Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Z 2 lata temu wzialem psa ze schroniska, byl tam 4 lata jakas fundacja go miala pod opieka ale nikomu go nie chcieli dac, bo tylko i wylacznie do domu mial isc, a to pies z charakterem i strasznie chcial dominowac. Pierwsi ktorzy go wzieli po miesiacu go oddali bo sobie nie poradzili z nim, a ja sobie nie wyobrazam obslugi bydla bez niego, fakt ze trzeba go bylo troche ulozyc i pokazac miejsce w szeregu bo w pierwszy dzien mi rozerwal kurtke a ojca ugryzl w rękę. Pewnie gdyby ktos z tych szajbusow zobaczyl jak w blocie sie tarza albo z cielakami je cj z koryta to by mi go zabrali, bo przecież w mieszkaniu byłby szczesliwszy... a az sie gotuje caly i biega w kolo jak sie jedzie ze sloma do bykow 😄

• Like 3
Opublikowano
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

@Ursus932 jak Cię stać i chcesz dobry w miarę młody i mechaniczny ciągnik to spójrz w strone farmtracka

Panie, ile farmtrack 675 dt  ma Vmax ? bo raz widzę że 32 a dziś patrze ogłoszenie że king 40 jedzie 

1 godzinę temu, soltys48 napisał:

będziesz przejeżdżał w pobliżu to zajedź na pakę załadujemy

tak nawiasem mówiąc to do sharana 4 takie do miesiąca wejdą , 10 dorosłych kóz, raz widziałem w necie jak w faworitce jałówkę wieźli 

29 minut temu, sumek666 napisał:

jak chcesz brać elektrykę to tylko TME.pl strona full fachowa i mają wszystko, do c360 kupowałem tam graty elektryczne tylko z filtrami trzeba się bawić bo w czort asortymentu 

12 minut temu, KlimekPL napisał:

Nie znoszę trzymania psa na łańcuchu, ale ci "wolontariusze" też przeginają czasem... Sam chciałem kiedyś zaadoptować psa ale zaznaczyłem, że będzie mieszkał na podwórku wraz z moim psem, który ma świetne warunki, ciepłą budę, pasza do woli, duża ogrodzona posesja po której swobodnie może biegąć. Dostałem odpowiedź grzeczną ale informującą, że oddadzą tylko do domu. U mnie miałby już ten pies lepsze życie a pewnie nadal obija się w jakiejś klatce przez widzimisie tych "obrońców zwierząt".

Zgadzam się z tobą u mnie od zawsze u mnie pies na podwórku zazwyczaj owczarki. teraz ojciec chce kaukaza ale za dużo ludzi przyjeżdża i mogło by się to źle skończyć. najbardziej mnie wku..... jak babka miała 3 fajne kundelki każdy na łańcuchu po 2 metry a w domu sobie jakiś rasowy popierdziela oczko w głowie.

• Like 1
Opublikowano
39 minut temu, debrzyna napisał:

U mnie sa takie jak te zeszłoroczne Maja trzy tygodnie 

CAM00237.jpg

O takiego to bym przygarnoł 🙃 pasował by mi taki na podwórku. Bo moje zdanie jest takie pies w budzie i na podwórku,  nie w domu. 

Opublikowano
9 godzin temu, Baks00 napisał:

Agrimar......gdzieś czytałem  że  słaba sprzedaż  w ostatnim  okresie,to teraz już się,, martwić  ''nie muszą....Tragedia 

A może ten pożar miał mieć miejsce.... nic nie insynuuje...

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v