Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, igor10246 napisał:

ja widziałem nie papierową a gość z blachy na laserze wyciął i przyspawał po prostu ( blacha 1mm ) 

Nie będę aż tak cudowal do starego polskiego zlomka

Opublikowano

A co pod tym linkiem, bo mi na androidzie nic nie pokazuje jedynie komunikat o zainstalowaniu aplikacji

Opublikowano
2 minuty temu, daron64 napisał:

Nie będę aż tak cudowal do starego polskiego zlomka

no gość pracował w zakładzie gdzie mu za flaszkę zrobił a ja bym kawałki jakiegoś pręta cienkiego dał i w różnych kolorach pomalować albo od góry co 100 l/kg 

Opublikowano

Po .pl macie spacje, skopiujcie, wklejce, usuńcie spacje

2 minuty temu, igor10246 napisał:

no gość pracował w zakładzie gdzie mu za flaszkę zrobił a ja bym kawałki jakiegoś pręta cienkiego dał i w różnych kolorach pomalować albo od góry co 100 l/kg 

Ja nawet blisko takiego zakładu nie mam 🤣 będę nadstawkę malował, to coś wymyślę. 

Opublikowano
6 minut temu, daron64 napisał:

@up

Spacja

Dzięki. Działa.

Co to za przyczepa 2W czy 3W?

Opublikowano
47 minut temu, Zetorursus123 napisał:

Ciekawe jakby się sprawdziło w c 360. https://pl.aliexpress.com/i/32871046009.html

do tego muszą być dodane przyrządy pomiarowe o odpowiedniej charakterystyce a jeśli są to tylko dorobić ew redukcje i można montować, swoją drogą to mi brakuje w c360 kontroli temperatury i ciśnienia oleju silnikowego i to samo temperatury i ciśnienia oleju w skrzyni ( bardzo przydatne parametry) i  oczywiście prędkości 

44 minuty temu, Rolnik7343 napisał:

to jest super pomysł dla tych co mają obory na szerokość ciapka lub mniejsze, kurde wygląda jak z japonii a to we włoszech tłuczone 

@Agrestjeszcze 4x4 i idealny dla mnie 

Opublikowano
4 minuty temu, igor10246 napisał:

@Agrestjeszcze 4x4 i idealny dla mnie 

Opony w jodełkę na przód i nikt się nie kapnie😉

2 minuty temu, stempos1980 napisał:

Raczej  powinien napisać że program się skończył i go sprzedaje

Ale według mnie z tym wyposażeniem oferta dobra.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v