Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Sprawdziłem, otwiera się normalnie. Valtra n13 122km, 800 z hakiem h, 110tys

2012r

Opublikowano

Jednak coś nie tak. Mi otwiera ogłoszenie ale w przedmiotach sprzedającego widnieje 0. Przez wyszukiwarkę też jej nie ma. Gość logował się o 13⁴⁴. Widać sprzedał albo edytuje i pojawi się za chwilę.

Lok. Ciechanów

Screenshot_20201019-135600_OLXpl.jpg

Screenshot_20201019-140311_OLXpl.jpg

Opublikowano
9 minut temu, PRIMO napisał:

Pany potrzebuje szybkiej pomocy a mianowicie chce kupić młotowiertarkę tylko że była w miarę dobra cena i żeby nie padła zaraz po paru dniach. 

Coś w tym stylu jak z linku. 

https://allegro.pl/oferta/mlotowiertarka-wiertarka-mlot-udarowy-sds-mocna-9089422955?utm_medium=app_share&utm_source=facebook

Grafite dobry sprzęt. 3 sprzęty tej firmy są i nie ma się o co doczepić 

• Like 1
Opublikowano

nie wiem jak z tym, ale jeździłem 8441 i była masakra, ok 3 tyś na blacie a fendty z 10+ były mniej zużyte, najlepsza akcja była z silnikiem, robiłem cały dzień, następny dzień rano, nie pali 

Opublikowano

@Agrest który to by już był 7, 8?? 

1 godzinę temu, PRIMO napisał:

Pany potrzebuje szybkiej pomocy a mianowicie chce kupić młotowiertarkę tylko że była w miarę dobra cena i żeby nie padła zaraz po paru dniach. 

Coś w tym stylu jak z linku. 

https://allegro.pl/oferta/mlotowiertarka-wiertarka-mlot-udarowy-sds-mocna-9089422955?utm_medium=app_share&utm_source=facebook

Do ilu? Chcesz bardziej do kucia czy wiercenia? 

Opublikowano

Siódmy, ale jeśli nawet to w zamian a nie kolejny. 

A najbardziej teraz to taki full wypas z womem i puzem , hydrauliką z przodu by się przydał. Albo i nie😁

Pytałem wcześniej o opinię ładowarki manitou r.87.  Ktoś coś?

Opublikowano

@AgrestTo  dobrze że w zamian, bo miałem już napis że za dużo kasy i się pierdzieli w bani 🤣🤣🤣

Napisz jakie masz te ciągniki 😉

Opublikowano

Od razu pierdzieli.  Jakby był to by był, jeßć nie woła. To nie auto że traci na wartości.

Ciągniki masz w galerii na pierwszych zdjęciach. Nic szczególnego

Opublikowano

Drugie zdjęcie w galerii na pierwszej stronie masz 5 na jednym zdjęciu😁

To jest 2812.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v