Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
36 minut temu, Pigmei napisał:

Wiem, widzę to i dałem mu to do zrozumienja  będąc osobą która od jakiegoś czasu nie wdawała się tu  w dyskusję.

skoro jego zdaniem nikt nie ma racji to są dwie możliwości, albo on jeden, albo cała reszta jest w błędzie. Na statystykę tu nie trzeba się powoływać ;)

Piszę bo  bo już mnie wkurza twoje biadolenie  w kółko o tym samym.

W wielu tematach  się wypowiadałem i na różne tematy  przedstawiając swoje stanowisko i wystarczyło raz, czase dwa , a ty ciągle to samo, jako  komentator komentarzy, toż to paranoja.

I kto tu robi bałagan wrzucając jakieś śmieci? Co ty dałeś do zrozumienia komu? O jakiej całej reszcie piszesz? O kilku osobach z forum co wciąż jadą sobie po Andrzeju? Wytłumaczyłem dlaczego. Serio uważasz, że jak ktoś szuka dowartościowania wyśmiewając Andrzeja to ma rację bo jest statystyką, że jeszcze kilku to samo pisze?

Szkoda,że nie wkurza cię biadolenie innych tutaj w koło jak to mu na tą belarkę zbierają i co on z nią zrobi.

25 minut temu, Ursus932 napisał:

Aj Olek nie wytłumaczysz , ja już czytając ten temat nie zwracam zbytnio uwagi na ten smenty 

Tak będzie miał belarke , kuźwa do pierwszej awarii i pierdolnie w pokrzywy , a jeszcze będzie pewnie narzekał jaki to ludzie mu złom kupili 

No to wtedy nie będzie miał belarki. Całe życie popularny nie będzie. Jak o tym nie wie to się kiedyś nauczy. Życie go nauczy. Wisi mi to, że walnie w pokrzywy bo nie ja na nią dawałem i wisi mi kto ile na nią dął. A widzę tutaj wielu wciąż ta belarka boli. Kiedy wy zrozumiecie, że nie trzeba się do nikogo mieszać. Ani do tego co walnie w pokrzywy ani do tego co daje. Ich sprawa.

Opublikowano

W całej tej pianowej dyskusji nie idzie o jakieś dowartościowanie o którym tak często piszesz,  a o podejście do pracy, Do Andrzeja jako człowieka to nawet ja nic nie mam ale do jego lenistwa, braku zaradności  nie miałbym litości w ocenie. Owszem  cwany jest bo wzbudza w ludziach ofiarność na prasę, później może będzie ładowacz czołowy, łazienka w domu itd z datków. Jak mu dają to niech ma nawet ze złota w włoskiego marmuru , jak dla mnie jest człowiekiem widzianym z ekranu komputera który nie ma wpływu na moje realne życie tak jak ja na jego i tyle.

Jego podejście do życia jak i do ojca widziane na ekranie  komputera (  kłamliwego TV od lat nie mam ;)) wzbudza we mnie sporo kontrowersji o których nawet nie zamierzam pisać.

Jak już zaglądam w internety to odwiedzam to forum szukając oderwania od swojej codzienności i nie ukrywam że liczę TU na jakiś nowy i ciekawy wątek, z taką dziecięcą naiwnością i ciągle jestem zawiedziony gdyż Ty prowokujesz  bezcelowe dyskusje swoim komentowaniem i wcześniej czy później doprowadzisz do tego że komuś nerwy będą puszczać a mod  nie będzie się rozdrabniał -zamknie temacik. Takie sytuacje w HP już bywały dlatego apeluję do ciebie, odpuść bo ani ty innych ani inni ciebie nie zmienią.

• Like 2
Opublikowano

Tak tak ja prowokuje. Żal się dalej. Jak ktoś jedzie po Andrzeju to jest cacy. Jak ktoś wyraża swoje zdanie o tych co po nim jadą to prowokuje. Wmawiaj to sobie dalej.

