Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam w takich ludzi mam wyjebane niech sobie piszą bo tylko tyle mogą już nie raz przekonałem się że nie jeden udawał zza klawiatury kozaka w necie, ale niestety okazywał się zwykłą piz*a w realnym świecie ;)

• Like 2
Opublikowano
25 minut temu, Roki212 napisał:

A ja bym nie zamykał tylko ignorował takie zachowania bo nie może być tak że przez kilka osób trzeba temat zamykać :P 

Nie no obiektywny moderator zrobił by porządek w try miga bez zamykania tematu, ale tu o takiego teraz ciężko, to są kolesie modków i czują się nietykalni, więc jak już modek jest tak słaby i poddany takim osobnikom że nic nie może, to przynajmniej niech uspokoi temat zamykając go.

Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, GRZES1545 napisał:

Brawo?  nie zamierzam robić Ci tej przyjemności i nie dołączę , wyraziłem swoją opinie czytając ostatnie strony tego tematu.👋

Czyli dołączyłes do dyskusji. Nawet tego co robisz nie rozumiesz. A z Andrzeja się smiejesz.

12 godzin temu, pafnucy napisał:

nie . nie rozumiem. weź wytłumacz.

no i powiedz prawdę jak mierzyłeś u Anżeja, bo ja wciąż nie wiem jak.

jeszcze chwila i wybierał będziesz kto może tu napisać.,

ale powiem Wam, że chyba każdy by chciał brać przykład z takiego gospodarza jak Anżej. co nie?

Hubertus, a weź napisz ze dwa słowa osobie. czym się zaimujesz, w jakim wieku Ty i czym urzekł cię flejtuch Anżej?? Twój szwagier, czy jak?

oj napisz coś....

Daj sobie spokój. Jak pisałem próbujesz udawać mądrego, szukasz zaczepki a potem masz pretensje bo ci za każdym razem nie wychodzi. Ja stwierdziłem fakt, że ktoś bierze udział w dyskusji o której pisze, że sięga dna czy coś. Nie pisałem, że nie może czy nie powinien. A ty się pytasz czy nie może. Czyli nie rozumiesz tego co czytasz.  A potem piszesz takie pierdoły jak powyżej.

11 godzin temu, pafnucy napisał:

upraszam jakiego Pana Moderatora o ogarnięcie tego nieszczęsnego tematu, a nawet ewentualne zamknięcie.

O widze jęk rozpaczy z siebie wydałeś. Szkoda, że nie upraszałeś o zamknięcie jak żeście po bohaterach serialu jeździli i po tych co nie chcieli po Andrzeju i reszcie jeździć. Co jak ty i tobie podobni darliście łacha z Andrzeja wyzywaliście innych bohaterów serialu to nie prosiłeś o zamknięcie? A teraz jak ludzie z was zaczeli łacha drzeć to jęczysz o litość? Jesteś mężczyzną miej godność. Jak nie radzisz sobie to tu po prostu nie wchodź a nie prosisz o zamykanie bo już nie chcą z Andrzeja i reszty szydzić jak ci pasowało tylko z ciebie i tobie podobnych szydzą.

11 godzin temu, pafnucy napisał:

@hubertuss a skąd Anżej gadżety bierze? kto im to daje i zarabia?

@hubertuss

nie sądzisz że trochę drogo chcą za to?

Nie interesuje mnie to ile chcą, skąd co kto bierze. I kto mu daje. Każdy decyduje o sobie.

9 godzin temu, FarmerDyzio napisał:

Tutaj to już, nie chodzi o to jacy są uczestnicy programu. Tu idzie o wasze zachowanie, próbujecie się dowartościować TYM , że komuś się nie powiodło w życiu lub sobie w nim nie radzi. Ciągle komentowanie i naśmiewanie się z Andrzeja niezbyt dobrze świadczy o was samych.

Brawo Brawo. Tak to niestety jest. Tacy ludzie chętnie lżą i wyzywają innych. A jak im się pisze prawde o nich samych to proszą o zamknięcie tematu.

9 godzin temu, pafnucy napisał:

można przez internet kalendarz gdzieś kupić? on katolicki, czy prawosławny?

Prawosławny.

8 godzin temu, deSilva napisał:

Jestem za zamknięciem, to jest forum i temat o programie i uczestnikach, decydując się na udział w programie powinni być świadomi że nieprzychylne opinie czy komentarze też będą w necie, a wielkim ich obrońcom w tym temacie chodzi głównie o szukanie zaczepek i prowokowanie do kłótni z użytkownikami tego forum.

