Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty to jednak masz skojarzenia. A tak na poważnie po prostu nie masz argumentów i myślisz, że chamstwem coś wskórasz. Czym po raz kolejny dajesz świadectwo swego poziomu i kultury osobistej. Której już nie raz pokazałeś, że nie masz.

Opublikowano
Przed chwilą, slawek74 napisał:

''ale to nic nie da '' 🤪

potriebne tooo? :D

Opublikowano
14 minut temu, hubertuss napisał:

Nie wiem.

Nikim w takim sensie, że go nie znam i na oczy nie widziałem nigdy.

Guzik mnie obchodzi co z siebie zrobili. Ale przynajmniej na tym skorzystali finansowo i wielu gul skacze i skakać będzie. Więc twoje durne tłumaczenia najpewniej latają im wiesz gdzie. Podobnie jak twoje zdanie o nich.

Ale najwiecej masz o nich do powiedzenie, jakbyś  wszystkie rozumy pozjadał.

Skoro ich nie znasz to co się wypowiadasz czy mają takie relacje czy takie.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

bo oN tu stanowić chce, co można a co nie. tylko że większość ma jego zdanie w d*pie, bo każdy widzi kto kim jest.

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano
12 minut temu, hubertuss napisał:

A co to Andrzej zaczął ci się podobać ,że takie watki ci do głowy przychodzą? No no. Uważaj takie zainteresowania teraz nie w modzie.

Ale to jest wasze zdanie. Wasz problem polega na tym, że zadajecie pytania formułowane na podstawie waszych własnych urojeń. Wmawiacie sobie, że on nie szanuje zdrowia ojca i poświęca jakiś honor. A potem u innych szukacie potwierdzenia waszych wymysłów.

To nie urojenia ludzie widzą w tv ułamek tego co jest w realu, poza programem jestem pewny że jest dużo bardziej ordynarny bo przed kamerami widać czasem że  się hamuje.

• Like 1
Opublikowano

nom. mi też się wydaje że jak coś nie tak, to strzela focha, a Genek zapierdziela.

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, GRZES1545 napisał:

Ale najwiecej masz o nich do powiedzenie, jakbyś  wszystkie rozumy pozjadał.

Skoro ich nie znasz to co się wypowiadasz czy mają takie relacje czy takie.

Ja się wypowiadam? Ja piszę, że nie szanuje zdrowia ojca, ze nie szanuje honoru czy tam go nie ma?  Pisze jak dla mnie to wygląda ale nigdzie nie piszę, że tak jest na pewno. Natomiast wypowiedzi wielu z was wyglądają jak byście pewność mieli a jej nie macie tak samo jak ja. Co za chwilę pokarzę poniżej.

18 minut temu, pafnucy napisał:

bo oN tu stanowić chce, co można a co nie. tylko że większość ma jego zdanie w d*pie, bo każdy widzi kto kim jest.

Tak samo jak Andrzej ma twoje zdanie w d i to, że ci gul skacze za tę belarkę. Możesz się tu żalić do upadłego a oni i tak forsę zbierają i korzystają. Jak to mówią psy szczekają a karawana jedzie dalej.

17 minut temu, GRZES1545 napisał:

To nie urojenia ludzie widzą w tv ułamek tego co jest w realu, poza programem jestem pewny że jest dużo bardziej ordynarny bo przed kamerami widać czasem że  się hamuje.

No i tu się sam zaorałeś. O czym pisałem wyżej. Trudy tej dyskusji przerosły twój poziom. Równie dobrze mogę to samo napisać o tobie, że widzimy tylko ułamek bo się hamujesz. Ale czy to prawda tego ja nie wiem o tobie a ty o Andrzeju. Po prostu widzisz to co chcesz zobaczyć a raczej co chcesz sobie wmówić.

