Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
50 minut temu, dsbh napisał:

Z kanału który wrzucił @slawek74

jeżeli to prawda co piszą w komentarzach, cofam to co napisałem.......

oprócz tego o policji :ph34r:.

A co tam napisali? 

Opublikowano
Przed chwilą, pafnucy napisał:

A co tam napisali? 

Zacytuję.

- Andrzej nagrywaj filmiki będzie dobrze dodatkowy chajs się przyda💪🏻 zdrów się łapka wjechała!

- telewizja nie pozwala

- Nagrywaj Vlogi wierz mi będzie duże zainteresowanie

- nie moge umowa z telewizja

W zależności jak została skonstruowana umowa, być może tak jest. Kojarzycie Mateusza Borka, komentatora sportowego Polsatu ? Został promotorem bokserskim, Polsat nie mówił nic, tym bardziej że te gale pojawiały się na ich kanałach ale gdy zaczął się udzielać na You Tubie, trochę się posprzeczali i chyba już nie pracuje w Polsacie.

To jeszcze jeden komentarz bez odpowiedzi ze strony Andrzeja.

Andrzej, Ty kupuj wreszcie tę legendarna belarke! No ile będziemy jeszcze czekać???

A może to jest jak z tym dachem na kościół 🤔 ?

Czepiam się :ph34r:.

Opublikowano (edytowane)
Dnia 20.05.2021 o 17:45, hubertuss napisał:

Nigdy nie pisałem ,że w Plutyczach nic się złego nie dzieje. Jak się tłuką to niech policja interweniuje. Ale co im Gienek zrobił? Dlaczego policja nie powaliła kilku przyjezdnych?

Odniosę się bo nie zauważyłem dosyć ważnego pytania, co zrobił? ano pijany zaczął podobno poklepywać policjanta, poklepać to może swoją starą klacz jak ją złapie w lesie, naruszył nietykalność policjanta. Tak jest zapisane w ustawie, chyba nie będziesz polemizował na ten temat. Nietykalność to nietykalność, chyba że gwiazdorom więcej wolno.   :P Tylko że to jest może i gwiazdor, ale jak się nie ogoli, to może i dzieciom prezenty roznosić

Edytowane przez deSilva
Opublikowano

Nie pisze po co przyleciał i teraz wygląda to jakby ze słynnego sracza w Plutyczach przyleciał skorzystać.    :P

Opublikowano
13 godzin temu, deSilva napisał:

Odniosę się bo nie zauważyłem dosyć ważnego pytania, co zrobił? ano pijany zaczął podobno poklepywać policjanta, poklepać to może swoją starą klacz jak ją złapie w lesie, naruszył nietykalność policjanta. Tak jest zapisane w ustawie, chyba nie będziesz polemizował na ten temat. Nietykalność to nietykalność, chyba że gwiazdorom więcej wolno.   :P Tylko że to jest może i gwiazdor, ale jak się nie ogoli, to może i dzieciom prezenty roznosić

Jedno mnie wkur...a, skoro tacy nietykalni to gdzie byli jak na marszach w stolicy pluli policji w twarz🤨, na wiosce tacy wielcy stróże prawa...

• Haha 1
Opublikowano
14 godzin temu, dsbh napisał:

Kojarzycie Mateusza Borka, komentatora sportowego Polsatu ? Został promotorem bokserskim, Polsat nie mówił nic, tym bardziej że te gale pojawiały się na ich kanałach ale gdy zaczął się udzielać na You Tubie, trochę się posprzeczali i chyba już nie pracuje w Polsacie.

Nie chyba tylko na pewno już nie pracuje, poszło o kanał sportowy właśnie na YouTube i możliwe że o Gromde ale nie jestem pewien 😉

• Like 1
Opublikowano
18 godzin temu, dsbh napisał:

Jakby coś to czepiam się dalej :ph34r:. Każda zbiórka ma określony termin lub kwotę i tak jest również w tym przypadku. Suma została zebrana, czyli w tej chwili powinna trwać przynajmniej procedura zakupu, negocjacja ceny a nawet sam zakup. Tymczasem jest inaczej. Jeżeli Agrounia nie ma czasu to powinna całą kwotę przekazać Andrzejowi i niech działa. Dla mnie to jest kpina z osób które chciały pomóc i wpłaciły tyle ile mogły ale nie widzą efektu tej pomocy. Kabaret będzie jeżeli się okaże że prasa jest już zakupiona u dilera ale jest jeszcze u producenta ,który ją właśnie składa i nie dojedzie na czas, chyba że żniwa i sianokosy poczekają :P. Co do Bogdana a i Andrzeja również, dostali szansę, której jakoś nie potrafią wykorzystać lepiej. Jedynie policja się na nich lansuje :P

Ale laweta już jakiś czas temu belarkę mu przywiozła, tylko szopka ze zbiórką musi trwać dalej...

