Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
daron64 napisał:

Pytanie - bloczki fundamentowe sprawdza się jako dociążenie do talerzowki? Czy moment się porusza?

wytrzymają śmiało pakuj

PRIMO napisał:

8 godzin temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Zauważ, panie, że to nie ja miałem problem z ustawieniem normy wysiewu a Ty 🤣

Ja tam ile żem wykręcił, tyle żem nasypał i tyle wysiał na zakładany areał 😏

Nie wykręcaj kota ogonem bo mi chodzi o to że przekładnie olejowe nie pracują równomiernie.

znajomy ma na olejowej to już mu nerwy puszczają i mówi że zna powód dlaczego poprzedni właściciel go sprzedał

Opublikowano

Mój na skrzyni olejowej wysiewa tyle ile mu się ustawi, dużo osób zamiast patrzeć na próbę kręconą patrzy na tabele i tylko tak ustawia, wtedy to różne cuda wyjdą. Ja kiedyś nawrzucałem na talerzówke obciązników z kół od c328 i 4011 więc waga była już konkretna.

Opublikowano
3 godziny temu, jahooo napisał:

Firma JAGIEŁŁO Paweł Jagiełło z Miechowa - jakies opinie ?

Nawet ładne kombajny mają, warte swojej ceny ?

Maszyn nie dużo sprowadza, ale jak już coś ma to jest to w dobrym stanie. Jeśli maszyna jest wystawiona do sprzedania to została już wyczyszczona i wymyta. 

Ja byłem akurat za kombajnem ziemniaczanym u niego to trafiłem na moment, gdy kombajn był jeszcze na lawecie. To kombajn był w dobrym stanie. Nie było do czego się przyczepić.

Opublikowano
jahooo napisał:

Firma JAGIEŁŁO Paweł Jagiełło z Miechowa - jakies opinie ?

Nawet ładne kombajny mają, warte swojej ceny ?

Szukasz jakiegoś kombajnu? w Józefowie facet ma ładne sprzęty ale nie ogłasza się w internetach.

Opublikowano

W Sułoszowej gdzie jest ich tam chyba 3 po kolei byłem oglądać z kuzynem ursusa 1234. Oczywiście kuzyn go kupił bo stan idealny,nic nie rozkręcane nie.odkrecane, lekkie luzy na listwach bo podnośnikiem tylko pracował, zaczepy nie powycierane, na nawet nie widać żeby cokolwiek było do nich podczepianie. Wszystkie obciążniki zaczepy, śruba i co jeszcze było do ciągnika w oryginale to facet oddał, książka serwisowa,faktura zakupu i jeszcze jakieś papierki z agromy. Z tego co mówił to szuka takich perełek w kraju a tego ursusa to sam.wlasciciel do niego zadzwonił że sprzedaje. U siebie na podwórku ma 914 w stanie idealnym którego nie chcial sprzedać z przebiegiem 1700mth, a 1234 miał 1900mth. Czemu w lubelskim nie ma takich handlarzy?

Opublikowano
13 minut temu, Belaruss820 napisał:

W Sułoszowej gdzie jest ich tam chyba 3 po kolei byłem oglądać z kuzynem ursusa 1234. Oczywiście kuzyn go kupił bo stan idealny,nic nie rozkręcane nie.odkrecane, lekkie luzy na listwach bo podnośnikiem tylko pracował, zaczepy nie powycierane, na nawet nie widać żeby cokolwiek było do nich podczepianie. Wszystkie obciążniki zaczepy, śruba i co jeszcze było do ciągnika w oryginale to facet oddał, książka serwisowa,faktura zakupu i jeszcze jakieś papierki z agromy. Z tego co mówił to szuka takich perełek w kraju a tego ursusa to sam.wlasciciel do niego zadzwonił że sprzedaje. U siebie na podwórku ma 914 w stanie idealnym którego nie chcial sprzedać z przebiegiem 1700mth, a 1234 miał 1900mth. Czemu w lubelskim nie ma takich handlarzy?

I ile zapłacił za tą perełkę?

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

I ile zapłacił za tą perełkę?

80, ale naprawdę warty ceny, 2000rok,mały przebieg,wszystko w komplecie,felgi spawane pełne (może trochę za wąskie koła ale takie wystarczą), lewarki od biegów z prawej strony. Jedyny minus że aby coś u niego kupić to wybór między zetorem a ursusem bo mówi że tylko takie woli sprzedawać.

https://m.olx.pl/oferta/piekny-ursus-1234-rok-2000orginal-stan-unikatowy-1224-CID757-IDFhgEq.html

Znalazłem archiwalne ogłoszenie

Edytowane przez Belaruss820
Dodanie
Opublikowano (edytowane)

tos teraz zagiol medrkow forumowych.80tys.przeciez tutaj jak jest 10 drozej niz srednia to linczuja.trzeba bylo napisac 45 to bys poklask dostal .

1 minutę temu, szmergiel napisał:

ps.jest stan jest cena.zawsze to powtarzam to tutaj sie burza medrki

Edytowane przez szmergiel
Opublikowano
1 godzinę temu, jahooo napisał:

On ma 3,60 ciecia czy mi sie zdaje?

1 godzinę temu, szmergiel napisał:

ten super i tak jest duzo lepszy niz krajowy z 90r.samo to ze skrzynia z rekorda. ale to za drogo ,masz racje

Mowa o Z056/7?

10 minut temu, lukasz1995 napisał:

Ciekawe ile będzie kosztowało go doprowadzić do porządku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v