Zrobiłeś mi zarzut z tego co sam tutaj robisz. Bo uważasz, że jak ty piszesz to jest jedyna prawda a jak ja pisze to na pewno jest nie prawda. A dowodów jak zwykle ci brak. Po prostu pewne rzeczy cię przerastają a śmiejesz się z Andrzeja.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

a mnie uczono rodziców szanować a jeden z bohaterów nie szanuje wcale 😎 więc i dla niego....

Szkoda ze cie nie nauczono nie oceniania innych nie oczerniania  za plecami gdy ktoś się nie może bronić.  

Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał:

że ci gul skacze za tę belarkę.

przysięgam że nie. ja po prostu lubię się śmiać z głupola.

nigdy nie mówiłem że nie zasłużył na powstanie belarki.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, hubertuss napisał:

No i tu się sam zaorałeś. O czym pisałem wyżej. Trudy tej dyskusji przerosły twój poziom. Równie dobrze mogę to samo napisać o tobie, że widzimy tylko ułamek bo się hamujesz. Ale czy to prawda tego ja nie wiem o tobie a ty o Andrzeju. Po prostu widzisz to co chcesz zobaczyć a raczej co chcesz sobie wmówić.

sam sobie coś wymyślasz i to uzasadniasz.

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, hubertuss napisał:

Ja się wypowiadam? Ja piszę, że nie szanuje zdrowia ojca, ze nie szanuje honoru czy tam go nie ma?  Pisze jak dla mnie to wygląda ale nigdzie nie piszę, że tak jest na pewno. Natomiast wypowiedzi wielu z was wyglądają jak byście pewność mieli a jej nie macie tak samo jak ja. Co za chwilę pokarzę poniżej.

Tak samo jak Andrzej ma twoje zdanie w d i to, że ci gul skacze za tę belarkę. Możesz się tu żalić do upadłego a oni i tak forsę zbierają i korzystają. Jak to mówią psy szczekają a karawana jedzie dalej.

Sam się zaorałeś, widzę  że  Ty nawet nie wiesz co piszesz i o czym🤦‍♂️ Nic nie pokazuj bo skończysz jak Cebul.

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, hubertuss napisał:

Co za chwilę pokarzę poniżej.

kogo chcesz pokarać? 🧐

Opublikowano (edytowane)

@pafnucy daj sobie spokój. Naprawdę myślisz, że przy pomocy pyskówki coś tu ugrasz. Piszesz coś o lizaniu teraz uczepiłeś się jednego słowa. To jest poziom przedszkola, który od dawana tu reprezentujesz. Nic mądrego nie napiszesz a tylko takie głupie teksty klepiesz.

@GRZES1545widzisz, ze to cię przerasta i sam to pokazujesz. Ja ci podałem konkretny przyda a ty tylko, że nie wiem o czym piszę. A udowodnić nie potrafisz. Dalej nie potrafisz zrozumieć, że robisz mi zarzuty z tego co chwilę później sam robisz. Zarzucasz mi jakobym prezentował jakieś teorie o Andrzeju nie mając pewności jak jest. Choć ja nigdy nie napisałem, że tak jest na pewno. A chwilę później sam prezentujesz swoje teorie i nie mając pewności, że tak jest piszesz, że tak jest. Pisząc swoje bajki i robiąc mi zarzuty nawet nie ogarniasz, że za chwilę wykorzystam to przeciwko tobie. Bo twój rozum jest na to za słaby. A z Andrzeja się śmiejesz.

4 minuty temu, Łolek napisał:

Tylko dwie osoby  mają  tu racje  a reszta  to ograniczone  intelektualnie i bezduszne towarzystwo  co próbuje się  dowartosciowac kosztem innych 

Skoro jeden z forumowiczów robi mi zarzuty o to, że prezentuje jakieś teorie o Andrzeju a nie wiem jak jest. I w następnym wpisie sam prezentuje jakieś teorie o Andrzeju. Nie mając wiedzy jak jest. To jaki on jest intelektualnie skoro nie potrafi przewidzieć, że ja za chwilę to wykorzystam z czego on robił mi zarzuty?