• Like 1
Opublikowano
Dnia 4.05.2021 o 20:52, nynka87 napisał:

Ale Wy wiecie, że o tej belarce to kazali mu powiedzieć, zresztą już jakiś czas temu laweta mu ją przywiozła tylko oficjalnie jeszcze nie odebrana. 

Kasa z puszki na płocie to na bieżąco idzie, Jarek wynajął mieszkanie w Bielsku więc musi mieć z czego je opłacać 😉 jego praca teraz to sprzedawanie kubków turystom, za zdjęcie 20zł woła, celebryta 🙂

Ale byłaś , widziałaś czy zazdrościsz zbiórki 😛 ? Tu się dowody liczą, zdjęcia ,filmy a najlepiej abyś była ich sąsiadem :ph34r:. Hubertussie uprzedziłem Cię :D.

Kto tu pisał, że Andrzej jest niezaradny 🤔 ?

6 godzin temu, Bercik92 napisał:

Podczas jednej z rozmów agrouni z Andrzejem Agro unia powiedziała że tych pieniędzy mu nie da ale kupi odrazu prasę

A to się musi z tego rozliczyć, jeżeli chce być wiarygodna. Podobno partie mają zakładać, także muszą uważać co robią i jak aby być przynajmniej minimalnie wiarygodnym ale sukcesu tej partii nie wróżę.

Opublikowano
24 minuty temu, dsbh napisał:

Ale byłaś , widziałaś czy zazdrościsz zbiórki 😛 ? Tu się dowody liczą, zdjęcia ,filmy a najlepiej abyś była ich sąsiadem :ph34r:. Hubertussie uprzedziłem Cię :D.

To nic nie da, żadne filmy żadne potwierdzenia ludzi stamtąd,  to żadna wiarygodność, Hubertusy i tak powiedzą że zazdrość. 

Opublikowano
Dnia 20.05.2021 o 19:14, Łolek napisał:

Ale się  ubawiałem 😂 pewno też  bys chciał , pisze sie charakter.

@hubertuss skąd to info że na MGR

W którymś odcinku na polu się coś tam sprzeczali z tym małym i wychodziło, że traktor i bielarka Krzyśka starszego syna. A, że MGR i MR. Ludzie tak robią. A patrząc na skansen jaki mają z innymi sprzętami to raczej groszem nie śmierdzą.

Dnia 21.05.2021 o 16:35, dsbh napisał:

Jakby coś to czepiam się dalej :ph34r:. Każda zbiórka ma określony termin lub kwotę i tak jest również w tym przypadku. Suma została zebrana, czyli w tej chwili powinna trwać przynajmniej procedura zakupu, negocjacja ceny a nawet sam zakup. Tymczasem jest inaczej. Jeżeli Agrounia nie ma czasu to powinna całą kwotę przekazać Andrzejowi i niech działa. Dla mnie to jest kpina z osób które chciały pomóc i wpłaciły tyle ile mogły ale nie widzą efektu tej pomocy. Kabaret będzie jeżeli się okaże że prasa jest już zakupiona u dilera ale jest jeszcze u producenta ,który ją właśnie składa i nie dojedzie na czas, chyba że żniwa i sianokosy poczekają :P. Co do Bogdana a i Andrzeja również, dostali szansę, której jakoś nie potrafią wykorzystać lepiej. Jedynie policja się na nich lansuje :P

Nie zgadzam się z Tobą że Andrzej jest nie rozgarnięty. Umie sklecić poprawnie zdanie, umie się ustawić w życiu. Kierownik Andrzej i pracownik Eugeniusz. Dba o siebie.

Co do lepszych i gorszych, to ten lepszy ma problem bo nie ma na kim się wzorować. A jak mu nie wyjdzie i ci gorsi wezmą z niego przykład, kogo będą kląć ?

