Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, hubertuss napisał:

Różnica między nami jest taka, że szczytem twoich możliwości jest napisanie, że jestem głupi. Podczas gdy ja ci twoją głupotę umiem udowodnić i uzasadnić.

Gdzie żeś udowodnił i uzasadnił 🤔 bo jakoś nie widzę 

Zresztą co tu z tobą dyskutować , do każdego  masz jakieś ale , tak naprawdę to ch*j wie o co Ci chodzi , a broń sobie dalej tego ciamajde 

Opublikowano

Taa już, policja wystawia mu mandaty, a ten nie wie za co.    xD

Opublikowano
21 minut temu, deSilva napisał:

policja wystawia mu mandaty

Jaka policja? to tradycja ,nie policja ,nie wielbicielki🤣

1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

dzie żeś udowodnił i uzasadnił

Udowodnił i uzasadnił swoją głupotę.

Opublikowano
11 godzin temu, dsbh napisał:

Od dawna nie mam najmniejszego zamiaru, to jest tak wysublimowany, niezwykły umysł ścisły, że mu do pięt nie dorastam. :ph34r:

No i nie wiem gdzie na te korepetycje się udać. Może do niego :ph34r:.

Nie masz najmniejszego zamiaru a co chwila to robisz. 

8 godzin temu, slawek74 napisał:

pluł , łapał i po d*p..e się drapał ...

Nie mierz wszystkich swoją miarą. Nie każdy spędza wolny czas tak jak ty.

8 godzin temu, Ursus932 napisał:

Zresztą co tu z tobą dyskutować , do każdego  masz jakieś ale , tak naprawdę to ch*j wie o co Ci chodzi , a broń sobie dalej tego ciamajde 

Poproś kogoś kto rozumie mowę ojczystą to ci wyjaśni. Jeśli dla ciebie popieranie tego, że jakiś głupek pisze, że miasto to kurwidołek to mądre. To o czym my mamy gadać? I jeszcze ta argumentacja, że ma racje bo w mieście są prostytutki i burdele oraz galerianki. To tylko głupek jest w stanie wymyślić. I ktoś cię ładnie podsumował, że na wsi to też jest. Tylko galerii nie ma. Ale galerianki jak by co do galerii i ze wsi dojadą.

6 godzin temu, witejus napisał:

Jaka policja? to tradycja ,nie policja ,nie wielbicielki🤣

Udowodnił i uzasadnił swoją głupotę.

Swoją nie ale twoją już nie raz. A tym bardziej jego. W zasadzie to on sam udowodnił swoją głupotę pisząc o tych burdelach i prostytutkach itd.

13 godzin temu, gregor1284 napisał:

To się ciągnie jak moda na sukces 🤦‍♂️ @hubertuss nie broń już tego niedojdy. A wy reszta już nie zaczepiajcie hubertusa 🙄

Ja go nie bronię. Jest niezaradny. Nie radzi sobie do końca z tym gospodarstwem.  Nie umiał nawet koła w pługu założyć. Z jego pracy jak to mówią u nas ani przednim ani za nim. Tak jak nie umiał tego koła założyć tak nie umie pokierować swoją pracą, aby zwiększyć plony itd. Ale nazywanie go nierobem to duża przesada. Nie jest wzorem pracowitości ale pracować pracuje tylko efektów nie ma z tego największych. Zresztą jak by mierzyć efekty to i tu pewnie Andrzeje by się znaleźli co to na niego tak plują.

Nie rozumiem tez ludzi co chwila jęczących tu, że znowu mu na coś zbierają. To jest dla mnie żenujące i poniżające nie dla Andrzeja tylko dla tych co tu jęczą w koło.

Opublikowano
hubertuss napisał:

Nie mierz wszystkich swoją miarą. Nie każdy spędza wolny czas tak jak ty.

jaki wolny czas 🤔 w chodowli od 30 lat jednej godziny wolnej nie było madrzycielu ty masz zielone pojęcie o rolnictwie !

