Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znajomy w lutym byki sprzedał,dwa tiry. W marcu ten co brał od niego mówi "miałeś nosa że sytuacja się pogorszyła". A docelowo chciał pod koniec marca je sprzedać. A tą ziemie to będę atakować napewno bo wiem że nikt nie chce tego kupić,a ja i tak ekologię mam to sama dopłata nawet wystarczy. Maksymalnie 60tys mu proponowaliśmy za wszystko i tyle będziemy dalej proponować

Opublikowano

W Czechach coraz więcej fetorów po odnowie tak jak u nas szejsiuntek😂

Opublikowano
3 godziny temu, bratrolnika napisał:

U was to same bambry, to chętnych by było

Dobry mój kolega ze wsi wziął 10ha w dzierżawę na Dachowej po obu stronach dk92.  Woziłem mu kukurydzę jak młucił, pytam go co cię skusiło tak daleko dzierżawę brać.  A on mówi cena. Pod sochaczewem mniejsza dzierzawa jak u nas. 

Opublikowano
2 godziny temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

My musimy się stosować bo to Czechosłowackie a tam jest jego rodowita produkcija i jak chce to robii

Opublikowano
2 godziny temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Jakiś lakiernik normalnie co mu farby z ludzi zostało to opierdzielił fetora

Opublikowano

Co jak co ale te czerwone felgi pasują do tej czerwonej maski.

Opublikowano
56 minut temu, 6465 napisał:

Dobry mój kolega ze wsi wziął 10ha w dzierżawę na Dachowej po obu stronach dk92.  Woziłem mu kukurydzę jak młucił, pytam go co cię skusiło tak daleko dzierżawę brać.  A on mówi cena. Pod sochaczewem mniejsza dzierzawa jak u nas. 

A to wiem, niedaleko mojego brata też pole obrabia

• Like 1
Opublikowano
kizak napisał:

Teraz bazary nie działają,ale wcześniej jechałem na hałdę z towarem za 5zł,i kupując ze 3 sztuki  500 A, za 15 zeta ,jesteś ,,ustawiony'' na kilka lat😉,i na pewno nie wydam 80 zł na uchwyt z nalepką lepszej firmy😐

tez mam taki i po próbie leży a starym spawam

Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Ta pasują jak kij do d*py. 

Polepił go jak jaskółka. 

O gustach się nie dyskutuje. Nie wszystkim musi się podobać, żeby te fetory były w normalnych cenach to kupił bym takiego do psikawki i rozsiewacza.

Opublikowano

No kolego chodziło o te kolory,  a co do ciągnika też by mi się taki przydał.

1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

A to wiem, niedaleko mojego brata też pole obrabia

No tam też bywałem tam odkąd ten nowy dom ktoś postawił to wjechać zestawem trzeba uważać. Ten ciągnik z beczką u mnie w galerii to miałem od niego pożyczony. 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v