A skąd wiesz czy zakup trwa czy nie trwa? Na razie ja tu żadnej kpiny z dających nie widzę. Przyjdzie czas to i efekt w tv pokażą. Ktoś tu pisał, że bielarkę już przywieźli. Teraz może na sznurek zbierają heheh. Jeśłi uwarzasz,że ANdrzej umie poprawnie sklecić zdanie to już zostawiam bez komentarza.

Dnia 21.05.2021 o 21:30, deSilva napisał:

A co ty możesz się odnosić pisząc podobno. Jeden mówi, że podobno poklepał drugi, że położył rękę. Ale nawet niech będzie, że poklepał. To nie musowo go było od razu na glebę rzucać i kolanem do ziemi dociskać. Nie ma przepisu, że dotknięcie policjanta skutkuje bezwarunkowym rzuceniem na glebę, dociśnięciem kolanem i skuciem. Policjant, który wlazł na Gienka z kolanem przestraszony przez kogoś z gapiów, że go udusi dopiero zszedł z niego.

10 godzin temu, GRZES1545 napisał:

Jedno mnie wkur...a, skoro tacy nietykalni to gdzie byli jak na marszach w stolicy pluli policji w twarz🤨, na wiosce tacy wielcy stróże prawa...

Bo nasza policja jest taka, że musi ich być dużo więcej na jednego to działa. Sam widziałem jak na pkp po chłopa z 60 - 70 lat za to, że w pociągu maski nie miał 4 przyszło. na peron., To jest polska policja. Musi mieć dużą przewagę siły bo inaczej udają, że nie widzą.

6 godzin temu, dsbh napisał:

Kto tu pisał, że Andrzej jest niezaradny 🤔 ?

A to się musi z tego rozliczyć, jeżeli chce być wiarygodna. Podobno partie mają zakładać, także muszą uważać co robią i jak aby być przynajmniej minimalnie wiarygodnym ale sukcesu tej partii nie wróżę.

Ale co może być nie wiarygodnego, że im bielarkę przywieźli i czekają by pokazać ją w programie? Całkiem podobne. Sianokosy za chwilę można powiedzieć. Tak samo jak nie widzę nic dziwnego, że Jarek mieszkanie w Bielsku wynajął. Teraz w mieście do roboty ludzi mało. Aby tylko chciał pracować. Sam znam kolesia co 30 ha gleby 4 klasy w dzierżawę oddał i poszedł do miasta. On zarabia 1300 tygodniowo na budowie. A żonka 2 tys miesięcznie na rękę w biedronce. Wcale mnie więc nie dziwi, że Jarek do miasta poszedł. A, że bierze po 20 zł za fotę. Jeśli to w ogóle prawda. Jego facjata jego warunki. Ty też możesz 20 krzyczeć.

6 godzin temu, deSilva napisał:

To nic nie da, żadne filmy żadne potwierdzenia ludzi stamtąd,  to żadna wiarygodność, Hubertusy i tak powiedzą że zazdrość. 

Ludzie stamtąd to jedno. A rozgoryczony, leniwy Bogdan co to ma parcie na szkło to drugie. Ty możesz sobie w Bogdana wierzyć. A ktoś kto myśli sam rozumie, że chłop ma żal, ze go z serialu wyrzucili. I każdy też widzi, ze ma parcie na szkło. Jak tak to jeździł i Andrzejowi i Gienkowi pomagał aby tylko w tv wystąpić. A teraz to na nich gada. A po obejściu widać, że legat nie gorszy od nich.

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, hubertuss napisał:

A co ty możesz się odnosić pisząc podobno. Jeden mówi, że podobno poklepał drugi, że położył rękę. Ale nawet niech będzie, że poklepał. To nie musowo go było od razu na glebę rzucać i kolanem do ziemi dociskać. Nie ma przepisu, że dotknięcie policjanta skutkuje bezwarunkowym rzuceniem na glebę, dociśnięciem kolanem i skuciem. Policjant, który wlazł na Gienka z kolanem przestraszony przez kogoś z gapiów, że go udusi dopiero zszedł z niego.

Chłopaku,milicja by ci wpierdoliła że byś się posrał ze śmiechu i byś siedział jak trusia. Nie ma nawet co przyrównywać, a jak koniecznie chcesz, to za przeproszeniem g*wno widziałeś.

4 godziny temu, hubertuss napisał:

W którymś odcinku na polu się coś tam sprzeczali z tym małym i wychodziło, że traktor i bielarka Krzyśka starszego syna. A, że MGR i MR. Ludzie tak robią. A patrząc na skansen jaki mają z innymi sprzętami to raczej groszem nie śmierdzą.

