Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Ursus932 napisał:

A 400 by nie dopasował 

Właśnie się zastanawiam. Tylko nie znalazłem nigdzie wymiarów tego stojącego kamienia. Czy by mi to na rurę weszło. To że mniejszy to nie szkodzi

Opublikowano
24 minuty temu, migacz napisał:

Właśnie się zastanawiam. Tylko nie znalazłem nigdzie wymiarów tego stojącego kamienia. Czy by mi to na rurę weszło. To że mniejszy to nie szkodzi

To zadzwoń albo podjechać gdzieś do sklepu i niech mierzą 

Opublikowano
22 minuty temu, bratrolnika napisał:

raz tylko byłem na weselu w namiocie, miałem wtedy może z 5-6 lat

Powycinanymi brzózkami obstawione obejście ,taśmy z aluminium od kapsli z butelek mleka nad głową ,siatka wojskowa to był szyk,nie trzeba było bibułek czepiać,ławki robione na szybko,a na to chodnik,przyczepa , tańce w stodole lub garażu,a życie alkoholowo artystyczne w sadku obok, A na drugi dzień braki zastawy stołowej,krzeseł ,obrusów...........  Nalotu więcej niż gości9_9

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, migacz napisał:

Jednego mam już rozebranego. kupiłem kamienie 500 ale za duże na oś i jeszcze w obudowe. Nie da się ich założyć. Nie wiem czy to się gdzieś znajdzie a paszy ni ma czym zrobić

Wstaw zdjęcie tego zabytku, zostały mi dwa kamienie od takiego polskiego chyba, coś koło 40 średnicy, oś ok 5 cm. 

Edytowane przez zycietoniejebajka1
Opublikowano

To ja byłem na kilku weselach z siatką wojskową,w tym dwa razy w stodole. Ojciec mi opowiadał jak znajomy wiózł ekipę na przyczepie z wiejskiej potupanki,lata 80-te,on pijany, na zakręcie wykotlowal całym zestawem w głęboki rów 3-4m głębokości (w sumie to taka skarpa ale mniejsza o to,ogólnie zdradliwy odcinek) i nakryli ludzi a on z ciągnika uciekł podobno do pierwszej chałupy po ocet,nikt nie zginął wtedy

Opublikowano
bratrolnika napisał:

7 minut temu, Baks00 napisał:

Nie schlebiaj sobie☺

Jeszcze powiedz ze siatki wojskowej nie pamietasz w stodole?

raz tylko byłem na weselu w namiocie, miałem wtedy może z 5-6 lat

to nie znasz życia ja pamietam wesela w stodole w garażu w namiocie u sąsiadki to nawet w drewnianej stodole i padał deszcz po deskach się wchodziło nie jeden nabąblowany orła w kałuże wywiną 😀 a pamiętam takich co spali dosłownie pod stołem 🤪

Opublikowano

Nie moje ;) zawsze jak dodaje screen to tak żeby nie było widać danych 👍 ja też bym nie chciał żeby ktoś wszędzie moje imię i nazwisko udostępniał 

A jak ktoś będzie chętny to podam namiary 

2 minuty temu, jahooo napisał:

To twoje ? Czy celowo zakryłes dane sprzedawcy żeby nas drażnic ?

Opublikowano
19 minut temu, slawek74 napisał:

to nie znasz życia ja pamietam wesela w stodole w garażu w namiocie u sąsiadki to nawet w drewnianej stodole i padał deszcz po deskach się wchodziło nie jeden nabąblowany orła w kałuże wywiną 😀 a pamiętam takich co spali dosłownie pod stołem 🤪

U nas to takich wesel nie pamiętam, wszystkie z dzieciństwa to już w remizach osp 

Opublikowano

bo ja to dopiero remizy budowałem 😉😁 nawet w jednej jest 5 kątów z mojego pomysłu żeby była większa

Bananek napisał:

slawek74 napisał:

ja pamietam wesela w stodole w garażu w namiocie u sąsiadki to nawet w drewnianej stodole

eeee to słabe wesela, że pamiętasz 😀

młody byłem 😀 sąsiadka z 10 lat starsza tylko sąsiada już nie ma niestety ... zresztą ja zbyt grzeczny 😁 bardzo rzadko spożywam %

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, bratrolnika napisał:

Czy ja wiem, kozami się usmrodzić na droge??? A do Plutycz nie pojadę, nie będę wspierał patologii-mam tu na myśli tych co tam przyjezdzaja i robią syf,nie Gienka i Anżeja

nie mówię o panu tylko o @Rolnik200598  

Edytowane przez kontenovy
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v