Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, Łolek napisał:

Człowieku ciśnienie  ci skoczy  komentujemy bohaterów programu i wyrażamy swoje opinie  możesz sie z nimi nie zgadzać  .Twierdzisz ze my obrażamy Andrzeja a sam piszesz o nim nierozgarniety weź  sie zastanów 

MI nic nie skacze. Ale niektórym widzę tak .Jeszcze kilka dni temu wielu stawiało tu Bogdana za wzór. Jaki to gospodarz, że wie co mówi o Andrzeju. To pokazałem jaki to wzór. Ja nie napisałem, ze ktoś z was obraża Andrzeja bo jak już nie raz powtarzam każdy wie jaki on jest. Ale pisanie w koło o tej zbiórce o tym, że do niego ludzie jadą wyzywanie ich od frajerów powoływanie się na opinie o nim od Bogdana, który jak widać też jest leniwy jest śmieszne. I ośmiesza raczej nie Andrzeja tylko tych co to w kółko to samo klepią

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

Sam klepiesz w kółko to samo, kto wyzywa kogo od frajerów? podałem cytat samego Andrzejka w filmie Bogdana, zastanów się co piszesz! albo idź do okulisty.

1 godzinę temu, hubertuss napisał:

A do tego ja żyję tak, ze staram się równać do lepszych a nie śmiać z gorszych. Bo z gorszego łatwo się pośmiać. Ale pośmiejcie się z lepszego.

Dalej pier**li w kółko to samo bo nie wie nawet o czym pisze    xD  jaki sens jest śmiać się z lepszego, jak nie ma mu co zarzucić, w przeciwieństwie do lenia.

Opublikowano

Jeszcze zacytujcie Kononowicza zwanego Knurem jako autorytet odnośnie prowadzenia gospodarstwa rolnego. Chyba z opasem się poprztykali na koniec i synek chyba podśmiechujki jakieś z niego robił bo go obsmarował tyle na ile potrafił.

Opublikowano
1 godzinę temu, deSilva napisał:

Sam klepiesz w kółko to samo, kto wyzywa kogo od frajerów? podałem cytat samego Andrzejka w filmie Bogdana, zastanów się co piszesz! albo idź do okulisty.

Dalej pier**li w kółko to samo bo nie wie nawet o czym pisze    xD  jaki sens jest śmiać się z lepszego, jak nie ma mu co zarzucić, w przeciwieństwie do lenia.

A gdzie tam Andrzejek występował? Weź podlinkuj ten film gdzie Andrzej mówi, że im frajerów wystarczy? Ty le razy pisałem, ze jesteś tak samo lotny jak ten ANdrzej. I ty za każdym razem moje słowa potwierdzasz. Bogdan ci powiedział, że niby Andrzej tak mówił i ty to łyknąłeś. To ci tłumaczę, że Bogdan taki sam leń ma burdel na podwórku i się wypowiada z żalu, że go kręcić nie chcą. A widać, ze chłop ma parcie na szkło bo nawet z Kononowiczem wystękuje zamiast się za robotę brać. A ty dalej nie rozumiesz. Jak grochem o ścianę. Ty rozumiesz w ogóle co to znaczy cytować czyjeś słowa? Weź pokaż mi film gdzie Andrzej mówi o frajerach? 

Jaki sens jest śmiać się z lepszego? A no taki, że lepszy cię w kozi róg zagoni. Nawet tej przenośni nie rozumiesz. Wyzwań i porównań powinno się szukać z lepszymi a nie słabszymi. No ale jak pisałem kolejny razu udowadniasz, Że Andrzej to nie wyjątek.

29 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Jeszcze zacytujcie Kononowicza zwanego Knurem jako autorytet odnośnie prowadzenia gospodarstwa rolnego. Chyba z opasem się poprztykali na koniec i synek chyba podśmiechujki jakieś z niego robił bo go obsmarował tyle na ile potrafił.

Jeden drugiego warty. Normalny człowiek odprawił by go z kwitkiem i se nim d nie zawracał. Ale Bogdan ma parcie na szkło jak go w serialu pokazywać nie chcą. To i Kononowicz dobry. Zamiast pierdolnik na podwórku posprzątać czy ten traktor umyć to idol wielu tu obecnych woli pierdzielić głupoty przed kamerą.