Pisząc na forum powinieneś być świadomy, że twoje wpisy będa komentowane i oceniane przez innych. Podobnie jak twoja osoba będzie oceniana przez pryzmat kultury osobistej itd. Ty chociaż masz możłiwość się bronić. Bohaterzy serialu nie. I choć masz możliwość się bronić to jęczysz o zamknięcie tematu bo nie umiesz tego zrobić.

8 godzin temu, deSilva napisał:

Nie no obiektywny moderator zrobił by porządek w try miga bez zamykania tematu, ale tu o takiego teraz ciężko, to są kolesie modków i czują się nietykalni, więc jak już modek jest tak słaby i poddany takim osobnikom że nic nie może, to przynajmniej niech uspokoi temat zamykając go.

Tak tak zrobił by porzadek. Jak wyście wyśmiewali bohaterów serialu i ludzi, któzy was krytykowali to nie trzeba było porządków tak? Teraz jak dyskusja nie idzie po waszej mysli to porządków się dopominacie. Następny z godnością na poziomie @pafnucy Jak nie po jego mysli to temat do zamknięcia. A jak będziemy się z Andrzeja nabijać to nie będziesz chciał zamykać?

Słabszych ludzi od was tu nie ma. Jak temat idzie nie po waszej muśli to prosicie o zamknięcie. A jak żeście na ludzi szambo leli to nie trzeba było zamykać.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał:

A teraz jak ludzie z was

jakoś tylko ty nadajesz. :D

Opublikowano (edytowane)

ale tu tylko twoją frustrację widać. sam się ośmieszasz. :D

ja zmieniłem zdanie o Anżeju, to co sie mnie czepiasz? przecież juz piszę że On bardzo schludny, pracowity i zaradny rolnik.

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano (edytowane)

widzę co chcę. ty mi nie będziesz dyktował co o kim mam myśleć i jak komentować.

popisał bym jeszcze, ale idę poleżeć.

pod prasą.

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano

Z tym proszeniem o litość moderatora to tak jak by rzucili recznik na ring albo wywiesili biala flagę to już daj im spokój hubertus. Poczekaj że dwa dni niech się chłopaki rozchodzą od nowa..

• Like 1
Opublikowano
14 minut temu, pafnucy napisał:

widzę co chcę. ty mi nie będziesz dyktował co o kim mam myśleć i jak komentować.

popisał bym jeszcze, ale idę poleżeć.

pod prasą.

Ale ja ci nic nie dyktuję. Tylko oceniam to co piszesz. Bo parafrazując słowa @deSilva o bohaterasch serialu. Biorąc udział w publicznej dyskusji na forum powinieneś się z tym liczyć.

13 minut temu, karolr2 napisał:

Z tym proszeniem o litość moderatora to tak jak by rzucili recznik na ring albo wywiesili biala flagę to już daj im spokój hubertus. Poczekaj że dwa dni niech się chłopaki rozchodzą od nowa..

Trzeba przyznac, że są w tym zawzięci. Tak sie zastanawiam nad konstrukcją umysłu, któa pozwala lżyć i pluć na innych. I to jest dobrze. Ale gdy już ktos to krytykuje co oni robią to jest proszenie moda o zamykanie tematu. Bo ich krytykować i smiać się z nich nie wolno. Tylko oni mogą się śmiac z innych i ich poniżać.

Opublikowano

To jest coś w rodzaju obłudy.. U nas też są ludzie dla których ten co jest u władzy jest najlepszy typu wójt czy dyrektor. Nie liczy się to co w sercu czy poglądy wszystko schodzi na drugi plan. Wtedy liczy się tylko włażenie w dupe dyrektorce bo może da z godzinę więcej czy podlizywanie się wójtowi bo może ogarnie jakieś stanowisko. 

Opublikowano
20 minut temu, hubertuss napisał:

zastanawiam nad konstrukcją umysłu, któa pozwala lżyć i pluć na innych

Sam plujesz w temacie polityki

Opublikowano
9 godzin temu, deSilva napisał:

Jak już się wybeczales i obsrales modów bo mają gdzieś twoje  raporty  to najprościej sam się zamknij bo po co piszesz tu skoro temat trza zamknąć? ... Sam prowokujesz celowo do tego, bo nie macie siły przebicia ze swoim kółkiem wzajemnej adoracji.. 😋

Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał:

Nie tylko ja. Coraz więcej osób was wyśmiewa. Dlatego wasza frustracja sięga zenitu i prosicie o zamknięcie.

Chcialbyś zabronić mi się śmiać? Skończ chłopie bo żałosny jesteś jak to sam wczesniej napisałeś. Sam sobie zadajesz pytania potem sam na nie odpowiadasz, zarzucasz komuś że ktoś ocenia  a sam to tutaj robisz, uważasz się  tu za kogoś lepszego? 

