Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Kilka lat temu kombajn prowadziłem około 150 km średnia prędkość wyszła 12 km/h a po góry wjeżdżałem na pierwszym biegu. Jechał ze mną kumpel i siedział na skrzynce narzędziowej ponoć d*pa to go do tej pory boli😃  Teraz to sieczkarnia śmigam jednego dnia o 1 w nocy kończyłem robotę a o 10  już bylem 100 km dalej najgorzej na S tiry się pchają strasznie. 

A co do pomyłek to kiedyś gościu tirem przyleciał do wiochy u nas zpod Bydgoszczy  pod zachodnia granice a okazało się ze miał jechać do miejscowości pod wschodnia i 800km w jedna stronę :0 

Opublikowano
3 minuty temu, NieMadry napisał:

Kilka lat temu kombajn prowadziłem około 150 km średnia prędkość wyszła 12 km/h a po góry wjeżdżałem na pierwszym biegu. Jechał ze mną kumpel i siedział na skrzynce narzędziowej ponoć d*pa to go do tej pory boli😃  Teraz to sieczkarnia śmigam jednego dnia o 1 w nocy kończyłem robotę a o 10  już bylem 100 km dalej najgorzej na S tiry się pchają strasznie. 

Co ty za bajki opowiadasz?  Nie wolno poruszać się drogą ekspresową pojazdami wolnobieznymi, a ty sieczkarnią jechałeś? 

Opublikowano
5 minut temu, 6465 napisał:

Co ty za bajki opowiadasz?  Nie wolno poruszać się drogą ekspresową pojazdami wolnobieznymi, a ty sieczkarnią jechałeś? 

Dlatego kolega szybko jechał S 5 fyndem i go jabli-nawet był w  DROGÓWCE  czy UWAGA PIRAT

Opublikowano (edytowane)

Sorki nie chodziło mi o S tylko o krajówkę. Która będzie kiedyś S:)

Nie jestem głupi na ekspresówke bym nie wjechał:)

Edytowane przez NieMadry
Opublikowano
1 godzinę temu, klama958 napisał:

@Ursus932 Tak z ciekawości, sprzedajesz małe byczki czy zostawiasz wszystko? Bo znajomy ostatnio mówił że do Złoczewa po cielaki jeździ. 

Jak narazie wszystko zostaje i jeszcze coś się dokupuje 

31 minut temu, Agrest napisał:

Rcw3.

Daje 1800😆

Przebijam na 1900 😎

16 minut temu, alvaroalvaro78 napisał:

U nas poszła zmiana ze względu na pojemność a nie problemy z zawieszaniem się towaru...

Jaki w zamian? 

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, bratrolnika napisał:

Drogo, i szału nie robi

Czy ja wiem czy tak drogo,- tak se no z szalem masz racje.

Edytowane przez Baks00
Opublikowano
4 minuty temu, soltys48 napisał:

z miasta to chociaż serwisowany jak należy

Czy ja wiem... Z takich firm zawsze pracownicy mają jakieś lewe fanty na opchnięcie więc gdzieś czegoś musi brakować 

Opublikowano
2 minuty temu, pawel885 napisał:

Czy ja wiem... Z takich firm zawsze pracownicy mają jakieś lewe fanty na opchnięcie więc gdzieś czegoś musi brakować 

nie znasz mentalności ludzi w tamtej okolicy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v