Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, robi57362 napisał:

coś gdzieś wie o jakiejś prasie pasowej z lubelskiego do 25tys z siatką marka mało ważna oby nie odmalowana i nie wyeksploatowana . na olx i sprzedajemy nic ni ma

Zależy od potrzeb.Ile ta prasa ma obrabiac  i co ja  ma ciagac?Ja jestem laik  od pras Ale mam sąsiadów  każdy  po 30 sztuk bydła i 20 ha.Obaj mają new holland 654.

Opublikowano
13 minut temu, stempos1980 napisał:

160 kilometrów masz 

Byłem w tamtych stronach za prasą koło Łowicza to wyszło mi coś około 180 km a do Darka jeszcze jakieś 20 km trzeba doliczyć. 

Opublikowano
PRIMO napisał:

@robi57362 zdecyduj się czego ty właściwie chcesz bo te wymagania jakie postawiłeś to nie idą w parze.  Nie wyeksploatowana to 25 tysi to za mało.

sa sa tylko teraz martwy okres na prasy w lecie byla bardzo fajna nh 648 za 19tys tyllo z kasa stalem niepewnie i odpuscilem juz jej nie ma

szymon09875 napisał:

Za 25 tys nie kupisz dobrej prasy bez wkladu i to z siatką. Ja za Vicona rv 1901 bez siatki i do poprawek pasy wzialem 23. Duzo chcesz prasowac?

ok 1000 belek sipmowskich

Baks00 napisał:

2 godziny temu, robi57362 napisał:

coś gdzieś wie o jakiejś prasie pasowej z lubelskiego do 25tys z siatką marka mało ważna oby nie odmalowana i nie wyeksploatowana . na olx i sprzedajemy nic ni ma

Zależy od potrzeb.Ile ta prasa ma obrabiac  i co ja  ma ciagac?Ja jestem laik  od pras Ale mam sąsiadów  każdy  po 30 sztuk bydła i 20 ha.Obaj mają new holland 654.

ok 1000 belek ciagac ma mtz 82. Nh jak najbardziej biore pod uwagę może jedynie nie chcial bym claasa varianta bo chyba mtz to trochę przy malo

Opublikowano
20 minut temu, PRIMO napisał:

Byłem w tamtych stronach za prasą koło Łowicza to wyszło mi coś około 180 km a do Darka jeszcze jakieś 20 km trzeba doliczyć. 

odliczyć, tak jak @6465 pisze, ja wcześniej niż Łowicz

wg mapy masz do mnie 152km najkrótszą drogą

Opublikowano
24 minuty temu, robi57362 napisał:

sa sa tylko teraz martwy okres na prasy w lecie byla bardzo fajna nh 648 za 19tys tyllo z kasa stalem niepewnie i odpuscilem juz jej nie ma

ok 1000 belek sipmowskich

ok 1000 belek ciagac ma mtz 82. Nh jak najbardziej biore pod uwagę może jedynie nie chcial bym claasa varianta bo chyba mtz to trochę przy malo

Godna polecenia. 

https://www.olx.pl/oferta/prasa-rolujaca-new-holland-658-siatka-sznurek-2001r-648-br-CID757-IDDfA52.html

Opublikowano

niedaleko nas też gość otworzył żwirownię, płacił 28tys.zł za ha, i w sumie dobrze wyszło, zalewowe łąki sprzedane, za niewiele więcej kupione tyle samo ha dobrej ziemi

gdyby te łąki zostały u nas to nie wiadomo czy teraz dałoby się na nie dojechać i cokolwiek tam zrobić nawet jeśliby się tam dojechało, gość tam dosyć poważnie działa, kopią głęboko w dół...

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, marulekk napisał:

@zetorki12 znasz tego pana ? 

https://www.olx.pl/oferty/user/1lf3F/

On handlarz czy klepie maszyny w stodole?

Znam i to świetnie . Chociaż już z rok Go nie widziałem . Co Ci potrzeba ?

Handlarz . Jego stan zdrowia nie pozwala na klepanie maszyn .

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano

Zrobiłem promocyjną wyprzedaż i poszedł. Przepracował u mnie 102 godziny. To były najdroższe prace polowe😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v