Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Pomorzanin1222 napisał:

O kurde własnie c 360 zajechał do mnie nie wierze że gościowi się udało🤣

I przyczepa pojechała do słupska to będzie  cud jak ona dojedzie

To jak ci nie wstyd takiego rupcia sprzedać że nawet pustą strach jechać? 

• Haha 1
Opublikowano
18 minut temu, migacz napisał:

Całe święta będzie odchorowywal ta wycieczkę. 

Ostatnio znajomy mi opowiadał że widział bohatera w Swarzędzu. Bizon zo56 bez kabiny i bez daszku a za kierownicą gość uzbrojony w kufajkę i czapkę uszatkę. Jak za starych czasów.

Mam znajomego co chodzi tak ubrany na codzien najlepsza to ta czapka 😂

12 minut temu, 6465 napisał:

To jak ci nie wstyd takiego rupcia sprzedać że nawet pustą strach jechać? 

Nie ma czego się wstydzić widział jak wygląda pasowała chłopakowi to co

55 minut temu, akooo napisał:

śniadanie chyba jakieś mu zrobiłeś 😊 gorzej z przyczepa wracać

Ja sam jeszcze nie jadłem🤣 ale zeby nie było to chciałem mu coś zrobić do jedzenia i jakąs kawę ale nie chciał

Opublikowano
1 godzinę temu, Pomorzanin1222 napisał:

No własnie nie chciał ,kabina ale w środku podłoga płaska i biegi w niej dość taka ta 60 po tuningu

Chlop jak najszybciej chciał już być w drodze powrotnej : ) jak szczelna kabina to jakoś się jechało

Opublikowano
3 godziny temu, Pomorzanin1222 napisał:

O kurde własnie c 360 zajechał do mnie nie wierze że gościowi się udało🤣

I przyczepa pojechała do słupska to będzie  cud jak ona dojedzie

Życz mu szczęścia, po co komu kłopoty na święta

Opublikowano
10 godzin temu, Uziu92 napisał:

same opony kupić to już kilka tyś, zrobić sam osprzęt silnika jak np regeneracja alternatora, rozrusznika, nowa pompa wody, przejrzeć wtryski i pompę, uszczelnić coś wymienić np chłodnicę i już koszty się robią.

a kto rusza od razu alternator czy rozrusznik??? chodzi to chodzi, odpala, ładuje, to po co ruszać

wysypie się to za 5 godzin będziesz miał zregenerowany

Opublikowano

Ja wiozę do naprawy zanim stanie na polu. W alternatorze jak szumią łożyska to można zrobić wcześniej, po co czekać, aż stanie i narobi większych szkód ? Tak samo jak rozrusznik niedomaga. Teraz jest na to czas, a nie w lecie, gdy każda godzina jest cenna

Opublikowano

no własnie, szumią łożyska, czy słabo ładuje, albo rozrusznik niedomaga-czyli jest popsuty, wtedy trzeba naprawić

ale jak ciągnik odpala czy dobrze ładuje, nic nie wskazuje na usterkę czy nieprawidłowe działanie, to wieziesz do naprawy???

• Like 1
Opublikowano
10 godzin temu, 6465 napisał:

Ten co uziu wstawił to lala podług tamtego. ☺

11 godzin temu, stempos1980 napisał:

Co się dzieje z @Ursus932 już nabył tego rupcia?😁

11 godzin temu, damianbor napisał:

Ursus szpachle w betoniarce rozrabia

11 godzin temu, 6465 napisał:

Ma który tel. Do Ursusa? To niech zadzwoni i mu powie żeby fotek tego co kupił nie wstawiał, jak ten to trup. 

11 godzin temu, Uziu92 napisał:

a co po jeszcze gorszy pojechał ? a tak lali szukał przecież.

Wszystko można zrobić ale do tego z filmu to najmniej ze 20 tyś trzeba dołożyć żeby to jakoś wyglądalo, o ile nie przyjdzie robic silnika albo skrzyni.

10 godzin temu, 6465 napisał:

Ten co uziu wstawił to lala podług tamtego. ☺

10 godzin temu, stempos1980 napisał:

@Uziu92 to ten

https://m.olx.pl/oferta/ciagnik-ursus-1044-CID757-IDHQlp0.html?reason= 

To jeszcze nie kupił a może chłopczyna zrezygnował

🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️ Brak słów 

Opublikowano
11 godzin temu, soltys48 napisał:

Tu nie, tylko WYBRANI widzieli bo moja morda w obiektyw sie załapała a nie bardzo chcę zeby mnie dzieciom na postrach pokazywali

to miał @Ursus932 brać

@Uziu92 to nie prawda 🤦‍♂️ @bratrolnikawrzucił pierwszy tu i od razu mówię że to nie dla mnie 

Opublikowano

@6465nie opuszcze bo gdzie drugich takich 🤔 a nie napiszę dosadnie bo bym bana dostał 😁 ale przerwę będę chyba musiał zrobić 

Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

śwagier powiedział że nie dla ciebie😂

i jaki finał??? ubiłeś biznes???

Za nim szwagrowi pokazałem to już sam byłem na Nie 🤷‍♂️ 

Narazie nie kupiłem 

Opublikowano
10 minut temu, bratrolnika napisał:

no własnie, szumią łożyska, czy słabo ładuje, albo rozrusznik niedomaga-czyli jest popsuty, wtedy trzeba naprawić

ale jak ciągnik odpala czy dobrze ładuje, nic nie wskazuje na usterkę czy nieprawidłowe działanie, to wieziesz do naprawy???

Po kilku latach eksploatacji wiem, czy ciągnik "dobrze odpala" czy "tak sobie, ale odpala". Tak samo z ładowaniem - po wskaźniku widać, jak się włączy wszystkie odbiorniki.  Kwestia znajomości sprzętu

Opublikowano
22 minuty temu, Ursus932 napisał:

@Uziu92 to nie prawda 🤦‍♂️ @bratrolnikawrzucił pierwszy tu i od razu mówię że to nie dla mnie 

Ale żeś pan dwulicowy...

Opublikowano
1 minutę temu, jahooo napisał:

Po kilku latach eksploatacji wiem, czy ciągnik "dobrze odpala" czy "tak sobie, ale odpala". Tak samo z ładowaniem - po wskaźniku widać, jak się włączy wszystkie odbiorniki.  Kwestia znajomości sprzętu

Wczoraj byłem u kuzyna to 3p tak ma że na początku ledwo co wałem obraca, a im dłużej starter trzyma to coraz szybciej się kręci. Co to może być? 

2 minuty temu, szymon09875 napisał:

Końcówka od 1.50 :D taka była pewnie jego reakcja.

Takie filmy to na pamięć się zna 😎

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v