Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, Bananek napisał:

6465, jak tam plecki? będzie coś z dzisiejszego deszczu?

Pisałem że deszcz u mnie i u sołtysa będzie w środę. Plecy żona wysmarowała i pomogło. 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

Agrest mój to stary 1990r 312lsa płyn poszedł do oleju i odrazu zrobione głowice i wtryski i pierścienie z robotą razem ponad 8tysi

To cena raczej nie wysoka. 

Opublikowano
6 minut temu, griga napisał:

Grupa jest chyba prywatna

29 minut temu, slawek74 napisał:

to korespondencjia może nie dotrzeć ogólnie skrzynki zdrożały w ostatnim czasie 30-100% a wiele ofert nie aktualnych siostrze zamawiałem

Aż z ciekawości sprawdziłem i od listopada cena co do złotówki ta sama 🤔 U nas już w tamtym roku wszyscy skrzynki pozakładali bo listonosze protestowali :P

Opublikowano
22 minuty temu, slawek74 napisał:

Agrest mój to stary 1990r 312lsa płyn poszedł do oleju i odrazu zrobione głowice i wtryski i pierścienie z robotą razem ponad 8tysi

Głowica pękła czy co się stało? W tej kwocie więcej jest dla mechanika jak za części.

Opublikowano

mechanik 3.5 tys uszczelki na tulejach posypały się a reszta robiona bo już pora

danielhaker to sprawdzić bylo czy dostępna ? żona w czwartek zamawiała a dzisiaj już brak towaru i ogólnie terminy dostaw wydłużyly się a inne co oglądała cena poszła w górę

Opublikowano

Agrest bujasz się z tym ciągnikiem kupę czasu i nic znaleźć nie możesz. Nie myślałeś o fetorze żeby wziąć w leasing albo jakieś finansowanie fabryczne ?? Nowe zawsze to nowe. Taka moja sugestia.

Opublikowano

300tys zł żeby robił 70h w roku?

Mam czas to się bujam.  Przyjdzie czas to kupię, nie to i rok się pobujam. 

Opublikowano

A 100 - 150tys na 70 godz to już lepiej? 🤔  Lepiej do czasu gdy nie zaczniesz naprawiać.

Używany w zakupie wyjdzie taniej tylko później dochodzą koszty napraw bo niech mi nikt nie mówi że kupi używany i nie będzie dokładał. Nowy też się psuje tylko to już nie tak często i na pewno mniejsze prawdopodobieństwo.

Opublikowano

Rozsądnie podejść do tematu to usługa wyszła by taniej.

Nowe - silnik osobówki wykręcony do granic możliwości, z papierowymi koniami mechanicznymi, obłożony ekozłomem,

Waga ciągnika jak starej szejśćdziesiątki, obładowany obciążnikami żeby wiatr z drogi nie zdmuchnął.

Opublikowano

No z tymi nowymi też prawda. Ale co zrobisz jak pseudoekologia pcha się wszędzie i do wszystkiego w nowych samochodach to samo. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v