Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
stempos1980 napisał:

I palić drewnianymi podkładami też niewolno bo są impregnowane i dlatego są szkodliwe

Bez przesady. Zaraz stwierdzą ze nic nie mozna z nimi robić. Sa imprednowane tym samym preparatem co kiedys słupy drewniane. Palą sie bardzo dobrze ale twarde niesamowicie 😉

Opublikowano

Bardzo dobrze palą się też inne śmieci. Podkład z drewna czy betonu to odpad. Biorąc kupując takie śmieci wspierasz jakiegoś cwaniaka który podpisał umowę na utylizacje za kilka milionów. 

Opublikowano
16 godzin temu, zetorki12 napisał:

jakieś 500zł . Ja mam sztywną . Wiem że ludzie blokują .

5 godzin temu, szymon09875 napisał:

Ja wziąłem na zwykłym rozdzielaczu i żałuję ze nie dołożyłem tych 5 stow...

Kurde facet woła 900zl doplaty za dżojstik, chyba będę musiał się obyć bez tego 

Opublikowano

No jak uważasz . Mogę tego Ci polecić jeszcze . Tanio jest i swoje zadanie spełnia . Na moim jest .

Opublikowano

Przydałby się zewnętrzny napęd pompy hydraulicznej do owijarki,by szybciej to chodziło ,takie coś jak w trollu. Nie mogę znależć ile ma wydatku ta pompa.  Znalazłem że 25 litrów przy 1600 obr,i czy to jest maxymalny  wynik tak jak wychlapuje,czy przy 130 barach,i ten wynik z przystawką czy bez. Może ktoś wie,bo wydać prawie 1000 na allegro to mi słabo się chce,nawet jeśli jest to wynik ciśnieniowy z przystawką.

Opublikowano
1 godzinę temu, KlimekPL napisał:

Kurde facet woła 900zl doplaty za dżojstik, chyba będę musiał się obyć bez tego 

Bierz dżoja ,jak więcej robisz to w kabinie będzie syf , z tych rozdzielaczy i kiepsko zakutych węży będzie olej się pocił , sąsiad kupił i też żałuje bo w zatorku jakbyś olejem błotnik wysmarował😕. A o wolmeta pytałeś? Mam na 60 i szczerze polecam

Opublikowano

https://allegro.pl/oferta/redukcja-walka-wom-6-21-frez-1-3-8-8425588342?utm_medium=app_share&utm_source=facebook Używa ktoś takiej redukcji? W bronie aktywnej mam przekaźnik inny niż końcówka w ciągniku, a dodatkowo jest około 10-15cm za krótki. Taka redukcja będzie dobrą alternatywą?

Opublikowano
8 minut temu, tobi866 napisał:

@slawek_74 cos dla Ciebie.

On obciążników szuka ? Sławek ile byś dał za takie od sześćdziesiątki nowy typ ?

Opublikowano

Szuka ale od starej 30, nasze polskie obciazniki maluje na czerwono i robi z nich fendowskie.

Opublikowano

Tańsze , to pojęcie względne . Ile dajesz , czy nie chcesz?

Opublikowano
26 minut temu, tomo12 napisał:

https://allegro.pl/oferta/redukcja-walka-wom-6-21-frez-1-3-8-8425588342?utm_medium=app_share&utm_source=facebook Używa ktoś takiej redukcji? W bronie aktywnej mam przekaźnik inny niż końcówka w ciągniku, a dodatkowo jest około 10-15cm za krótki. Taka redukcja będzie dobrą alternatywą?

Na jakich obrotach wom chodzi ? Jesli 540 to tak, na 1000 uzywalem to troche rzuca wałkiem za mocno wg mnie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v