A skąd wiesz czy zakup trwa czy nie trwa? Na razie ja tu żadnej kpiny z dających nie widzę. Przyjdzie czas to i efekt w tv pokażą. Ktoś tu pisał, że bielarkę już przywieźli. Teraz może na sznurek zbierają heheh. Jeśłi uwarzasz,że ANdrzej umie poprawnie sklecić zdanie to już zostawiam bez komentarza.

Bo nasza policja jest taka, że musi ich być dużo więcej na jednego to działa. Sam widziałem jak na pkp po chłopa z 60 - 70 lat za to, że w pociągu maski nie miał 4 przyszło. na peron., To jest polska policja. Musi mieć dużą przewagę siły bo inaczej udają, że nie widzą.

Ale co może być nie wiarygodnego, że im bielarkę przywieźli i czekają by pokazać ją w programie? Całkiem podobne. Sianokosy za chwilę można powiedzieć. Tak samo jak nie widzę nic dziwnego, że Jarek mieszkanie w Bielsku wynajął. Teraz w mieście do roboty ludzi mało. Aby tylko chciał pracować. Sam znam kolesia co 30 ha gleby 4 klasy w dzierżawę oddał i poszedł do miasta. On zarabia 1300 tygodniowo na budowie. A żonka 2 tys miesięcznie na rękę w biedronce. Wcale mnie więc nie dziwi, że Jarek do miasta poszedł. A, że bierze po 20 zł za fotę. Jeśli to w ogóle prawda. Jego facjata jego warunki. Ty też możesz 20 krzyczeć.

Ludzie stamtąd to jedno. A rozgoryczony, leniwy Bogdan co to ma parcie na szkło to drugie. Ty możesz sobie w Bogdana wierzyć. A ktoś kto myśli sam rozumie, że chłop ma żal, ze go z serialu wyrzucili. I każdy też widzi, ze ma parcie na szkło. Jak tak to jeździł i Andrzejowi i Gienkowi pomagał aby tylko w tv wystąpić. A teraz to na nich gada. A po obejściu widać, że legat nie gorszy od nich.

człowieku, @nynka87 widać że jest stamtąd, zobacz ile laików mi dała, co , też zazdrość? załap że się zamotałeś we własnej naiwności.

Edytowane przez deSilva
Opublikowano

@hubertuss policjant na służbie nie jest od poklepywania po ramieniu wyobraź sobie że  wszyscy tam obecni zaczeli by go klepać . A to ze gdzieś  ktoś  im napluł  i nic mu nie zrobili , taki mieli rozkaz żeby  nie dać  się  sprowokować a co do Bogdana może  i nie jest to typ pracusia i czysciocha ale gość  w miare ogarniety bo i coś  naorawi pospawa radzi sobie a nie marudzi nie zatrzymał  się  w latach70

• Like 3
  • Thanks 1
Opublikowano
4 godziny temu, deSilva napisał:

Chłopaku,milicja by ci wpierdoliła że byś się posrał ze śmiechu i byś siedział jak trusia. Nie ma nawet co przyrównywać, a jak koniecznie chcesz, to za przeproszeniem g*wno widziałeś.

człowieku, @nynka87 widać że jest stamtąd, zobacz ile laików mi dała, co , też zazdrość? załap że się zamotałeś we własnej naiwności.

Co mnie milicja obchodzi? Widać często od nich dostawałeś. Chyba też po głowie. Bo już nie raz potwierdziłeś tu, że jesteś jak Andrzej. Gdzie ja porównałem policję do milicji w zacytowanym przez ciebie tekście. Sam coś zmyślasz, że niby napisałem a potem się z tym kłócisz. Jak nic obrywałeś w głowę pałą od milicjanta. Nawiasem mówiąc teraz w policji nie brakuje chamów i bydlaków jak kiedyś w milicji. Czują siłę w kupie i często jej nadużywają.