Co cię obchodzi jego podejście do pracy czy ojca? Z tego co widzę Gienek go broni gdy tylko ktoś coś się go czepia w serialu jak Bogdan czy ten nowy budowniczy co to ramę robił. To chyba taki najgorszy ten Andrzej nie jest. Zresztą nie moja broszka jak oni tam żyją. Nie przejmuję się nimi tak jak wy.

Czy Andrzej jest cwany nie wiem. Raczej nierozgarnięty. Zbiórkę nie on zorganizował, a że zobaczył, że można z tego coś mieć no cóż jego sprawa. Tak jak tych co mu dają. Płaczą artyści jak Maryla Rodowicz, że nie ma za co żyć. Youtuberzy z duża ilością odsłon a więc i pieniędzy od yt też zakładają patronite by im dodatkowo wpłacać choć często mają jeszcze oprócz kasy z yt jakieś firmy czy pracę. Taki świat i nie ma co się żyłować, że Andrzej zbiera czy mu zbierają i belarka w pokrzywy trafi. Wiecznie na fali nie będzie. Jak się nie nauczy i nie uszanuje to zostanie z niczym nie moja rzecz. Jak sprawę przemyśli to poziom jego życia się podniesie czego mu życzę.

Opublikowano (edytowane)

To zapytam siętak samo tylko z drugiej strony

1- Tak ty prowokujesz

2 Gdzie się  żalę? Zwracam ci uwagę że przeginasz

3 Za co Andrzeja można pochwalić?  Nie mozna nazwać rzeczy po imieniu?

4 Coś sobie w ogóle wmawiam? chyba czegoś nie wiem.

5 Co cię obchodzi podejście innych do życja Andrzeja?

6 W jakim celu  porównujesz   Andrzeja do  Bogdana widząc wady u obu? Słabego do słabszego?

7 Popierasz  promowanie żebractwa artystów, piosenkarzy i jutuberów?

8 Wierzysz w zmianę Andrzeja jeszcze za życia Gienka?

9 Jak nie twoja rzecz z czym na koniec zostanie to czemu tak się ciskasz w jego sprawie

10 Ja także dobrze mu życzę więc co masz do mnie

@hubertuss  odpowiedz mi proszę  na powyższe

Edytowane przez Pigmei
  • Like 2
Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał:

I kolejny co się nad sobą użala nie umiejąc poradzić sobie w dyskusji. To, że ja nie umiem udowodnić, że mam rację to jest twoje zdanie. Którego akurat ty nigdy nie potrafiłeś i nie potrafisz udowodnić. Zanim zaczniesz pisać o mnie używając epitetów zastanów się nad sobą. Bo to epitetów w dyskusji zazwyczaj chwytają się ludzie nie umiejący sobie radzić merytorycznie.

Na takich jak ty to tylko dosadne epitety działają,  xD Wszyscy powtarzają to co ja o tobie myślę, a ten w kółko perdoli to samo, co za człowiek.  

Opublikowano

Fakt Sławek, zastanawiam się czy Hibernus to nie konto Andrzejka, wypisz wymaluj łon, toż tego pierdolenia nie idzie już czytać.

Opublikowano

z tym człowiekiem jak z anżejem nie przywóźcie ojcu wódki ale bramy nie zamknie tylko jape ciesze judasz jeden...

deSilva napisał:

Fakt Sławek, zastanawiam się czy Hibernus to nie konto Andrzejka, wypisz wymaluj łon, toż tego pierdolenia nie idzie już czytać.

właśnie o tym pomyślałem albo ten drugi bambaryła 😜

ale raczej nie bo ten tyle pisze albo i więcej niż niektórzy na maturze 😁

• Like 3
Opublikowano (edytowane)

Ja tam nie wierzę aby to było konto Andrzeja, wierzycie żeby w 2008 miał smatrfona lub umiał korzystać z neta w tamtym czasie? 🤔  xD jak  już z jego brakiem dystansu i obiektywizmu obstawiał bym jakąś znajomość  przy czym  zastrzegam sobie prawo  do całkowitej omylności bo nie znam  ludzi i nie mam ochoty ich poznawać :P

