Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
26 minut temu, 6465 napisał:

@Ursus932 dobrze piszesz,  dostali odremontowany traktor a on w ostatnim odcinku wyjuchem lawete z błota wyciąga.  I gada że ten duży nie ciągnie. Co popsuł już?  Czy reżyserka? 

Akurat traktor to był farbą ochlapany i parę dupereli poprawionych było, anrzej pokazywał jak jest zrobiony. 

Jak odbierali to disco z radia dawało i się z bratem cieszyli tylko tym. 

• Like 2
Opublikowano
4 minuty temu, Karol6130 napisał:

Akurat traktor to był farbą ochlapany i parę dupereli poprawionych było, anrzej pokazywał jak jest zrobiony. 

Jak odbierali to disco z radia dawało i się z bratem cieszyli tylko tym. 

To i tak dużo im zrobili

Opublikowano (edytowane)

Żaden traktor, żadna maszyna nie będzie dobrze chodzić jak się o nią nie dba i nie włoży minimum swojej pracy, baa, w te stare klamoty ciągle trzeba inwestować, a u nich problem jest ze znalezieniem byle jakiego klucza, tak nauczony że się o nic nie dba i tyle.

Edytowane przez deSilva
Opublikowano
13 minut temu, Łolek napisał:

Cieszy mnie to że wszyscy OFIARNI dali się  tak w uja zrobić 👍👏

Toż to widać gołym okiem, ogrodzenie zniszczone, zastawy, Bogdan z chłopakiem się na spawali, wy***rdolił gdzieś w pokrzywy, zaraz ogrodzenie i bramy nie będzie bo trzeba otwierać i zamykać, normalnie masakra.

1 minutę temu, Ursus932 napisał:

@deSilva oni mają wogule jakiś klucz 🤔

Coś chyba dostał w prezencie jakiś zestaw, ale może i ten już pływa w rzece.  :P

Opublikowano
3 minuty temu, deSilva napisał:

Bogdan z chłopakiem się na spawali, wy***rdolił gdzieś w pokrzywy

to to akurat sam bym tak zrobił.

Opublikowano

Dlaczego niby?

Przed chwilą, pafnucy napisał:

to to akurat sam bym tak zrobił.

Opublikowano (edytowane)

bo to było rozwiązanie nie do tych warunków i obory.

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano

Ale jakieś było, a tak nie ma żadnego, wiem o co im chodzi z takim rozwiązaniem nie będzie błota i frajerzy nie dadzą na kostkę.

Opublikowano
5 minut temu, slawek74 napisał:

idź zobacz czy jałówka się nie cieli 😜😁

Sam sobie idź , ja kawkę pije 😋

Opublikowano

Nie mogę zrozumieć jak można być tak wyrachowanym żeby nie cieszyć się tym co ludzie dadzą czy pomogą, tylko mało i mało i jeszcze to niszczyć

Opublikowano
4 minuty temu, pafnucy napisał:

bo to było rozwiązanie nie do tych warunków i obory.

Ale chociaż trochę światła i powietrza w tych kuckach bydło by miało , a tak to pozamykane i się kisi

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, deSilva napisał:

Nie mogę zrozumieć jak można być tak wyrachowanym żeby nie cieszyć się tym co ludzie dadzą czy pomogą, tylko mało i mało i jeszcze to niszczyć

no mało i mało,to chyba większość tak ma.

w tej oborze coś co się otwiera potrzebne, a nie wpierdolił barykadę, bo pokazali jaki to Bogdan fachowiec bo coś polupać potrafi.

Edytowane przez pafnucy

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Przez gregorius
      Tak więc ten temat ma być o ulubionych książkach, które kiedykolwiek czy ostatnio przeczytaliście, podzielcie się tytułami, streszczeniem, lubianymi autorami, tak aby rozpropagować czytanie owych lektur bo "Czytanie jest dla umysłu, tym czym gimnastyka dla ciała". Jakie gatunki u was przodują na półkach, ile czasu dziennie poświęcacie na czytanie i co jest dla was najważniejsze w czytaniu (poznawanie świata, nauka, doświadczenia życiowe)?

Mam nadzieję, że ten temat się przyjmie i będziemy mogli podzielić się spostrzeżeniami

Ja ostatnio przeczytałem "Myśli nowoczesnego endeka" Rafała A. Ziemkiewicza a teraz jestem tak w połowie "Ziele na kraterze" Melchiora Wańkowicza

Pierwsza opowiada o zmianach społecznych po 89 roku, o Polakach, o tradycji endeckiej, o zagrożeniach dla nas Polaków, o sytuacji politycznej obecnie, o tym dlaczego nie możemy podnieść się po upadku komuny i trwamy dalej w poprzednim ustroju...

Druga mówi o rodzinie jej nadrzędnych wartościach, o domu jako wspólnocie, o dorastaniu dzieci, które mimo ciężkich warunków wraz ze wzrostem zamożności rodziców dojrzewają i poznawają nowy świat, akcja toczy się w latach 20 XX wieku wtedy to rodzi się Krysia....

pozdrawiam gregorius
  • Dodaj nową pozycję...
v