Dwóch innych forumowiczów nie mając nic do napisania próbuje coś ugrać chamstwem wypowiedzi. To jak myślisz. My im wystawiamy świadectwo intelektualne czy oni sami sobie to robią? Część z was przyjęła tu stanowisko, że bohaterów serialu można mieszać z błotem i to jest ogólnie obowiązująca norma tutaj. I biada temu, kto napisze coś przeciw bo on jest mieszany z błotem. Któryś tu pisał w niedzielę ,że kobiety w ciąży tracą rozum. Niech pójdzie do swojej matki i powie, że jak była z nim w ciąży to straciła rozum. Niech powie to swojej żonie jak będzie w ciąży czy byłą. A może córce. Ty naprawdę nie widzisz, że wielu tutaj sami dają świadectwo swojej intelektualnej pustce. Nikt nie musi o nich tego pisać. Bo oni sami tak o sobie piszą. Choć ze względu na swoje ułomności nawet tego nie widzą.

Opublikowano

Hubertuss czynisz zarzuty że  wyśmiewany Andrzeja a sam twierdzisz że  co niektórzy  tutaj do ciemnota i połgówki no to wynika z twoich wywodów, 

Ale czego byś  nie pisał to nygus będzie nygusem brudas brudasem i żeby nie było  wg mogą  im zbiorke nawet  na samolot czy kalesony zorganizować  pomagać należy ale ludziom którzy tej pomocy naprawdę  potrzebują 

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Tak  lekarz kazał żeby  Ci przytakiwać🤦‍♂️ Ja nie muszę nic udowadniać, jak już Ty Chcialeś coś tu udowodnić.  Brniesz dalej w tej  swej mądrości wpisując wypracowania potem sam się wypierasz tego co piszesz. Przeczytaj swoje komentarze, jak raz nie wystarczy to kilka razy może  załapiesz co z Tobą nie tak  bo ułomny to Ty jesteś.

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano (edytowane)

@ŁolekAle ja nigdzie nie piszę, że Andrzej to czyścioch i wzór rolnika. Ma burdel na podwórku. Jest życiowo niezaradny. Jak to Ulman napisał kiedyś to chłopak, który nie umie i nie rozumie. I ja się z tum zgadzam. Ale co innego pisać to co się widzi w tv. A co innego pisać, że kobieta w ciąży traci rozum, wymyślać, że Andrzej nie szanuje ojca czy tam honoru czy zmyślać, że Jarek jakieś mieszkanie wynajął za forsę ze zrzutki i tym podobne. A jeszcze większą głupotą jest pisać komuś, że pisze jakieś teorie nie mając wiedzy i za chwilę samemu takie teorie bez wiedzy pisać. Albo za wzór rolnika stawiać lenia Bogdana co też tu ludzie robili. A ja już drugi filmik widzę jak Bogdan wcięty. O burdelu na jego podwórku to już nawet nie wspominam bo każdy to chyba widział. Ale tu się omawia tylko czy Andrzej pił czy pije. sugeruje, że Gienek się rozpił przez puszkę na furtce. Choć każdy myślący wie, że pił i będzie pił. Nawet jak by programu i zbiórek nie było. Zrozum co innego pisać to co widzisz a co innego obrzucać błotem nie mając dowodów.

6 minut temu, GRZES1545 napisał:

Ja nie muszę nic udowadniać, jak już Ty Chcialeś coś tu udowodnić.  Brniesz dalej w tej  swej mądrości wpisując wypracowania potem sam się wypierasz tego co piszesz. Przeczytaj swoje komentarze, jak raz nie wystarczy to kilka razy może  załapiesz co z Tobą nie tak.

Weź ty mi napisz co ze mną nie tak. Zacytuj, pokaż gdzie, podaj przykłady. Potrafisz czy dalej będziesz się żalił udowadniając ,że mam rację?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Dużo? Edytowałem i nie widzę ani jednego. Ale jakiś może się trafi, nie wypieram się tego. Są tu tacy co bardziej kaleczą język ojczysty.