Edytowane przez Pigmei
Opublikowano

Czyli klon ?   :P bo twardy dysk mają identyczny.  :P

Opublikowano
9 godzin temu, debrzyna napisał:

Na picie po kryjomu jak nikt nie widzi to szkoda kasy i czasu 

Lepiej być powszechnie znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem :P 

• Like 1
Opublikowano
7 godzin temu, hubertuss napisał:

Ludzie nie potrafią się pogodzić z tym że Andrzej będzie miał belarkę za darmo. To nie jak piszesz Ażeje i Ł G NIusze śnią im się po nocach ale ta zbiórka. @Ulman w innym temacie trafnie opisał jaki jest Andrzej. I ludzie tutaj nie mogą pogodzić się z tym, że ktoś mu daje kasę. No statystyczny Polak taki jest, że go takie rzeczy bolą. A ja mam z tych ludzi kupę śmiechu. Bo zawsze uważam, że jak dają prywatnie i dobrowolnie to niech dają komu chcą. Lepsze to niż to, że ja muszę dawać z moich podatków innym Andrzejom, którzy kombinują w opiece, pośredniaku czy polują na inne zasiłki.

Nie masz roboty w Polu? Nadajesz jak zepsute radio, już  tak ten temat zajeb...łeś że szok. Pojechał byś do Gienia błoto pograbił wrzucił tu fotkę było by przyjemniej👍

• Like 3
Opublikowano

Przecież nie tylko hubertuss rozwalił tą dyskusję, ale druga strona przekrzykiwania się również i z normalnego wątku zrobił się burdel. Jeden stoi murem za św. Andrzejem z Plutycz, a kilku d*pa piecze bo mu naiwniacy belarkę kupują. I ch**, jak są głupi to niech mu kupują. Naiwniaków na świecie nie brakuje - jedni się składają leserowi na belarkę, inni się zabijają w sklepach jak idioci o jakieś gównolody, bo jakiś pseudointernetowy celebryta wywęszył biznes jak skroić frajerów, jeszcze inni się przekrzykują, prawie dochodząc do rękoczynów, która partia jest bardziej krystaliczna, nie widząc że są manipulowani jak stado baranów przez obie te partie. Tylko po co to przeżywać i cały czas wiercić temat. Jesteście jak ci niektórzy migranci co się z miasta przeprowadzili i obornik im śmierdzi. Ale nie na podwórku, tylko chodzą po polach, gdzie akurat do wywozicie, zaciągają się namiętnie i krzyczą jak to Ziutek Ziutkowski zatruwa im sielankę wiejską, bo śmierdzący gnój wyrzuca. Tyle, że u niego pod domem nie śmierdzi, ale będzie pop***lał z buta 5 km tylko po to, by pomarudzić całemu światu, że jednak obok Twojego pola mu śmierdzi. Jak Ci jednemu z drugim żyłka pęka i hemoroidy na wierzch wychodzą, że leser goli ludzi z kasy, bo mu się nie chce samemu zapracować, to przełącz w pizdu na inny kanał, bo jesteś tak samo nudny i uparty jak hubertuss. No chyba, że jesteś masochistą i cieszysz się jak cię coś wk*rwia, bo wtedy sobie możesz ponarzekać, a przecież nic tak nie daje satysfakcji jak narzekanie.... Że Wy ludzie innych problemów nie macie.

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Spokojnie i proszę uważać na Hubertusa :ph34r:

Screenshot_2021-05-27-06-06-30-02_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano (edytowane)

Na mnie nikt tutaj nie musi uważać. Daruj se takie wyrzutki. Bo tylko ,śmietnik się robi.

