Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Cztery pięć na pewno. O tym rozmawiają i to,   :P   to dopiero pokazują w "Magia nagości"      xD 

Edytowane przez Sean
Opublikowano

Mi chodzi o takie małżeństwa, gdzie rolnik/rolniczka wybrali kogoś spośród swoich kandydatów i po jakimś czasie wzięli z nim ślub. Znalazłam 3 takie małżeństwa. Tych pierwszych to w ogóle nawet nie kojarzyłam. 

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem czy to wszystkie.  Jedno czy dwa,  to chyba postronne osoby.  :)

Edytowane przez Sean
Opublikowano

Mi chodzi o to, że 3,4 i 5 para poznali się dzięki temu programowi, ale nie było tak że Ci rolnicy wybrali je spośród swoich kandydatek i później wzięli z nimi ślub. Ja chyb nie umiem wytłumaczyć o co mi chodzi :( 

Opublikowano

Wiem o co Ci chodzi, to już nie ważne czy wybrali swoje kandydatki, grunt że w ogóle wybrali, widać tamte lepiej taczkowały.    :P  :D

Opublikowano
Dnia 6.01.2020 o 16:06, Rolnik1973 napisał:

No nie ma co zazdrościć tego życia może dzięki serialowi dziewczyna trochę grosza zarobi bo mówiła że cieżko zimę przetrwać na tych kozach

Opublikowano
12 godzin temu, Kallina86 napisał:

To akurat prawda... Powinni już dawno zmienić nazwę na rolnik i jego kandydatki szukają popularności. Wstydzą się zagadać do dziewczyny w klubie czy nawet na FB, ale zgłosić się do TV to już żaden problem. I te castingi na to, która lepiej taczką jeździ. I zgłaszają się te dziewczyny z nie wiem z czym w głowie. Jakby w dyskotece chłopak podszedł i do 3 koleżanek powiedział fajne jesteście ale nie wiem, która najlepsza. Chodźcie ze mną do mnie wszystkie a później którąś wybiorę to by poszły? Ja wiem, że to całkiem miło się ogląda, że są jakieś emocje (niekoniecznie prawdziwe), ale nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy do tego programu się zgłaszają a tym bardziej osób, piszących do nich listy. 

Ale to tylko moje zdanie i opinia, nikt nie musi się z nim zgadzać :D A nawet nie powinien, wtedy będzie ciekawiej :P 

Z jednej strony chodzi chyba o rozgłos czy rozpoznawalność w takim programie.Przykładem jest jeden z uczestników pierwszej edycji, który się chyba pojawił w kilku programach po emisji pierwszej serii. Z drugiej strony może chodzi o chęć poznania kogoś ale to też nie odbywa się w przeciągu kilku tygodni, tylko ludzie się poznają miesiącami a i tak czasami kończy się to rozstaniem.

12 godzin temu, Kallina86 napisał:

Wstydzą się zagadać do dziewczyny w klubie czy nawet na FB, ale zgłosić się do TV to już żaden problem.

Hm.A gdyby do Ciebie ktoś na ulicy podszedł i zapytał, czy może porozmawiać. Namówiła byś się na rozmowę czy kazała spadać  :)?

Opublikowano

Dokładnie tak! Chodzi o rozpoznawalność i sławę. A nie o znalezienie męża czy żony. Ciężko jest poznać się przed kamerami. Pierwsze wrażenie jest bardzo ważne i zostaje na długo. Czy pierwsze wrażenie w obliczu kamer jest prawdziwe? Wątpię. Może właśnie dlatego tak niewiele powstaje tam trwałych związków. Okazuje się, że jak zabraknie kamer to ten nasz wybranek czy też wybranka jest kimś zupełnie innym. 

Moja reakcja zależałaby od humoru i tego, czy miałabym czas :D I na pewno zastanowiłabym się co chce mi sprzedać :D 

Opublikowano
Dnia 23.01.2020 o 08:45, starybudnik napisał:

A ekozjeby mówią, że rolnicy nie dbają o zwierzęta 🤦‍♂️

A na koniec pewnie go zjedzą bo jak tomawia Emilka w gospodarstwie nic nie może się zmarnować a cielak jeszcze zastrzyki dostał to zaoszczędzoisz na leki🤣

Opublikowano
6 godzin temu, Kallina86 napisał:

Moja reakcja zależałaby od humoru i tego, czy miałabym czas :D I na pewno zastanowiłabym się co chce mi sprzedać :D 

Odpowiedziałaś sobie na pytanie, dlaczego ktoś boi się zagadać do dziewczyny na dyskotece, na ulicy, czy w klubie. Z góry zakłada ,że zostanie spławiony. A jeżeli jest z kolegami, którzy go obserwują z daleka, to już całkiem katastrofa.

Opublikowano (edytowane)

O nie nie nie. Nie uważam, że zagadać do przechodnia na ulicy i do kogoś w klubie, dyskotece to to samo. Nigdy nie wiesz jaki był dzień osoby, którą widzisz na ulicy. Co ją dziś spotkało, w jakim jest nastroju, czy ma czas. Jeżeli spotykasz kogoś w dyskotece, klubie to raczej jest w nastroju imprezowo- rozrywkowym i dysponuje wolnym czasem. Tak, jeżeli jest pod obserwacją kolegów to zdecydowanie jest katastrofa! Bo to wygląda jakby przegrał zakład i zmusili go do zrobienia czegoś, a teraz pilnują czy to zrobi :D To czy zostanie spławiony w największym stopniu zależy od niego. Nawet jeżeli dziewczyna nie szuka partnera, chłopaka, męża to chętnie porozmawia z kimś, kto ją zainteresuje. 

Edytowane przez Kallina86
Opublikowano
48 minut temu, Bananek napisał:

a'propos Emilki. dziś zmarł jej tata. :(

😪😪😪😪😪  ojej :(

Wyrazy współczucia dla Emilki 😔 znam ten ból 😔 ja swojego stracilam 8 lat temu 😔.

Opublikowano
Dnia 7.01.2020 o 21:39, bergman31 napisał:

@sabuliga

Inteligentni, po studiach, dobrze zarabiający, zaradni, zadbani, dżentelneni, kawalerowie, bez dzieci, nie maminsynkowie, faceci z pasjami. 

To tak w skrócie.

Z tym bym się nie zgodził po mojemu jest wiecej kawalaerow po studiach niż bez.

Opublikowano

od pary dni mam sporo do czynienia z rolnikami w podlasia- ich poznasz jak nie po mowie to po wygladzie 😜, po dwoch zdaniach rozmowy masz 100 % pewnosc ze jak nie podlasie to wschodnie mazowsze, spokojnie sobie rozmawiamy o zabytkach, pogodzie ,rolnictwie czy wsi , tych starszych to czasami trudno zrozumiec ,ale nawet mlodsi maja akcent.

Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał:

od pary dni mam sporo do czynienia z rolnikami w podlasia- ich poznasz jak nie po mowie to po wygladzie 😜

Od pary dni, to jaki to akcent?    :P  

Opublikowano

lubelakow tez nie brakuje 😛, tych z dolnego slaska to trudno poznac bo to zbieranina z calej polski..

seanku- jak tam wywierciles sobie juz dziurke w termostacie ??