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, hubertuss napisał:

A gdzie tam Andrzejek występował? Weź podlinkuj ten film gdzie Andrzej mówi, że im frajerów wystarczy? Ty le razy pisałem, ze jesteś tak samo lotny jak ten ANdrzej. I ty za każdym razem moje słowa potwierdzasz. Bogdan ci powiedział, że niby Andrzej tak mówił i ty to łyknąłeś. To ci tłumaczę, że Bogdan taki sam leń ma burdel na podwórku i się wypowiada z żalu, że go kręcić nie chcą. A widać, ze chłop ma parcie na szkło bo nawet z Kononowiczem wystękuje zamiast się za robotę brać. A ty dalej nie rozumiesz. Jak grochem o ścianę. Ty rozumiesz w ogóle co to znaczy cytować czyjeś słowa? Weź pokaż mi film gdzie Andrzej mówi o frajerach? 

Jaki sens jest śmiać się z lepszego? A no taki, że lepszy cię w kozi róg zagoni. Nawet tej przenośni nie rozumiesz. Wyzwań i porównań powinno się szukać z lepszymi a nie słabszymi. No ale jak pisałem kolejny razu udowadniasz, Że Andrzej to nie wyjątek.

A czemu niby mam nie wierzyć Bogdanowi, widać prawda skoro ujawnia to oficjalnie, a ty bronisz Andrzejka a sam gówno wiesz bo w d*pie byłeś.

Załap w końcu że nikt nie ma powodu do wyśmiewania z lepszego, to czemu ma mnie zapędzać w kozi róg?   POWÓD, POWÓD CZŁOWIEKU MUSI BYĆ, a nie wyśmiewanie bez powodu, łapiesz to czy za trudne? co za człowiek nie kumaty.

Edytowane przez deSilva
Opublikowano
42 minuty temu, deSilva napisał:

A czemu niby mam nie wierzyć Bogdanowi, widać prawda skoro ujawnia to oficjalnie, a ty bronisz Andrzejka a sam gówno wiesz bo w d*pie byłeś.

Załap w końcu że nikt nie ma powodu do wyśmiewania z lepszego, to czemu ma mnie zapędzać w kozi róg?   POWÓD, POWÓD CZŁOWIEKU MUSI BYĆ, a nie wyśmiewanie bez powodu, łapiesz to czy za trudne? co za człowiek nie kumaty.

W sumie dobre pytanie zadajesz. Bogdan ma na podwórku bajzel widać, że leń. Czemu miał byś mu nie wierzyć?  Przestali go nagrywać w serialu a Andrzeja z Gienkiem nie choć jak twierdzi Bogdan mają też problemy z policją. A ty dalej nic nie łapiesz. Nic tylko kolejny raz potwierdzasz to co tu już pisałem.

Co do wyśmiewanie się z lepszego czytam porównania z lepszym też nie łapiesz. A przecież tłumaczyłem. No Andrzej jak nic. Wierz dalej Bogdanowi.

45 minut temu, slawek74 napisał:

po co traktor myć ja zaraz spowrotem będzie ujeba... 🤔🤪

Aż chciało by się powiedzieć "to nic nie da" Pewnie Bogdan tak samo myśli jak Andrzej tylko głośno nie mówi.

Opublikowano (edytowane)

Co do wyśmiewanie się z lepszego czytam porównania z lepszym też nie łapiesz. A przecież tłumaczyłem. No Andrzej jak nic. Wierz dalej Bogdanowi.

Ok , chcesz z lepszym? ty podobno pretendujesz do lepszych. Nie wyśmiewam się z Andrzeja, nie raz pisałem że niech ma jak mu pasuje, jedyne co, to to i nie tylko ja powiedziałem jakie ma wady, ale też powiedziałem że jest cwańszy niż się wszystkim wydaje, to z takich naiwniaków jak ty i ci co cokolwiek mu dają się śmieje, ty dobrze o tym wiesz że tak już jest, bo prawda wychodzi pomalutku na jaw i wszelkimi sposobami próbujesz odwrócić kota ogonem że obojętnie co by kto z tamtych na miejscu nie mówił o nim to jest kłamstwo bo mu zazdroszczą i wyśmiewają się z takiego bidulka co obrabia 50 ha. i biduleka na nic nie stać  xD, wiesz że dałeś się omamić i wstyd się przyznać.   :P

Edytowane przez deSilva
Opublikowano

Do czego ja mam się przyznać skoro nic mu nie dałem? Co mnie obchodzi kto i ile mu daje .Kto mnie czym omamił? Skąd wiesz, ze Andrzej się śmieje z ludzi co mu coś dają? Omamił to was Bogdan. Ty wierzysz w jego słowa a to taki sam leser jak Andrzej a może i gorszy. Tego się powinieneś wstydzić. Tłumaczyłem ci już kilka razy dlaczego Bogdan może być nie obiektywny a ty dalej nie rozumiesz i wierzysz w to co on powiedział, że Andrzej się z ludzi śmieje.