17 godzin temu, Pigmei napisał:

To zapytam siętak samo tylko z drugiej strony

1- Tak ty prowokujesz

2 Gdzie się  żalę? Zwracam ci uwagę że przeginasz

3 Za co Andrzeja można pochwalić?  Nie mozna nazwać rzeczy po imieniu?

4 Coś sobie w ogóle wmawiam? chyba czegoś nie wiem.

5 Co cię obchodzi podejście innych do życja Andrzeja?

6 W jakim celu  porównujesz   Andrzeja do  Bogdana widząc wady u obu? Słabego do słabszego?

7 Popierasz  promowanie żebractwa artystów, piosenkarzy i jutuberów?

8 Wierzysz w zmianę Andrzeja jeszcze za życia Gienka?

9 Jak nie twoja rzecz z czym na koniec zostanie to czemu tak się ciskasz w jego sprawie

10 Ja także dobrze mu życzę więc co masz do mnie

@hubertuss  odpowiedz mi proszę  na powyższe

1 to jest twoje zdanie ja mogę napisać, że prowokują frustraci, których tyłki bolą i swoje żale tu pod ich adresem wylewają. Po co to oglądacie jak taki wkurw was bierze?

2 żalisz się, ze prowokuje, że pisze to czy tamto czy coś. To jest forum ty piszesz i ja mogę to skomentować tak jak ty mnie.

3 ja Andrzeja za nic nie chwalę. A robię se szydere z ludzi co po nim jada. A w wielu wypadkach nawet tu widać, że są podobni

4 wmawiasz sobie, ze prowokuje i tego typu sprawy. A to jest tylko twoje zdanie i świat się nie kręci tak jak ty powiesz.

5 to mnie obchodzi co was podejście do samego Andrzeja. Wy się śmiejecie z niego a ja z was.

6 porównuje bo kilku jakiś czas temu stawiało go tu w kontrze do Andrzeja, ze taki pracowity i dobry gospodarz.

7 nie napisałem, ze popieram prowadzenie żebractwa przez kogo kolwiek. Więc dziwi to pytanie. Ale zauważyłem, ze wielu tu nie rozumie co pisze się do nich. Ja nie popieram guzik mnie to obchodzi. Ale jeśli już to robią to fajnie, że opierają się na dobrowolnych datkach gdzie ktoś decyduje niż na moich podatkach gdzie ja nie mogę decydować. Kilka razy to pisałem a ty dalej pytasz.

8 nie wiem. Ma szanse. Jak nie wykorzysta jego problem. Nie interesuje mnie to tym bardziej w kwestiach wiary. Ale mu życzę by się zmienił. Z czysto ludzkiego współczucia.

9 po prostu mam tu ubaw z grupki można powiedzieć ludzi podobnych do niego, którzy próbują być lepsi śmiejąc się z takiej osoby. Mam z tego po prostu zabawę.

10 co mam do ciebie to ci napisałem. Poczytaj sobie bo zdaje się gdzieś tam wczoraj do mnie napisałeś.

17 godzin temu, deSilva napisał:

Na takich jak ty to tylko dosadne epitety działają,  xD Wszyscy powtarzają to co ja o tobie myślę, a ten w kółko perdoli to samo, co za człowiek.  

Znowu z autopsji piszesz? W domu tak do ciebie wołali. Bo na mnie jak widzisz nie działają. Ale przecież ty taki lotny jak Andrzej to nie rozumiesz.

17 godzin temu, deSilva napisał:

Możesz się dalej zastanawiać w końcu tyle razy ci pisałem, ze jesteś lotny jak Andrzej. Ktoś tam poniżej sprawdził. Zamiast się zastanawiać. A Hibertus tylko potwierdza twój niski poziom. Bo do takich chwytów posuwają się osoby słabe w dyskusji.

17 godzin temu, slawek74 napisał:

z tym człowiekiem jak z anżejem nie przywóźcie ojcu wódki ale bramy nie zamknie tylko jape ciesze judasz jeden...

właśnie o tym pomyślałem albo ten drugi bambaryła 😜

ale raczej nie bo ten tyle pisze albo i więcej niż niektórzy na maturze 😁

A co da jak bramę zamknie Andrzej? Gienek na ulice wyjdzie. Co wieś ma zamknąć a może województwo? A co do matury a i owszem. Polski od razu na czysto w może połowie dostępnego czasu. Z wynikiem dobrym. Aż się boje pomyśleć co ty na dukałeś o ile taki papier masz.

