Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, szmergiel napisał:

zycie masz tylko jedno i nikt z nas nie wie jak dlugie a zmarnowac je sobie przez durnia to niepowazne. zamknij obore jak bedzie sami "porozmawiaj " z nim tak ze do domu o kiju dojdzie. na odchodne ze jak sie poskarzy to do rana nie dociagnie i po klopocie .a jak poskarzy to taki wp***dol zeby karetka zabrala .pozadek musi byc

Weź ty chłopie ogarnij się, takie porady komuś dawać i to w święta, przecież to kryminał i zasrane życie do końca 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Marecki2922 napisał:

Weź ty chłopie ogarnij się, takie porady komuś dawać i to w święta, przecież to kryminał i zasrane życie do końca 

zasrane życie za zrobienie komuś wpierolu.? ciekawe rzeczy opowiadasz.

Opublikowano

Pany taka sprawa. W zetorku wk***ia mnie, że ramiona od tuza są tak jakby krótkie i jak podpinam rozsiewacz, opryskiwacz, to na centymetry mija się z tylnia szyba. Chciałem też założyć w końcu haki. No i zastanawiałem się, czy nie kupić czegoś takiego

https://allegro.pl/oferta/ciegla-boczne-belka-ramie-c-385-cbm-kat2-producent-9757110018

Pisałem do nich, jakiej firmy są haki i czy dostanę do nich w razie czego zestawy naprawcze, to odpisali tylko, że haki są produkcji europejskiej i zestawy naprawcze do nich niecała stowke

Opublikowano
hardkor113 napisał:

szymon09875 napisał:

A o czym ten temat jest ? O zakupach, to sie wiąże. A jak masz jakis temat to pytaj. 

Zadaje pytanie juz od jakiegos czasu na temat opryskiwacza a jak widac nikt nawet go nie zauwazyl.

nie trafił się expert pisz do griga

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Nie wiem co to bo zdjąłem to gościowi który kasę mi wisiał, ale podobne do abaca 

Windykacja Gregor 😜

Opublikowano
42 minuty temu, daron64 napisał:

Pany taka sprawa. W zetorku wk***ia mnie, że ramiona od tuza są tak jakby krótkie i jak podpinam rozsiewacz, opryskiwacz, to na centymetry mija się z tylnia szyba. Chciałem też założyć w końcu haki. No i zastanawiałem się, czy nie kupić czegoś takiego

https://allegro.pl/oferta/ciegla-boczne-belka-ramie-c-385-cbm-kat2-producent-9757110018

Pisałem do nich, jakiej firmy są haki i czy dostanę do nich w razie czego zestawy naprawcze, to odpisali tylko, że haki są produkcji europejskiej i zestawy naprawcze do nich niecała stowke

kto wie czy to nie jest to sam bo agrocola chyba bierze od nich towar.

https://skraw-met-dystrybucja.pl/2x-cieglo-boczne-belka-1080-mm-c-385-c385-kat-2-p-2235.html

mam od nich siłowniki to póki co wszystko ok.

Opublikowano
6 minut temu, wojtal24 napisał:

fajna przyczepa tylko ktos tu do podobnej szukal z tydzien temu jakigos rozdzielacza secjlnego

Ciekawe jak to na bok  wywraca. 

Opublikowano
7 minut temu, danielursus3p napisał:

A no wiem coś o tym.. 

Taka usługa kosztuje 100zl,a za resztę płaci ta osoba do której jadą. Wisisz pięćset, to ja do ręki dostaje 400 a Ty dajesz 1000.sprezarke to 200 mi gość wisiał, to pojechałem i wykręciłem 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v