Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Grodzinski jest w Piaskach oni nie mają pojęcia o jakiej kolwiek mechanice.Jedynie co mu wychodzi to sporwadzia rozbitki z zagranicy robi i sprzeedaję.Jeśli chodzi o szlify to Janowiece według mnie dobrze robią.

Opublikowano
5 minut temu, soltys48 napisał:

Darek nie bierz z listwą , tylko i wyłącznie wał przedni i najlepiej dzielony

Po przesiadce z przedniego wału na listwę nie mogę sie ogarnąć

Ja nie mogę z przednim wałem, a włóka z przodu jest OK, co kto lubi

Opublikowano
14 minut temu, soltys48 napisał:

Narazie nic nie biorę. Już z rok się przymierzam. Najwcześniej na jesieni kupię. 

Wujek ma grano z przednim dzielonym i wiecznie to to oblepione jak tylko troszkę wilgoci jest

Opublikowano
16 minut temu, soltys48 napisał:

A mi znowu bardziej listwa odpowiada. Wały z przodu potrafiły się zapychac, A to pięknie równa. 

Opublikowano

Ty masz nabudowany może dlatego. Ja dość mocnym ciągnikiem jak na taki agregacik ciagam, to wydaje mi się że lekko idzie. 

Opublikowano
5 godzin temu, turion23 napisał:

Panowie mozecie polecic jakąś dobrą lutownice bo stara się zepsuła.Najlepiej jakiś link z allegro to bym odrazu zamówił.

https://www.olx.pl/oferta/sprezyna-do-prasy-deutz-fahr-gp-2-30-nowa-CID757-IDGMZvi.html

W tamtym roku po 33 zł placilem za taką sprężynę a teraz kogoś całkiem powaliło z ceną.

Tak jak kolega powyżej wspomniał ZDZ albo Lutola

Opublikowano

Co do remontów pomp paliwowych, to ja polecam gościa z Hrubieszowa. Po żniwach zawiozłem mu znowu pompe z Forda po 7 latach, bo wolne obroty falowały i raz było 1000, a raz gasł. Dodatkowo wkręcał sie max na 1800 i po rozgrzaniu tracił moc i ciężko palił. Porobił co trzeba i zapłaciłem 300zł i teraz cyka jak zegarek. Na początku podejrzewał głowiczke, ale ostatecznie okazało sie, że jest ok. Co tam zrobił to nie wiem, ale inny traktor :)

Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, soltys48 napisał:

@jahooo Twoje ogłoszenie już nieaktualne

Coś nie coś mam, mniej niż było ale są. Ostatni fajny jeden taki spod Środy Wielkopolskiej wziął

Chcesz to Ci sprzedam taki kompletny rozrzutnik za tysiaka

Nie wole 6 na tandemie

chcesz taka ośkie bo wiem gdzie jest niedroga

Edytowane przez Pomorzanin1222
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Pomorzanin1222 napisał:

Nie wole 6 na tandemie

chcesz taka ośkie bo wiem gdzie jest niedroga

Takiej nie,mam już

3 minuty temu, sumek666 napisał:

Ja mam na sprzedaż fajny fotel. W komplecie z ciągnikiem ,🤣

Ognistego rumaka?

Edytowane przez soltys48
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v