Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, jacek1296 napisał:

Kończ waść, wstydu sobie oszczędź. E39 ponad 300000 przelotu sprzedana na oryginałach. Obecnie e61 260000 i wszystko oryginał i nic nie wskazuje na potrzebę wymiany. Jeszcze wcześniej corolla e9 i taka samo.

Na oryginałach częściach czy oryginałach od nowości? Oczywiście te auta spod stempla posiadałeś? 

3 godziny temu, jacek1296 napisał:

Kończ waść, wstydu sobie oszczędź. E39 ponad 300000 przelotu sprzedana na oryginałach. Obecnie e61 260000 i wszystko oryginał i nic nie wskazuje na potrzebę wymiany. Jeszcze wcześniej corolla e9 i taka samo.

Poza tym w E39 z tego co kojarzę są już zespolone, a to zmienia postać rzeczy... Wstyd to Bardzo Małego Wacka mieć. 

Opublikowano

Myślę że w jakimś procencie też przydatne , ale to nie lekarstwo . Jednak zaczynają już żerować naciągacze .

Opublikowano
1 godzinę temu, red83 napisał:

Na oryginałach częściach czy oryginałach od nowości? Oczywiście te auta spod stempla posiadałeś? 

Poza tym w E39 z tego co kojarzę są już zespolone, a to zmienia postać rzeczy... Wstyd to Bardzo Małego Wacka mieć. 

człowieku przestań bredzić.porownujesz jakiegoś  gru A golfa 3 co sam nie wie czy coś ma w oryginale do aut w nominale.prwda jest taka że na pierwszy montaż ida najlepsze części,później już tylko wymiana za wymiana dlatego na oryginale nawali,km a później co chwilę remont.tsl się projektuje auta i taki jest handel. dążenie do tego że masz kupić nowe pojeździć 5 lat i ma nie być opłacalne naprawianie.najlepiej to widać po nowych malutkich silnikach turbo benzynowych-jednorazowo do 15o tyś a później mexyk.czepiasz się czy kupił ktoś nowe i jest pewny oryginał a jak kupiłem auto po 100tys i prawie 200 przejechałem i nic nie szumialo,nic nie szukali to co?druga rzecz wymieniłem raz kpl tarcz hamulcowych przy 380tys w BMW bo oryginały już się do niczego nie nadawały.10tys zrobiłem na nowych i już się rangi pojawił więc ile to wytrzyma ? góra 60 tyś chociaż kupione z wysokiej polki i tak że wszystkim jest. póki oryginał to chodzi później śmietnik. teraz mam 100tys na aucie co jeżdżę od przebiegu7tys i tylko raz klocki zmieniłem a na tarczach zero rantu.

Opublikowano
15 minut temu, Pafnucy napisał:

Siostra w Wa-wie w aptece pracuje. Od 3 tygodni brak maseczek w hurtowniach, ponoć wszystko wybrane na strategiczne zapasy państwa i wysyłane na pomoc innym krajom.

Kolejna sprawa, to ochrona maseczką jest zerowa, jedynie zmniejsza rozprzestrzenianie w wypadku osoby chorej. Zdrowej na pewno nie uchroni przed infekcją.

Ogólnie panika już jest wśród mieszkańców, w szkołach, przedszkolach.  Wczoraj siostra miała wizytę kilku wietnamczyków i chińczyków, wykupili termometry elektroniczne bezdotykowe, z Ormianką rozmawiała, to u nich w Armenii już panika widoczna, też każdy szuka maseczek, a tych brak.

Ogólnie wszyscy pracownicy są pełni obaw, ryzyko jest ogromne i już nie da się funkcjonować nie myśląc o wirusie.

Opublikowano

No niestety , ale jak szczepionki szybko nie będzie , to populacja ludzka może znacznie zmaleć . Mało Nas tu może zostać .

Opublikowano
Opublikowano

A to nie wiedziałem . Sądziłem że taka już panika .

Opublikowano
1 minutę temu, Bartek933 napisał:

To tam pikuś, kupcie lekki na choroby nowotworowe. Jak ktoś jest w tym temacie to już pewnie słyszał a jeżeli nie to lepiej iść po receptę

Mi siostra radzi żeby starać się zaopatrzyć właśnie w leki bo problem będzie, a nawet już staje się zauważalny.

Opublikowano

już ponoć koronawirus jest w Polsce ,pierwszy przypadek w Łodzi 😕

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v