Co z tego, że @nynka87 jest stamtąd? To wcale nie musi oznaczać, że nie może zazdrościć. Serio uważasz, że jak ktoś jest stamtąd to gwarantuje rzetelną wypowiedź? Na jakiej podstawie? Po drugie ja wcale nie kwestionuje tego, że mogła widzieć czy ktoś jej powiedział, że bielarkę im przywieźli. A to, że na bramce wisi puszka i Jarek z niej forsę bierze na mieszkanie w Bielsku. No cóż może ona mieszka z Jarkiem i wie na co on wydaje kasę. A jeśli nawet bierze forsę z puszki. Jego prawo. Nie słyszałeś nigdy o gospodarstwach agroturystycznych gdzie właściciele pobierają opłaty za wstęp? O ile tą forsę oczywiście bierze na to mieszkanie.

Po raz kolejny pokazałeś, że masz głupią przypadlość bezrefleksyjnego łykania wszystkiego co ci ktoś napisze. Byle by było po twojemu. Jeśli pasuje do twojej wizji łykniesz wszystko. Bez cienia wątpliwości, ze ktoś może ale nie musi mieć nie sprawdzone info czy zmyślać. A jak nie po twojemu to odrzucasz wszystko pomimo, że podane są argumenty dlaczego tak może być.

4 minuty temu, Łolek napisał:

@hubertuss policjant na służbie nie jest od poklepywania po ramieniu wyobraź sobie że  wszyscy tam obecni zaczeli by go klepać . A to ze gdzieś  ktoś  im napluł  i nic mu nie zrobili , taki mieli rozkaz żeby  nie dać  się  sprowokować a co do Bogdana może  i nie jest to typ pracusia i czysciocha ale gość  w miare ogarniety bo i coś  naorawi pospawa radzi sobie a nie marudzi nie zatrzymał  się  w latach70

Ale ja nie mówię, że policjant jest od poklepywania. Ale jak pisałem nigdzie nie ma obowiązku za klepanie rzucania na glebę i włażeniu kolanami. To jest starszy facet a niech by był na coś chory i policjant spowodował by, że coś tam by mu pękło. Wiesz jaki był by dym i problemy dla policjanta? Problemem dzisiejszej policji jest niski poziom wyszkolenia, który nadrabiają agresją i przewagą siły. A gdy przewagi liczebnej nie ma pozwalają na siebie pluć. Nie udolność policji widzimy co chwila jak choćby przykład z insytrybutorem czy wcześniejsza strzelanina na oślep na ulicy.

Bogdan jest ogarnięty? Serio widziałeś podwórko i sprzęt? Widziałeś burdel, błoto i jakie ma budynki? On jest ogarnięty jak trzeba było w tv wystąpić i z Andrzeja i Gienka podśmiechujki porobić. U nich był ogarnięty masz racje. A u siebie dwie lewe ręce. On jest ogarnięty na pokaz. A jego obejście pokazuje, że leń taki sam jak Andrzej. Naprawdę tego nie widzisz?

Opublikowano

Ja pindole, od 10 może stron kłótnia sama, ewentualnie "ostrzejsza wymiana zdań" 🤦‍♂️ Na internecie są filmiki z nieudolnych zatrzymań i jest pod nimi wiele komentarzy w stylu "A w ameryce to już by leżał", ale gdy w Polsce policja tak kogoś zatrzyma to już nagle "milicja", "jak za komuny", "do sądu z nimi" 🤦‍♂️ Także żeby już rozgonić towarzystwo, powiem jedno: wasza wymiana zdań "nic nie da", bo "moja racja jest mojsza niż twojsza" 😏😝

• Like 3
Opublikowano (edytowane)

Bo ludzie mają błędne wyobrażenie o Ameryce. Włącz sobie na yt szeryf usa. On komentuje strzelaninę na ulicy z wiosny tego roku. Powiedział, że jak by tak sobie strzelał do auta jak w Polsce policja to prawnik ściganego puścił by go z torbami. Naprawdę poszukaj i nie słuchaj durni co to w Ameryce nie byli a wiedzą, że tam by leżał.

Powiedz co ja mam myśleć o polskiej policji jak widzę jak na peron po faceta 60-70 lat i może 165 cm wzrostu przychodzi 4 policjantów bo bez maski jechał? CO konduktor jak policji zgłaszał opisał im, że to Pudzian jedzie?

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
hubertuss napisał:

Powiedz co ja mam myśleć o polskiej policji jak widzę jak na peron po faceta 60-70 lat i może 165 cm wzrostu przychodzi 4 policjantów bo bez maski jechał? CO konduktor jak policji zgłaszał opisał im, że to Pudzian jedzie?

10 czy piętnaście stron to powtarzasz 🤔 daj coś nowszego 😁🤪

• Haha 4