Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

Ogląda ktoś 🤔

specjalnie z kołchozu sie wyrwałem by POpaczeć na celebrytów

a w sobote znów mijałem nieszczęsny drogowskaz 

IMG_20240907_081233.jpg

Edytowane przez konteno
Opublikowano
53 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Cza by się złożyć...na siłe..

a tam , starczyłby przedłużacz 3 fazowy na szpuli i gniazdo 3 faz na domu od str podwórka i raczej kosmiczne pieniądze to nie będą jak mówił tylko że tanio to do niezbyt enegrochłonnych sprzętów na małe wtyczki 16A 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, konteno napisał:

specjalnie z kołchozu sie wyrwałem by POpaczeć na celebrytów

a w sobote znów mijałem nieszczęsny drogowskaz 

IMG_20240907_081233.jpg

I co tam u Emilki?

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
Dnia 8.09.2024 o 21:30, 12Pafnucy napisał:

I co tam u Emilki?

a skąd mi wiedzieć , jak jechałem do Bielska to kąkubęt pauował ciapka na polu w truskawkach  bo z szosy było widać a na płocie tabliczka

Zdjęcie0820.jpg

Opublikowano
konteno napisał:

Dnia 8.09.2024 o 21:30, 12Pafnucy napisał:

I co tam u Emilki?

a skąd mi wiedzieć , jak jechałem do Bielska to kąkubęt pauował ciapka na polu w truskawkach  bo z szosy było widać a na płocie tabliczka

Zdjęcie0820.jpg

Ale widać blisko byłeś skoro tabliczce foto strzeliłeś 😋

• Haha 1
Opublikowano

Ja kiedyś cały dzień w krzakach przeleżałem na obserwacji domu takiej jednej. To stary wyszedł to stara a jej nie ma. Dopiero pod wieczór patrzę podjechał samochód na podwórko i wysiada ona, a z drugiej strony jakiś chłopak. Nawet nie wiem gdzie buta zgubiłem jak wracałem. Innym razem chciałem ją poobserwować wieczorem przez okno. Wskoczyłem na płot, ale tak niefortunnie, że noga zaklinowała się między sztachetami. Pies wyczuł zaczął ujadać, wyszedł stary i pomógł się oswobodzić

• Haha 4
Opublikowano
17 minut temu, OdlotowyRolnik napisał:

Ah ta miłość. Ja kiedyś takiej jednej najdroższe lody w spożwczaku fundowalem a i tak to guzik dało jak mnie nie chciała i dałem se spokój.

Najpierw trzeba było wyczuć czy chętna, a potem fundować, a tak wpierdo*iła lody i tyleś ją widział.

• Like 1
  • Haha 4
Opublikowano
1 godzinę temu, OdlotowyRolnik napisał:

Ah ta miłość. Ja kiedyś takiej jednej najdroższe lody w spożwczaku fundowalem a i tak to guzik dało jak mnie nie chciała i dałem se spokój.

Nie ma co dużo inwestować dopóki nie masz czarno na białym. Tam lody jak lody ale kiecki pierścionki boże zachowaj

• Like 1
Opublikowano

Nic z tych rzeczy. To były czasy gdzie miałem ze 13 lat i w sumie o takich rzeczach człowiek dopiero zaczynał myśleć. Pamiętam bambino wtedy po 60 groszy były a taki grand dobrze ponad 2 zł. A 2 zł te 20 lat temu to było sporo pieniędzy. Można się śmiać ale tak było.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Przez gregorius
      Tak więc ten temat ma być o ulubionych książkach, które kiedykolwiek czy ostatnio przeczytaliście, podzielcie się tytułami, streszczeniem, lubianymi autorami, tak aby rozpropagować czytanie owych lektur bo "Czytanie jest dla umysłu, tym czym gimnastyka dla ciała". Jakie gatunki u was przodują na półkach, ile czasu dziennie poświęcacie na czytanie i co jest dla was najważniejsze w czytaniu (poznawanie świata, nauka, doświadczenia życiowe)?

Mam nadzieję, że ten temat się przyjmie i będziemy mogli podzielić się spostrzeżeniami

Ja ostatnio przeczytałem "Myśli nowoczesnego endeka" Rafała A. Ziemkiewicza a teraz jestem tak w połowie "Ziele na kraterze" Melchiora Wańkowicza

Pierwsza opowiada o zmianach społecznych po 89 roku, o Polakach, o tradycji endeckiej, o zagrożeniach dla nas Polaków, o sytuacji politycznej obecnie, o tym dlaczego nie możemy podnieść się po upadku komuny i trwamy dalej w poprzednim ustroju...

Druga mówi o rodzinie jej nadrzędnych wartościach, o domu jako wspólnocie, o dorastaniu dzieci, które mimo ciężkich warunków wraz ze wzrostem zamożności rodziców dojrzewają i poznawają nowy świat, akcja toczy się w latach 20 XX wieku wtedy to rodzi się Krysia....

pozdrawiam gregorius
  • Dodaj nową pozycję...
v