Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
57 minut temu, slawek74 napisał:

PRIMO drugiego do pary poszukujesz?

1 minutę temu, camo napisał:

lepiej zetorka kupić.

Niee. 😏

Raczej oriętuje się w cenach w razie jakby naszło mnie sprzedać łursusa. 🤨

Opublikowano
7 minut temu, PRIMO napisał:

Raczej oriętuje się w cenach w razie jakby naszło mnie sprzedać łursusa.

a wiesz ile dokładnie ma KM Proxima 6441?

Opublikowano

Mam prośbę do użytkowników(o ile tu są tacy) Zetora 9540 że skrzynią 4 biegi+ wsteczny i jeden półbieg na każdym biegu. Jakie macie u siebie liczniki? 35 czy 40 na skali? Mam popsuty licznik 35 na skali o nr 38017018009. Katalogowo w książce znalazłem że taki może  w nim być,ale na każdym sklepie internetowym mi pokazuje że to do zetorow 7211-7745 a że do mojego to inny numer i 40 na skali nr 38017018013. Na olx widzę że takie Zetory mają liczniki z 35 więc mam problem jak wkońcu dobrać ten licznik 😀

Opublikowano
2 godziny temu, szymon09875 napisał:

To opychaj, masz komu ? 

na razie poczekam, większy koń będzie, czołową się kupi to tą sprzedam, narazie niech będzie na zapas jakby kuhenka zawiodła 

Opublikowano

Daje mu za mds 901 2000zl to chyba i tak sporo. Jak myślicie?  Skrzynię ma bdb.  Siałem nim w zeszłym roku to nie równo sieje łopatki ma powycierane na wylot są całkowicie di wymiany.  A może by to nadspawał, robił ktoś z tym taki manewr? 

Opublikowano (edytowane)

Up A po co Ci taki przecież to zagraniczny, części drogie pełno elektroniki bIer Ursusa albo fetora przecież takie dobre niezawodne 🤣🤣

Ps. Co do ciągnika to jeździłem takim w robocie tylko r3 czyli mocniejszy i nie kupił bym na pewno.

Edytowane przez Rolnik_z_Podkarpacia
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v