Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 godzin temu, MF675ursus napisał:

Lepszy Dziekan od Bometa. Dziekan ma malowanie bardziej niż słabe, ale przynajmniej się nie rozpada (z tym że trzeba fabrykę poprawić i po kupnie wszystko podokręcać). Napewno Dziekan ma lepsze wałki- na normalnym równoległoboku, a nie jakiś wymyślny system ze śrubą rzymską i sprężynami

Może wcześniejsze miały malowanie słabe mamy Dziekana od 2017 i jakoś lakier jest ok. No rapy to ze 2 się dokręcało.

1 godzinę temu, Uziu92 napisał:

spod krakowa przywiozłem siewnik :D coś ponad 350km

siewnik.JPG

A gdzie go kupiłeś?

Opublikowano
2 godziny temu, bratrolnika napisał:

mam takie samo zdanie, to nie auto czy ciągnik żeby było warto za nim jechać kilkaset km

Mam podobne zdanie , Ale za samochodem też max 150 km bo za dużo rozczarowań ,A teraz aucisków tyle że w bliższej okolicy jest z czego wybierać

Opublikowano
9 minut temu, mf362 napisał:

Filtry oleju z Sędziszowa są najlepsze?

Np do c360 ten czerwony filtr 

Bardzo dobre za tą cene

Opublikowano (edytowane)

Potwierdzam, w czerwonej emce jest czerwony filtr i jest wyraźnie mocniejsza od żółtej emki😂

Muszę rozkminic temat czy da się wałki pływające przerobić na dociskane, taki agregat na plywajacych to za pol poeniedzy kupi i jest tego multum w okolicy

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano

A czemu wałki tak ważne ? Dobrze ustawione jedne i drugie robotę zrobią . Takie ciężkie ziemie tam macie ? Dociśnięty mocno wałek i tak agregat podniesie .

Opublikowano
10 minut temu, Wiktoria22 napisał:

Panowie jak się sprawdza ten tylni wał strunowy? A może lepszy byłby wał rurowy?Przewaga piasków.

Jak już koniecznie musi być z tych dwóch to rurowy wg mnie będzie lepszy.

Opublikowano
5 minut temu, bratrolnika napisał:

Muszę rozkminic temat czy da się wałki pływające przerobić na dociskane

człowiek człowieka zrobi, a Ty sie nad takim prostym tematem zastanawiasz? Darku, nie poznaję Cię. :) 

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, bratrolnika napisał:

Potwierdzam, w czerwonej emce jest czerwony filtr i jest wyraźnie mocniejsza od żółtej emki😂

Muszę rozkminic temat czy da się wałki pływające przerobić na dociskane, taki agregat na plywajacych to za pol poeniedzy kupi i jest tego multum w okolicy

A co w tych pływających przeszkadza?

Opublikowano

Zrobić oczywiście to nie problem, bardziej chodziło o fakt czy nie będzie to skórka za wyprawkę, że wyjdzie na to że koszta takie same tyle mojego co się narobilem

Młody się uparł na te dociskane, jego pieniądze, jego gospodarka, jego decyzje.

Opublikowano (edytowane)
59 minut temu, Ursus932 napisał:

Mam podobne zdanie , Ale za samochodem też max 150 km bo za dużo rozczarowań ,A teraz aucisków tyle że w bliższej okolicy jest z czego wybierać

Tez juz tak uwazam, chyba ze okazja jakas :o po audi jechałem 350 km ale po  a4 za 1200 zl bylo warto jechać tyle :D dziewczynie mechanicy nagadali ze silnik do remontu a była tylko odma zapchana.

Edytowane przez szymon09875
  • Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:

człowiek człowieka zrobi, a Ty sie nad takim prostym tematem zastanawiasz? Darku, nie poznaję Cię. :) 

Tyle przyczep zrobił i się chłopina wypalił 😎 wszystko co dobre kiedyś się kończy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v