ktoś chce oblecieć 240m² ?

Opublikowano
57 minut temu, stempos1980 napisał:

@PRIMO siewnika szukasz usilnie?bliżej niema?

Są ale ceny trudne do przełknięcia. 

Narazie rozglądam się za czymś sensownym i niedrogim bo też zastanawiam się czy nie sprzedać Poznaniaka?

Opublikowano
18 minut temu, stempos1980 napisał:

Mi szwagier o tym ciapku gadał to mu powiedział m że gościa pojebało

Dostanie tą kasę, tylko musi postać jeszcze ze 44 lata.   :P    :D

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Po mojemu to odpicowany, i tyle

Nawet jakby był nie używany, to po 44 latach jaka to nowość, za taką kasę kupi ze 8 ciapków.

Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Po mojemu to odpicowany, i tyle

Na retrotraktor c355 podobnie odrestaurowali z pod staszowa , także wszystko mozliwe z tą c330 szukają napalenca 

2 minuty temu, Sean napisał:

Nawet jakby był nie używany, to po 44 latach jaka to nowość, za taką kasę kupi ze 8 ciapków.

Tam pewnie uszczelki i wszystko przestarzałe , w robotę go to wyjdzie wszystko , 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v