Co do frustracji🤔 tyle wylanej treści  tu przez twoje paluszki to chyba właśnie oznaka twojej frustracji. Dziwne że taki wszystkowiedzacy i tego nie rozumiesz.

@Bartek933 z tego co hubertus pisze mocno obrażani sa bohaterowie tematu, ponoć wyzywa się  tu ludzi i gnoi.

Jutro święto w Plutyczach Gienio prosił żeby nie przeszkadzać bo procesja.

Opublikowano

Tak mała stopa kilkakrotnie wyzywa od" jełopów" człowieka którego tu nie ma..... Co innego mieć krytyczne zdanie i ja takie sam wyraziłem a co innego waLic wyzwiskami do nieobecnych bo nie mogą się bronić.... i taki nikt sobie pozwala i bez pardonu wyzywa od" koziar " itp.... Toć to chamstwo i prostactwo i tyle...

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, GRZES1545 napisał:

Chcialbyś zabronić mi się śmiać? Skończ chłopie bo żałosny jesteś jak to sam wczesniej napisałeś. Sam sobie zadajesz pytania potem sam na nie odpowiadasz, zarzucasz komuś że ktoś ocenia  a sam to tutaj robisz, uważasz się  tu za kogoś lepszego? 

Co do frustracji🤔 tyle wylanej treści  tu przez twoje paluszki to chyba właśnie oznaka twojej frustracji. Dziwne że taki wszystkowiedzacy i tego nie rozumiesz.

@Bartek933 z tego co hubertus pisze mocno obrażani sa bohaterowie tematu, ponoć wyzywa się  tu ludzi i gnoi.

Jutro święto w Plutyczach Gienio prosił żeby nie przeszkadzać bo procesja.

Gdzie pisze, że chciał bym ci cokolwiek zabronić? Ty nie rozumiesz, że się kompromitujesz zmyślając, że niby coś ci chcę zabronić i td? Po prostu napisałem, że bierzesz udział w dyskusji o której piszesz, że sięgnęła dna. A ty nawet tego nie rozumiesz. Stwierdziłem fakt.

Gdzie ja zarzucam komuś, że ocenia Czy ty potrafisz odróżnić ocenę, że np u Andrzeja na podwórku było błoto co jest oczywistym faktem od tego, że ktoś pisze, że Andrzej to jołop. Czy jak @bratrolnika o Emilce, że kobiety w ciąży tracą rozum. Rozumiesz różnice? Wątpię.

A to co pogrubiłem jest najlepsze. Weź zacytuj i udowodnij mi to.

Hubertuss pisze prawdę. Weź powiedz swojej mamie, że jak była z tobą w ciąży to traciła rozum. Albo żonie albo dziewczynie. A może weź tak mów kobietom spotkanym na ulicy i patrz za którym razem z liścia dostaniesz jak jej się to spodoba. Nawet nie chce mi się szukać przykładów chamstwa jakie tu się lało pod adresem tych z serialu i tych z forum. Bo ty i tak nie zrozumiesz. Skoro masz wątpliwości, że obrażano tu bohaterów serialu. A potem zdziewanie, że ludzi ze wsi mają za chamów i prostaków. Jak taki o kobiecie w ciąży mówi, że traci rozum.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
hubertuss napisał:

Nie tylko ja. Coraz więcej osób was wyśmiewa. Dlatego wasza frustracja sięga zenitu i prosicie o zamknięcie.

he he ty łogarek dyzio co szuka przyjaciół piotruś pan rudy no wymień jeszcze kogoś bo nie widzę 🧐

hubertuss napisał:

Możesz widziec co chcesz. W końcu pokazałeś nie raz,że nie rozumiesz czytanego tekstu to kto cię wie co ty tam widzisz.

kto coś przeciw tobie napisze na okrągło to klepiesz...

pafnucy napisał:

aleee tooo niiiic nieeeee daaaa. :D

👍👍👍👍👍👍

oniak napisał:

4 minuty temu, pafnucy napisał:

aleee tooo niiiic nieeeee daaaa. :D

To leżenie pod prasa :D

wczoraj cały dzień leżał i nic nie dało 🤭🤪

ogarek napisał:

Tak mała stopa kilkakrotnie wyzywa od" jełopów" człowieka którego tu nie ma..... Co innego mieć krytyczne zdanie i ja takie sam wyraziłem a co innego waLic wyzwiskami do nieobecnych bo nie mogą się bronić.... i taki nikt sobie pozwala i bez pardonu wyzywa od" koziar " itp.... Toć to chamstwo i prostactwo i tyle...

koziara to nie ja nazwałem niedo...