Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
51 minut temu, soltys48 napisał:

mam 165/80r14 mają średnicę ok 620mm, w indeksie "C" ciężko znaleźć w miarę rozsądnych pieniądzach

chciałbym 195r14c  bo te dość popularne i w miarę tanie...tylko nigdzie nie mogę znaleźć wysokości/średnicy

Jeśli 185 ma 64cm, a 215 70cm, to można przyjąć że 195 będzie miała 66cm, a 205 68cm

15 minut temu, 6465 napisał:

Zadzwonię. U nas chcą 500zl.  Nie wiem czy to dużo czy mało? 

Na olx w Kampinosie gość wystawia, po 450zl za 22,5, kompletne koło, ma też 17,5 i 19,5, taniej

3 minuty temu, Ursus932 napisał:

Chyba wygram 9_9

Coś znalazłeś???

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, jahooo napisał:

ja już szukam dwa lata, to można jeszcze dłużej ??

Kurza twarz to jednak konkurencja depcze po piętach 😏

3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Coś znalazłeś???

Myślałem że wygram bo dłużej będę szukał😎A tu widzisz co piszą wyżej jaki wysoki poziom 

Opublikowano
9 minut temu, jahooo napisał:

Jak dolicze kuriera, to jedna d....., do Biłgoraja mogę smignąc autem za 50zł

To jak byś jechał przez Wysokie  to nie daleko jest New holland  M 100.

Opublikowano
12 godzin temu, asharot napisał:

spiep... wygląd jd to jd ursus to ursus 

9 godzin temu, Agrest napisał:

Wedle moich prognoz niestety mam czas.

Ale jednak muszę coś kupić bo wczoraj pojechałem casem z agregatem talerzowym pod grykę zrobić. To jest męczarnia i szkoda ciągnika. Tylko nie mogę się zdecydować czy 4 cylindry powyżej 2008r czy 6 z lat 90tych w postaci np fynda .

do pola t bierz 6 i się na patrz, sam się zastanawiam czy 6 na łąki do kosiarek nie wziąć, a tym bardziej że jak dla mnie 140 km  w 4rech cylindrach to nie porozumienie to nie samochód. a fendty 6xx to chyba jedne z najbardziej pancernych, na 70ha w zupełności ci wystarczy 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v