Opublikowano

bez wypowiedzi Bogdana też odrobinę ludzie żartowali z Andrzeja.

Opublikowano

Ej no co wy chcecie od Bogdana. Na podwórku może nie wzorowo ale gospodarz dobry i ojciec podejrzewam.

Opublikowano
7 godzin temu, pafnucy napisał:

Hubertus, czemu tak Andrzeja bronisz? kuzyn jaki?

Może ma taki harakter jak ja ze chociaż nie znam to jak widzę dwóch na jednego to pomogę 

7 godzin temu, Łolek napisał:

Człowieku ciśnienie  ci skoczy  komentujemy bohaterów programu i wyrażamy swoje opinie  możesz sie z nimi nie zgadzać  .Twierdzisz ze my obrażamy Andrzeja a sam piszesz o nim nierozgarniety weź  sie zastanów 

Komentator się znalazł 😚 dobrze ze euro za chwile to szpaka bedzie miał kto zastąpić 

• Like 1
Opublikowano

Do czego ja mam się przyznać skoro nic mu nie dałem? Co mnie obchodzi kto i ile mu daje .Kto mnie czym omamił? Skąd wiesz, ze Andrzej się śmieje z ludzi co mu coś dają? Omamił to was Bogdan. Ty wierzysz w jego słowa a to taki sam leser jak Andrzej a może i gorszy. Tego się powinieneś wstydzić. Tłumaczyłem ci już kilka razy dlaczego Bogdan może być nie obiektywny a ty dalej nie rozumiesz i wierzysz w to co on powiedział, że Andrzej się z ludzi śmieje.

Jakiegoś tropu się trzeba trzymać, a ty się trzymasz tylko swojej intuicji że wszyscy krytykujący o zazdrośnicy. Broniłeś że w Plutyczach nic się takiego nie dzieje, a tu wyszedł apel żeby nie tłukli się po mordach, no i co? więc z tym to samo. Opierasz się tylko na własnym przekonaniu, a to kolego za mało.

Opublikowano

Nigdy nie pisałem ,że w Plutyczach nic się złego nie dzieje. Jak się tłuką to niech policja interweniuje. Ale co im Gienek zrobił? Dlaczego policja nie powaliła kilku przyjezdnych? Powiedz mi lepiej dlaczego mam wierzyć facetowi co ma burdel na podwórku nie gorszy niż Andrzej i który po nim jedzie choć widać, że sam leń. Gdyby to robił taki Tomek to bym uwierzył. Bo za nim stoi przykład tego jak dba o obejście i pole. A Bogdan co? Na podwórku syf ciekawe co na polu. Ale taki Tomek ma w d nabijać się z jakichś biedaków z Plutycz. Bo ma jakąś klasę. I dla niego nie jest honorem nabijać się ze słabszych. To o tym pisałem i tego nie zrozumiałeś.

1 godzinę temu, akooo napisał:

Ej no co wy chcecie od Bogdana. Na podwórku może nie wzorowo ale gospodarz dobry i ojciec podejrzewam.

Daj spokój jak na podwórku nie wzorowo? To burdel. Traktor w błocie. Wszędzie błoto. Wszystko rozpieprzone. Na polu pewnie podobnie. Po czym poznałeś, że on gospodarz dobry? Bo ja na razie widzę, że leń. Bo choćby te dzieciaki pognał do sprzątania. Kupili nowy traktor i bielarkę na MGR i młodego rolnika i tyle. Można powiedzieć dostali od unii i dbają jak Andrzej. Innych nowych maszyn u nich nie widać. Napisz mi po czym poznałeś, że on dobry gospodarz?

Opublikowano
3 godziny temu, karolr2 napisał:

Może ma taki harakter jak ja ze chociaż nie znam to jak widzę dwóch na jednego to pomogę 

Komentator się znalazł 😚 dobrze ze euro za chwile to szpaka bedzie miał kto zastąpić 

Ale się  ubawiałem 😂 pewno też  bys chciał , pisze sie charakter.