17 godzin temu, Pigmei napisał:

Ja tam nie wierzę aby to było konto Andrzeja, wierzycie żeby w 2008 miał smatrfona lub umiał korzystać z neta w tamtym czasie? 🤔  xD jak  już z jego brakiem dystansu i obiektywizmu obstawiał bym jakąś znajomość  przy czym  zastrzegam sobie prawo  do całkowitej omylności bo nie znam  ludzi i nie mam ochoty ich poznawać :P

Nie znam Andrzeja. Ale przynajmniej bystrzejszy od nich jesteś i sprawdziłeś od kiedy konto mam. Bo tamci to takie można powiedzieć dwa Andrzeje. Mało lotni a niby wszystko wiedzą.

14 godzin temu, GRZES1545 napisał:

Nie masz roboty w Polu? Nadajesz jak zepsute radio, już  tak ten temat zajeb...łeś że szok. Pojechał byś do Gienia błoto pograbił wrzucił tu fotkę było by przyjemniej👍

A co nie słyszałeś powiedzonka, że rolnik śpi i mu rośnie? Ja w polu dzień w dzień robić nie musze. Gospodarkę prowadzę dla relaksu przy mojej codziennej pracy. Zamiast siłowni można powiedzieć. I jeszcze dochody z tego mam. Być może dlatego nie zazdroszczę Andrzejowi belarki i zbiórek. A jechać do nich nie mam zamiaru. Bo mnie nie interesują w przeciwieństwie do was i choć mam do nich max 80 km to czasu szkoda.

1 godzinę temu, slawek74 napisał:

maturę piszesz? czy to wypracowanie ósmoklasisty? to nie ten temat bo w jednym lalka w drugim jakiś Tadeusz 😜 https://youtu.be/2lz9JUADVl0

kurcze nie ten link 🤦‍♂️

A co napisał ci prawe i zabolało? Znowu prowokujesz chamskie pyskówki. Sami to oglądacie i sami się nakręcacie na ten wkurw i sami tu potem ten jad wylewacie.  Jak was boli ta bielarka to nie oglądajcie.

kurcze ty nawet podlinkować nie umiesz. Nie umiesz też wy edytować i poprawić wklejając właściwy. I ty się śmiejesz z Andrzeja. Godzinę na to maiłeś zanim zacytowałem i co nie dałeś rady?

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, hubertuss napisał:

Znowu z autopsji piszesz? W domu tak do ciebie wołali. Bo na mnie jak widzisz nie działają. Ale przecież ty taki lotny jak Andrzej to nie rozumiesz.

Możesz się dalej zastanawiać w końcu tyle razy ci pisałem, ze jesteś lotny jak Andrzej. Ktoś tam poniżej sprawdził. Zamiast się zastanawiać. A Hibertus tylko potwierdza twój niski poziom. Bo do takich chwytów posuwają się osoby słabe w dyskusji.

Dalej nie rozumiesz że wszyscy się śmieją z durnot które wypisujesz? Najgorzej jak ktoś sobie wmówi że wszyscy to durnie a on jeden mądry.   :P   Inaczej.   xD

Edytowane przez deSilva
Opublikowano (edytowane)

Tak tak wmawiaj sobie, że wszyscy. Wystarczy przeczytać by widzieć, że nie wszyscy. A tak w ogóle ci wszyscy to ilu tu was jest? Kilku? Nie ośmieszaj się. NO i gdzie piszę, że wszyscy to durnie? Zacytuj?

