Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak te 3 sztuki transformujesz w jedną i dasz gwarancję, ze sie nie połamią to może być;p

Szukam jakiejś skorupowej z burtą hydrauliczną albo automatyczną, bo jest okazja wozić qq na kiszonkę i buraki od holmera ;)

Opublikowano
54 minuty temu, bratrolnika napisał:

A trzech jednoosiowek po 3,5t nie chcesz???😂

Cwaniak 😎

Opublikowano
Mikruss napisał:

tl'ka to stary fiat po lifcie a w zasadzie fiatagri w nowszej kabinie i masce.

Jezeli w polowie tak wytrzymały jak stary fiat to jeszcze dluuugo pochodzi

ciekawe czy Tura ma w cenie

Opublikowano
2 godziny temu, wlamaj1 napisał:

Dobra cena to by była gdyby była zarejestrowana ale ona posiada dokumenty do rejestracji a to są dwie różne sprawy. Może nie być łatwo zarejestrować i dużo będzie zależało od "widzimisię" urzędnika.

Gościu z mojego powiatu cwaniak , handluje przyczepami 

Z czech dużo przywozi przyczep a potem wolą bez papierów jak za dobra...

Opublikowano

https://m.olx.pl/oferta/jeep-grand-cherokee-wj-2-7-crd-4x4-zadbany-2002r-CID5-IDDbHYi.html#position=1&page=1

Szukam w tych jeepach i dużo jest z silnikiem 2.7 w dieslu, dobre te silniki może mi coś ktoś o nich powiedzieć?  Na co najbardziej zwrócić uwagę przy zakupie?  Czy lepiej szukać czegoś z silnikiem 4.0, 4.7 z LPG ? Samochód głównie na objazd po polach i czasem z przyczepką gdzieś podjechać. Ogólnie miał być quad ale za dobrą Yamahe czy Honde trzeba  dać w granicach 20 tyś więc myślę że taki jeep będzie lepszym wyborem ?

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

https://m.olx.pl/oferta/jeep-grand-cherokee-wj-2-7-crd-4x4-zadbany-2002r-CID5-IDDbHYi.html#position=1&page=1

Szukam w tych jeepach i dużo jest z silnikiem 2.7 w dieslu, dobre te silniki może mi coś ktoś o nich powiedzieć?  Na co najbardziej zwrócić uwagę przy zakupie?  Czy lepiej szukać czegoś z silnikiem 4.0, 4.7 z LPG ? Samochód głównie na objazd po polach i czasem z przyczepką gdzieś podjechać. Ogólnie miał być quad ale za dobrą Yamahe czy Honde trzeba  dać w granicach 20 tyś więc myślę że taki jeep będzie lepszym wyborem ?

Diesle chyba podobne oznaczenie jak mercedes to moze mają cos wspólnego. Mniej kosztowny w naprawach bedzie benzyna plus lpg (dobrze współpracują) 

Cenowo bardziej bym strzelał do 20tys , takie za 13 mogą okazać się do inwestycji 

Edytowane przez mf362
Opublikowano
22 godziny temu, Pomorzanin1222 napisał:

Ogólnie działa tylko ten kosz ale chyba kupię arkusze blachy 2mm i go wyspawam.Tak z ciekawosći zapytam za ile bym go mógł sprzedać po remoncie jest na takie rozsiewacze zbyt wogóle

Mialem starszego n039, z pogieta osia od przekladni glownej do katowej, lekko pognita skrzynia i bez walka 1400 wiec zalezy od klienta, ten akurat był napalony :D

• Like 1
Opublikowano

Jakiś składak ten MTZ

1 godzinę temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

@extrabyk jakiś czas temu sprzedawał Cherokee, zapytaj, może jeszcze ma

Opublikowano

https://www.olx.pl/oferta/przyczepa-hw-80-11-hk-8-hl-80-11-wywrotka-CID757-IDDdnfD.html Panowie może jakieś informacje na temat takich przyczep. Warto się w taki typ pchać czy szukać typowo hl? W jakim celu są te sprężyny na obrotnicy?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v