Ursus932 napisał:

5 godzin temu, hubertuss napisał:

Różnica między nami jest taka, że szczytem twoich możliwości jest napisanie, że jestem głupi. Podczas gdy ja ci twoją głupotę umiem udowodnić i uzasadnić.

jemu się tylko zdaje że coś gdzieś piwtarzam zdaje ...

pafnucy napisał:

Hubertus, co dziś będziesz robił?

oniak napisał:

Może będzie Zdobywał świat ;)

może będzie udowadniał swoje głupote🤔😁

• Like 1
Opublikowano

@slawek74 👍

51 minut temu, hubertuss napisał:

Poproś kogoś kto rozumie mowę ojczystą to ci wyjaśni. Jeśli dla ciebie popieranie tego, że jakiś głupek pisze, że miasto to kurwidołek to mądre. To o czym my mamy gadać? I jeszcze ta argumentacja, że ma racje bo w mieście są prostytutki i burdele oraz galerianki. To tylko głupek jest w stanie wymyślić. I ktoś cię ładnie podsumował, że na wsi to też jest. Tylko galerii nie ma. Ale galerianki jak by co do galerii i ze wsi dojadą.

Nigdzie nie napisałem że popieram nazywanie miasta kurwimdołkiem 🤔, to było pół żartem pół serio ,wystarczy spojrzeć na emotikony , no ale wiem ciężko ci pojąć że nie wszystko na tym świecie trzeba brać tak poważnie i na serio🤦‍♂️ .takie osoby jak ty też są głupie bo piszą na jakimś forum farmazony, wszyscy źli tylko hubertusek mądry , i wie wszystko , reszta tylko oczernia , to teraz się zastanowić z kim tu jest coś nie halo 🤔

Opublikowano (edytowane)

@hubertuss nigdzie nie nazwalem Ciebie głupkiem a ty mnie  kilka razy opamietaj sie podobno yntelygenty człowiek nie powinien zniżac sie do tak niskiego poziomu

A po drugie  nie widziałeś moich wyników psychotestow ani badań IQ wiec to że  uważasz moją wypowiedź za głupią nie uprawnia Cię do nazywania mnie głupkiem  ale jak sam pisałeś gieroj jesteś zza klawiatury 

Edytowane przez Łolek
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Łolek napisał:

@hubertuss nigdzie nie nazwalem Ciebie głupkiem a ty mnie  kilka razy opamietaj sie podobno yntelygenty człowiek nie powinien zniżac sie do tak niskiego poziomu

A po drugie  nie widziałeś moich wyników psychotestow ani badań IQ wiec to że  uważasz moją wypowiedź za głupią nie uprawnia Cię do nazywania mnie głupkiem  ale jak sam pisałeś gieroj jesteś zza klawiatury 

Szkoda nerw na tego inteligenta

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano

czemu szkoda? może kiedys zrozumie że to nie cały świat jest w błędzie , a tylko on sam... no bo tylko on odstaje od wszystkich... 🤔

Opublikowano
4 minuty temu, Ursus932 napisał:

Szkoda nerw na tego inteligenta

Nie ma co  się  denerwować🙂 żniwa są praca jest, zdrowie aby było i do przodu. Po jutrze nowy odcinek, zobaczymy co  tam u naszych rolniczych celebrytów nowego 🤠

@pafnucy Ty zgrabiarki kiedyś nie szukał?

Opublikowano

no bywają takie eksponaty.

5 minut temu, soltys48 napisał:

Osoby z takim charakterem tego nie rozumieją, przechodziłem to z dwoma elementami z firum

Przed chwilą, GRZES1545 napisał:

Ty zgrabiarki kiedyś nie szukał?

szukał, ale kupił. nie lubię długo szukać.

a co tam masz?

Opublikowano
6 minut temu, GRZES1545 napisał:

A to cudo co kiedyś pisaliśmy pewnie bym sprzedał, już nie muszę trzymać sprzetu a szkoda na Ukrainę wysyłać . Gwiazdówkę 6 stan prawie fabryczny.

Na Ukrainę poszedł od sąsiada dominator 98. Przywieźli kasiore w reklamówce.

• Like 1