@hubertuss skąd to info że na MGR

Opublikowano
Dnia 19.05.2021 o 17:32, hubertuss napisał:

Dla mnie mogą zrobić zrzutkę na co chcą. Nawet na panienki z agencji. Jak im ktoś chce wpłacić to niech płaci. A z komentowaniem to tak jak Bogdan. Komentuje ich a sam widać leń nie gorszy od nich. Mając dwóch synów nawet zarządzić nie umie czy nie chce by zaczęli podwórko sprzątać czy choćby ten traktor umyli. Bo nawet nie widać co to za marka jak ktoś nie wie. Podejrzewam, że tak samo jest tutaj z wieloma. Wyzywają ich od leni a są jak ten Bogdan i Andrzej, czyli mają to samo lewe ręce do roboty i syf na podwórku. Ale w Internecie anonimowo każdy mądry.

Zamiast z Kononowiczem rozprawiać ciągnik by umył. Ale nie bo też się od występów w główce przewróciło. Kolejny gwiazdor co komentuje innych gwiazdorów bo go już pokazywać nie chcą. Wasz guru prawdy Bogdan. A wy łykajcie dalej bo wam Bogdan mówi.

Jakby coś to czepiam się dalej :ph34r:. Każda zbiórka ma określony termin lub kwotę i tak jest również w tym przypadku. Suma została zebrana, czyli w tej chwili powinna trwać przynajmniej procedura zakupu, negocjacja ceny a nawet sam zakup. Tymczasem jest inaczej. Jeżeli Agrounia nie ma czasu to powinna całą kwotę przekazać Andrzejowi i niech działa. Dla mnie to jest kpina z osób które chciały pomóc i wpłaciły tyle ile mogły ale nie widzą efektu tej pomocy. Kabaret będzie jeżeli się okaże że prasa jest już zakupiona u dilera ale jest jeszcze u producenta ,który ją właśnie składa i nie dojedzie na czas, chyba że żniwa i sianokosy poczekają :P. Co do Bogdana a i Andrzeja również, dostali szansę, której jakoś nie potrafią wykorzystać lepiej. Jedynie policja się na nich lansuje :P

Dnia 20.05.2021 o 08:19, hubertuss napisał:

Po prostu dla mnie słabe jest jeżdżenie po kolesiu widać, że nie rozgarniętym do końca i zazdroszczenie mu tej bielarki. A do tego powoływanie się na opinie o Andrzeju głoszoną przez Bogdana, który ma dokładnie taki sam jak nie gorszy burdel i błoto na podwórku i też widać, że jest leniem. O tyle gorszym leniem, że wygląda na normalnego i rozgarniętego człowieka w przeciwieństwie do Andrzeja.

A do tego ja żyję tak, ze staram się równać do lepszych a nie śmiać z gorszych. Bo z gorszego łatwo się pośmiać. Ale pośmiejcie się z lepszego.

Może też macie burdel ale wy. W końcu dla wielu Bogdan to tutaj autorytet.

Kto Bogdan? Do sprzątania podwórka na pewno ma takie podejście jak Andrzej. Do dbania o sprzęt chyba też.  U Andrzeja to chociaż nie zorientowany nazwę traktora odczyta u Bogdana może być problem. Za parę lat będą jęczeli jak Andrzej, że nie chce jechać. Kupili nowy traktor i bielarkę pewnie z MGR i młodego rolnika. A reszta jak to u legatów skansen. Ale do oceniania innych Bogdan pierwszy jak wy tutaj.

Nie zgadzam się z Tobą że Andrzej jest nie rozgarnięty. Umie sklecić poprawnie zdanie, umie się ustawić w życiu. Kierownik Andrzej i pracownik Eugeniusz. Dba o siebie.

Co do lepszych i gorszych, to ten lepszy ma problem bo nie ma na kim się wzorować. A jak mu nie wyjdzie i ci gorsi wezmą z niego przykład, kogo będą kląć ?

Opublikowano
Dnia 19.05.2021 o 14:05, pafnucy napisał:

@extrabyk też zamilkł. musi Focus im zabrania.

Z kanału który wrzucił @slawek74

jeżeli to prawda co piszą w komentarzach, cofam to co napisałem.......

Przed chwilą, dsbh napisał:

Co do Bogdana a i Andrzeja również, dostali szansę, której jakoś nie potrafią wykorzystać lepiej. Jedynie policja się na nich lansuje :P

oprócz tego o policji :ph34r:.