Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dziś dostałem info że anżeja tak krowa poturbowała że mocno ,,zmiękł,, i cicho siedzi Gienio lubi wiśniówkę i jak goście przyjadą to rzuca dosłownie na środku podwórka i idzie na alkochol 🤭🤦‍♂️ krowy i cały dzień mogą nie jeść ... masakra a .... już na dziś starczy 😁

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, bratrolnika napisał:

To jest chyba jednak trochę inny rząd wielkości 

Dla mnie nie. Gdyby nie reklamy i znajomi, to bym nie wiedział, że Oni istnieją.

2 godziny temu, bratrolnika napisał:

Sa różne inne programy, np. Masterchef, czy jakieś inne Warsaw Shore, ilu jesteś w stanie ich uczestników wymienić z pamięci??? 

Ja żadnego

Masterchefa nie oglądam ale chyba Gessler jest tam w jury. Za to znam inne programy kulinarne i ich prowadzących: Okrasa łamie przepisy - Kamil Okrasa, Makłowicz w podróży - Robert Makłowicz, Rączka gotuje - Remigiusz Rączka, Klasztorne smaki ' Remigiusz Rączka, Ewa gotuje ' Ewa Wachowicz.

Warsaw Shore to zupełnie nie moje klimaty, tak jak Wyspa miłości, Hotel Paradise czy też Sanatorium Miłości. Wolę programy związane z rolnictwem.

Opublikowano
55 minut temu, slawek74 napisał:

dziś dostałem info że anżeja tak krowa poturbowała że mocno ,,zmiękł,, i cicho siedzi Gienio lubi wiśniówkę i jak goście przyjadą to rzuca dosłownie na środku podwórka i idzie na alkochol 🤭🤦‍♂️ krowy i cały dzień mogą nie jeść ... masakra a .... już na dziś starczy 😁

Zdajesz sobie sprawę, że to są pomówienia i bezpodstawna krytyka zwana w niektórych środowiskach hejtem ( cokolwiek to słowo miało by oznaczać ). A i jeszcze Ci powiem ,że zazdrościsz im sławy i też tak chciałbyś  występować w programie, mieć fanów i żeby się wycieczki zjeżdżały z całej Polski do Ciebie.

:)

• Haha 1
Opublikowano

nie ma go to pewnie pojechał do pieczarki nadrobić zaległości w znajomości 🤪😁

Pafnucy napisał:

no ale skąd @hubertuss wie, co prawda, a co nie?

on wszechwiedzący to wie ma się rozumieć 😉

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

pojechał do pieczarki

trochi zimno na rower. może się zdrzemnął.

Opublikowano
21 minut temu, slawek74 napisał:

dobrze się czujesz ?

Żartu nie wyłapałeś. Miałem dopisać aby tego postu nie traktować poważnie ale specjalnie odpuściłem. Chociaż na koniec postawiłem :).

5 minut temu, Pafnucy napisał:

no ale skąd @hubertuss wie, co prawda, a co nie? to jedynie jego domysły.

Ta domysły. Prawda i tylko prawda 🤣. Znaczy się interpretuje to po swojemu. Także proponuje nic nie wklejać, nie komentować .....i temat upadnie :ph34r:.

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

on wszechwiedzący to wie ma się rozumieć

czy ja wiem. o KRUSie guzik wiedział, a się wypowiadał.

Opublikowano
34 minuty temu, dsbh napisał:

Zdajesz sobie sprawę, że to są pomówienia i bezpodstawna krytyka zwana w niektórych środowiskach hejtem ( cokolwiek to słowo miało by oznaczać ).

:)

Przed chwilą na youtube przeczytałem komentarze na temat wypadku z udziałem Andrzeja i krowy. Tam to dopiero po nim jadą😱

31 minut temu, jaco512 napisał:

Zaraz do akcji wkroczy adwokat.. naprostuje hejterów bo to przecież nieprawda.. :D

Święty Hubertus z Siemiatycz, patron uciśnionych Andrzejów. 

• Haha 4
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, bergman31 napisał:

W telewizji jest tylko parę programów rozrywkowych z udziałem rolników a Ty znasz tylko uczestników Rolnicy Podlasie? Wierzyć mi się w to nie chce🤣

Oglądam tylko rolników a podlasia, czasem 'tak się żyje na wsi'. RSZ nie trawię i nie znam żadnego bohatera ani a tv ani żadnych interii itp. Mam alergie na takie ustawiane programy, a masterchefy, łorsoł coś tam czy wyspa miłości wywołuje u mnie odruch wymiotny. Nie chcę nikogo urazić, ale kto normalny to ogląda?

A już porównanie Małysza do jakiejś kamili jest delikatnie mówiąc pozbawione jakiegokolwiek smaku.

Edytowane przez jacek1296
  • Like 1
Opublikowano
8 minut temu, bergman31 napisał:

Przed chwilą na youtube przeczytałem komentarze na temat wypadku z udziałem Andrzeja i krowy. Tam to dopiero po nim jadą😱

link?

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, jacek1296 napisał:

Oglądam tylko rolników a podlasia, czasem 'tak się żyje na wsi'. RSZ nie trawię i nie znam żadnego bohatera ani a tv ani żadnych interii itp. Mam alergie na takie ustawiane programy, a masterchefy, łorsoł coś tam czy wyspa miłości wywołuje u mnie odruch wymiotny. Nie chcę nikogo urazić, ale kto normalny to ogląda?

Przecież Rolnicy Podlasie i Tak się żyje na wsi to też są ustawiane programy.

@Pafnucy wrzuciłbym link, jakbym wiedział jak to zrobić ze smartfona🤔

Film jest na kanale LubieToTV, tytuł: Wypadek w Plutyczach Andrzej uszedł z życiem...

Edytowane przez bergman31
Opublikowano (edytowane)

częściowo tak, ale sporo prawdziwego życia tych celebrytów pokazują. a że nie u każdego wzbudza to zachwyt... no cóż.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
6 minut temu, bergman31 napisał:

Przecież Rolnicy Podlasie i Tak się żyje na wsi to też są ustawiane programy.

@Pafnucy wrzuciłbym link, jakbym wiedział jak to zrobić ze smartfona🤔

Film jest na kanale LubieToTV, tytuł: Wypadek w Plutyczach Andrzej uszedł z życiem...

A co mogą uczestnicy wygrać?

Opublikowano
37 minut temu, bergman31 napisał:

Święty Hubertus z Siemiatycz, patron uciśnionych Andrzejów. 

I tam Hubertus miałby pełne ręce roboty. Dnia by mu brakło na kontrę.

• Like 1
Opublikowano

W takich programach, to reżyser z producentem decyduje co i jak pokazać. Liczy się oglądalność, bo to ona wpływa na opłacalność produkcji.

Niedawno TVN wyświetliła odcinek programu Kuchenne rewolucje, który był nagrany w restauracji w sąsiedniej wiosce. To co pokazała telewizja nie miało nic wspólnego z prawdą. Co ciekawe, Gesslerka prywatnie nie jest taka surowa i wymagająca jak ją pokazują w TV, po za kamerami, to miła i sympatyczna kobieta. Zresztą to producent programu sam się zgłosił do właścicieli restauracji z propozycją zrobienia kuchennych rewolucji. Restauracja miała dobre jedzenie i na ilość klientów nie musiała nażekać.