6 godzin temu, AroniowyLiść napisał:

Przecież nie tylko hubertuss rozwalił tą dyskusję, ale druga strona przekrzykiwania się również i z normalnego wątku zrobił się burdel. Jeden stoi murem za św. Andrzejem z Plutycz, a kilku d*pa piecze bo mu naiwniacy belarkę kupują. I ch**, jak są głupi to niech mu kupują. Naiwniaków na świecie nie brakuje - jedni się składają leserowi na belarkę, inni się zabijają w sklepach jak idioci o jakieś gównolody, bo jakiś pseudointernetowy celebryta wywęszył biznes jak skroić frajerów, jeszcze inni się przekrzykują, prawie dochodząc do rękoczynów, która partia jest bardziej krystaliczna, nie widząc że są manipulowani jak stado baranów przez obie te partie. Tylko po co to przeżywać i cały czas wiercić temat. Jesteście jak ci niektórzy migranci co się z miasta przeprowadzili i obornik im śmierdzi. Ale nie na podwórku, tylko chodzą po polach, gdzie akurat do wywozicie, zaciągają się namiętnie i krzyczą jak to Ziutek Ziutkowski zatruwa im sielankę wiejską, bo śmierdzący gnój wyrzuca. Tyle, że u niego pod domem nie śmierdzi, ale będzie pop***lał z buta 5 km tylko po to, by pomarudzić całemu światu, że jednak obok Twojego pola mu śmierdzi. Jak Ci jednemu z drugim żyłka pęka i hemoroidy na wierzch wychodzą, że leser goli ludzi z kasy, bo mu się nie chce samemu zapracować, to przełącz w pizdu na inny kanał, bo jesteś tak samo nudny i uparty jak hubertuss. No chyba, że jesteś masochistą i cieszysz się jak cię coś wk*rwia, bo wtedy sobie możesz ponarzekać, a przecież nic tak nie daje satysfakcji jak narzekanie.... Że Wy ludzie innych problemów nie macie.

W zasadzie wszystko zgoda. Jest tu kilka osób sfrustrowanych ta belarką i zbiórkami i mają duży ból. Oglądają serial co tydzień i się jeszcze bardziej nakręcają i wylewają tutaj te żale. 

Jednak jeśli chodzi o moje stanie murem za Andrzejem. To ja za nim nie stoję @Ulaman w temacie o polityce dobrze go opisał i ja się z nim zgadzam. Ja tu raczej robię pokazuje tej grupce ludzi z bólem, że oni nie są lepsi. Bo śmiać się ze słabszego to żadna chluba.

Na dole strony 708 masz naszą dyskusję o Andrzeju. Na stronie 710 tez jest trochę jeśli cię interesuje

Opublikowano (edytowane)

Wiesz każdy śmieje się jak potrafi i z czego potrafi. Jeśli ktoś śmieje się z jak to pisał @Ulman z człowieka nie przystosowanego, który nic nie rozumie. To pokazuje swój poziom a nie mój.

Dnia 25.05.2021 o 22:10, Ulman napisał:

On nie jest rolnikiem tylko chłopkiem Nic nie rozumie  a opłacalność ma proporcjonalną do wiedzy i umiejętności. Jak masz taka samą to zastanów sie nad sobą.

To mocno niesmaczne by nawet w żartach proponować życiowego niedojdę i gamonia na takie stanowisko. Wiem że prezesowi sie udało  ale to wyjątek który potwierdza regułę.

MI nie pozostaje już nic innego jak tylko sam fakt wyśmiewania takich ludzi krytykować i ośmieszać. Bo robią to osoby będące na poziomie Andrzeja i tutaj to pokazałem. Osoby, które sam oglądają serial nakręcają się na te zbiórki i belarkę a potem wylewają żale i frustracje w necie. Że on ma za darmo a oni musieli ryć i być może jeszcze takiej nie mają i nie beką mieli.

Zresztą przeczytaj temat. Tutaj dostaje się każdemu z tego serialu. Tomek zły bo ma za dobre obory i jadą po nim, że kredyty, że ręce w kieszeni, że to czy tamto. Andrzej zły bo nie ma i zbierają mu. Jaki bohater by nie był to wszystko źle i leci krytyka i podsmiechujki. I to robi grupka frustratów co ciekawe czy sami by mieli co pokazać w tv i czy mieli by jaja w ogóle stanąć przed kamerą.