Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak się nie zdecydujesz Bartek na ten zestaw, to daj namiary ;)

Opublikowano

Na hyropaku talerzowe jakoś tam forterry ciągają, ciekawe czy taki jest dużo cięższy? Ja nie wiem czy nie lepiej jakiegoś ciąganego byłoby kupić, zawsze to tuz tak po de nie dostaje. Tylko wyboru w rozsądnych pieniądzach (20-30 tyś) to bardzo nie ma. Tume może jakieś by kupił za te pieniądze.

@Bartek933

Opublikowano

I u mnie też kawałki nie za wielkie, ale długie za to.

Opublikowano
6 godzin temu, PRIMO napisał:

Kolega @soltys48 ma na stanie tylko nie chce skurczybyk nie chce sprzedać. 😉

a mam a mam........😊

3 godziny temu, Bartek933 napisał:

Kwestia czy forterra uniesie, ale to w przyszłym tygodniu się okaże. 

Uniesie, taki zestaw ciąga renia 11054

Kupiłeś sadzarkę??

Przed chwilą, Agrest napisał:

Ładny rozsiewacz z opcją przechylenia kosza zasypowego.

Mam starego vicona lejka i też kosz jest z szybkim demontażem. Super sprawa przy myciu.

https://www.olx.pl/oferta/rozsiewacz-siewnik-do-nawozu-vicon-bs-1800-kverneland-amazone-lely-CID757-IDDR4lK.html

na plastikowych trybach??

https://www.olx.pl/oferta/opryskiwacz-bury-perkoz-600-l-CID757-IDC75kl.html#2d11bf1ecd

🤣🤣🤣

Opublikowano

To pewnie te ładnie obudowane z zewnątrz. To wiem, słyszałem że to wszystko szrot, i to za grosze idzie kupić.

Zawsze można kosz wykorzystać na kosz zasypowy do żmijki, big bagów czy innych😀

Opublikowano

Ale to jest przydatne. Kiedyś wsypałem zawilgocony bb yara Bella, pół dnia go wysiewałem. A tak cyk kosz do góry i po problemie.

Opublikowano
9 minut temu, Agrest napisał:

To pewnie te ładnie obudowane z zewnątrz. To wiem, słyszałem że to wszystko szrot, i to za grosze idzie kupić.

Zawsze można kosz wykorzystać na kosz zasypowy do żmijki, big bagów czy innych😀

Za 0,5 żubrówki mogę Ci załatwić

Opublikowano
2 minuty temu, soltys48 napisał:

Za 0,5 żubrówki mogę Ci załatwić

O kurna tu u Ciebie tanio.

Ale taki kosz 800 czy 1100l to na prawdę byłby niezły do np zasypu bb. Dorobić stelaż i git

Opublikowano

@6465DEBRZYNIAKA na tym forum ma niewiele osób😊sądzę,ze mniej niż 5

4 minuty temu, Bananek napisał:

a propos bauera. sołtys mógłbyś do mnie napisać na skrzynkę? ja z apki nie dam rady do Ciebie.

To se skrzynkę wyczyść, nie mogę do Ciebie napisać

Opublikowano
10 minut temu, soltys48 napisał:

Na germanii u bauera stoją , wuja tam robi -łatw transport i kręce temat

Pomysły to ja czasem miewam, ale Panie takiego lenia zagonić do  realizacji... o to już ciężki temat.

Pojadę klasykiem - żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v