Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, Ursus932 napisał:

Żarty ,ale naprawdę szkoda kombajnu 😕ktoś poniósł stratę

Kombajn jako maszyna  rolnicza nie podlegająca rejestracji jest ubezpieczona jako mienie ruchome więc teoretycznie odszkodowanie dostanie , niestety wysokość odszkodowania jest zazwyczaj nie zadowalająca 

Opublikowano

@farmtrac8244 szwagier i ja zawsze na siedzącą kosiliśmy,i się zawsze śmiejemy jak ludzie koszą na stojąco 😅przecież to szkoda zdrowia. zajrzyj do moje galerii tam mam pokazane jak przygotować bizona 😏i wszystko widać

Opublikowano
bratrolnika napisał:

wiesz jak to jest ze spawarkami, tak jak z telefonami, możesz nową kupić za 300zł, i za 13000zł, i obie spawają

co do spawarki to musi odpowiedni sprzęt i wykonać dobrą robotę ,ale telefon to mi wystarcza za 300 ,żeby aby zadzwonić ,napisać smsa ,zrobić jakie takie zdjęcie i dostęp do internetu a te wszystkie bajery to o kant uja

Opublikowano
Dnia 14.01.2020 o 17:37, hodowcanb napisał:

musze kupić rozrusznik szybkoobrotowy, potrzebuje do zetora 8011. jakiej firmy polecilibyście i jeszcze akumulator do tego taki żeby dał radę w niskich temperaturach , bo ciągnik ciężka pali.

A w lato ok? Też myślałem o nowym akumulatorze, ale uznałem że jak pale ciągnik raz na tydzień to lepiej autem podjechać a te 800zł zainwestować w coś innego. 

Zachodni obciążnik. :)

Opublikowano

Może ktoś potrzebuje jakichś części do Welgerki AP45? Mam z niej przekładnie w fajnym stanie, iglice(chyba tylko 1 nadaje sie do użytku) i reszte gratów. Prasa ma iść na złom, ale może komuś sie coś z niej przyda🤔

Opublikowano
30 minut temu, arkady12 napisał:

Panowie co to za model pługa bo nigdzie nie mogę znaleźć takiej informacji dzwoniłem po ogłoszeniach różnych i nic nikt nie umie powiedzieć ogłoszenie dla przykładu jak wygląda https://www.olx.pl/oferta/plug-obrotowy-3-skibowy-kverneland-uzywany-w-dobrym-stanie-CID757-IDDe1ae.html

Znalazłem coś podobnego i wychodzi na to ,że model serii E

https://www.traktorpool.pl/details/pługi/Kverneland-4-korpusų/4997637/

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v