Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, Luki995 napisał:

Andrzej i Gienek robią show. Czy się to komuś podoba czy nie sukces serialu w bardzo dużym stopniu jest dzięki ich występom. 

Są   popularni    bo   ludzie    lubią    oglądać    wioskowych    przygłupów      którzy    żyją     w    brudzie   i  smrodzie   więc   biorą   ludzi  na  litość      a że   ludzie   pomagają  więc  to  perfidnie  wykorzystują .

• Like 4
Opublikowano (edytowane)

ludzie bardziej lubią oglądać tych którzy mają gorzej którym się nie udało , ja se oglądłem tylko raz serial ,,kolekcjoner '':(

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
Łolek napisał:

Masz rację  głupi ale show

do czego to doszło glupota w cenie 🤪😁

bratrolnika napisał:

ludzie lubią coś innego niż mają na codzień

a ja właśnie w błocie stoję 😁🤪

Opublikowano
20 godzin temu, deSilva napisał:

Mogą se robić petycję to i tak nic nie da. A tak na marginesie widać wesoło w tym Szepietowie było. Widać nie tylko Gienek za kołnierz nie wylewa.

9 godzin temu, jarecki napisał:

ludzie bardziej lubią oglądać tych którzy mają gorzej którym się nie udało , ja se oglądłem tylko raz serial ,,kolekcjoner '':(

Tu masz rację. Ludzie albo ich lubią oglądać bo są kolokwialnie mówiąc jaja. Co za jakiś czas oczywiście przestanie śmieszyć. Albo oglądają bo lubią karmić się tym, że inni mają gorzej.

10 godzin temu, Pablo1970 napisał:

Są   popularni    bo   ludzie    lubią    oglądać    wioskowych    przygłupów      którzy    żyją     w    brudzie   i  smrodzie   więc   biorą   ludzi  na  litość      a że   ludzie   pomagają  więc  to  perfidnie  wykorzystują .

A dlaczego lubią? Bo wielu buduje to, ze inni mają gorzej, że mogą się z nich pośmiać i w ten sposób jakoś przed sobą umniejszyć własne niedoskonałości.

Opublikowano
12 minut temu, hubertuss napisał:

Tu masz rację. Ludzie albo ich lubią oglądać bo są kolokwialnie mówiąc jaja. Co za jakiś czas oczywiście przestanie śmieszyć. Albo oglądają bo lubią karmić się tym, że inni mają gorzej.

No jak ktoś gnój rękami odwala to o czym tu mówić. Zatkało mnie wtedy.

Jest i petycja.

https://secure.avaaz.org/community_petitions/pl/focustvpolsat_rolnicy/

Serio mówiąc. Ale to nic nie da. Żaden pracodawca nie pozwoli aby pracownik go obgadywał i to publicznie.

Dziwne, że Bogdan swojego kanału nie otwiera.

12 minut temu, kris91 napisał:

Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie pierwsze minuty to same reklamy, których nie można nawet przewinąć albo przejść do innego okna bo się wstrzymuje odtwarzanie.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
41 minut temu, hubertuss napisał:

A dlaczego lubią? Bo wielu buduje to, ze inni mają gorzej, że mogą się z nich pośmiać i w ten sposób jakoś przed sobą umniejszyć własne niedoskonałości.

no iii? nie wolno?

jakoś z pisu cI wolno.

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano

Pewnie, że wolno tylko jak to wygląda. Mnie całe życie uczono by nie śmiać się ze słabszych. Tak uczę ja. Z drugiej strony wiem, że wielu ludzi w ten sposób dowartościowuje siebie. I to jest słabe. Bo zamiast się dowartościować próbując równać do lepszych to się dowartościowują pocieszając sami siebie, że są inni gorsi od nich i mają gorzej.

• Thanks 1
Opublikowano

Może nie zawsze Andrzej postępuje wobec Gienka jak należy ale widziałem dużo gorszych. Aie sam Gienek zazwyczaj Andrzeja broni gdy np Jastrząb czy wcześniej Bogdan czy nowy majster mówi, że ten coś nie tak robi czy tam zrobił. Po słowach Gienka widać, ze ich relacje są dość poprawne jak nie dobre. A, że Gienio sobie coś chlapnie to się czasami przewróci. Być może Andrzej go za to picie gania. Nie wiemy wszystkiego.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Przez gregorius
      Tak więc ten temat ma być o ulubionych książkach, które kiedykolwiek czy ostatnio przeczytaliście, podzielcie się tytułami, streszczeniem, lubianymi autorami, tak aby rozpropagować czytanie owych lektur bo "Czytanie jest dla umysłu, tym czym gimnastyka dla ciała". Jakie gatunki u was przodują na półkach, ile czasu dziennie poświęcacie na czytanie i co jest dla was najważniejsze w czytaniu (poznawanie świata, nauka, doświadczenia życiowe)?

Mam nadzieję, że ten temat się przyjmie i będziemy mogli podzielić się spostrzeżeniami

Ja ostatnio przeczytałem "Myśli nowoczesnego endeka" Rafała A. Ziemkiewicza a teraz jestem tak w połowie "Ziele na kraterze" Melchiora Wańkowicza

Pierwsza opowiada o zmianach społecznych po 89 roku, o Polakach, o tradycji endeckiej, o zagrożeniach dla nas Polaków, o sytuacji politycznej obecnie, o tym dlaczego nie możemy podnieść się po upadku komuny i trwamy dalej w poprzednim ustroju...

Druga mówi o rodzinie jej nadrzędnych wartościach, o domu jako wspólnocie, o dorastaniu dzieci, które mimo ciężkich warunków wraz ze wzrostem zamożności rodziców dojrzewają i poznawają nowy świat, akcja toczy się w latach 20 XX wieku wtedy to rodzi się Krysia....

pozdrawiam gregorius
  • Dodaj nową pozycję...
v