Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Jakiś czas temu pytałem o klucz udarowy Parkside. No i jako że byłem na zakupach w lydlu  a rzucił mi się w oczy owy klucz, kupiłem go na moje nieszczęście. Dzisiaj z ciekawości przystawiłem go do kół w samochodzie gdzie śruby standardowo dokręcam nogą, zdziwienia nie było jak już wcześniej się  spodziewałem. Ogólnie klucz jest masywny dobrze zrobiony ale nadaje się jedynie do odkrecania śrub w rowerze. Jednak trzeba będzie zainwestować w porządny klucz z firmy dewalt a  ten zostanie do zabawy😂🙈

A mówiłem, że był test tego klucza na internecie i nie dał rady z kołami

Daj znać jak ten z Juli będzie się sprawował bo też chce kupić jakiś klucz 

Edytowane przez Pawelek998
Opublikowano
22 minuty temu, hubertb napisał:

Ten przełącznik na dole służy do ? 

Przełącznik fazowy- w razie braku 1 lub dwóch faz pozwala na zasilanie całej lub większej części mieszkania.

Opublikowano

Dokładnie mniej więcej od 2015 roku taka tablica by nie przeszła, co nie oznacza że trzeba dać miliony żeby to poprawić. Elektryk założył sporą szafę więc można spokojnie to przerobić niskim kosztem. 

Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, hubertb napisał:

Tak już teraz wiem cyrkularka się na to mówi w moich stronach. 

Po polsku to piła tarczowa

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
20 godzin temu, Ursus932 napisał:

Zastanawiam się jeszcze nad nowym langrenem lub altro 

Ale tu wszyscy piszą że zachodnie takie dobre

Langrena mogę polecić, po dwóch sezonach nie widzę aby rudej przybyło a sypie równo, więc jeśli ma być nowy i nie zrujnować finansowo jak najbardziej na te kilka ton granuli

• Like 1
Opublikowano
53 minuty temu, hubertb napisał:

Czego to już ludzie nie wymyślą żeby sprzedać... 

29 minut temu, PRIMO napisał:

@hubertb a może jest w zestawie z tą piłą tarczową 🤔

26 minut temu, hubertb napisał:

Albo przynajmniej godzina z nią XD

26 minut temu, Pafnucy napisał:

Zamiast Zipper lepsza nazwa by była Pipper . :D

23 minuty temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Brakuje tylko sloganu "Bedzie ostre rżnięcie".. 

Dla mnie jakoś skojarzyło się to z naszymi pseudoagrojutubocelybrytami, co to pchają swoje panny przed kamery. Baba zawsze dobra żeby coś sprzedać

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v