Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdzone na kompie. Żeby go otworzyć trzeba go skopiować, nie da się otworzyć poprzez kliknięcie.

18 minut temu, Krzysztof81 napisał:

600 tyś na leczenie Clinta Eastwooda, to mogła z 50 odpalić Gienkowi na belarke 🤦 Niech ktoś powie że baby nie są głupie.

Mogła wejść na pierwszy lepszy portal plotkarski, takiej wiadomości chyba by żaden nie przepuścił. Teraz to sobie mogą szukać.

Opublikowano

co mam Ryśka pytać ja tylko z apki bo innaczej mi się nie chce a jak ktoś chce to i tak otworzy

radekz200 napisał:

Zapytaj ryska to Cię nauczy jak się linki wstawia 😛

sam się Ryska pytaj jak się otwiera 😃😜

Opublikowano
Dnia 5.02.2021 o 19:51, Bananek napisał:

jakoś nie mogę patrzeć na tego pośrodku. słuchać tym bardziej... nie wiem czemu.

bo ten w srodku to taki ruski pacholek :) co to mysli ze jest wielki cwaniaczek i na placech ludzi zrobi kariere. Nie trawie takich bezczelnych typków.

Opublikowano (edytowane)

Jak będzie tak samo jeździł jak z "ciukarką", to przy pierwszej beli komorę rozwali 😏 Mnie by kurła honor nie pozwolił na zbiórkę, no co innego jak ktoś w pożarze straci ale tak to....

Obczajta to:

Edytowane przez kris91
  • Like 1
Opublikowano

Szkoda że go ciele nieobsrało, albo przynajmniej ubodło. 

Opublikowano
1 godzinę temu, karol6130 napisał:

Szkoda że go ciele nieobsrało, albo przynajmniej ubodło. 

widać wyraznie że Kołodziejczaka ta rozmowa nudzi , tylko tak z grzecznosci tam zajechał 

Opublikowano
8 minut temu, Aktis napisał:

Ale co Wy chcecie od niego? Jakoś szkodzi Wam? Co zyskacie jak go "oplujecie"?

tu nie chodzi o oplucie wielu z nas nawet na forum nie ma tyle ziemi co Andrzej ma rodziny na utrzymaniu i sobie radzi ,  Andrzej powiedział żę za byka którego trzymał 2, 5  roku wzioł 2200 zł  sprzedał po 5,5 zł za kg to co ten byk ważył 400 kg ? przecież tyle odsadki dobre mają 

Opublikowano
Agro unia jako organizacja jest potrzeba tylko jeśli człowiek który jest liderem zapewnia że do polityki nie chce poczym zakłada partie z której nic nie wychodzi jedynie traci duże poparcie wśrod rolników lepiej by odpuścił w agrouni jest wiele lepszych osób co mogło by przejąć liderowanie, bo kołodziejczakowi to bardziej chyba zależy na wybiciu się
Opublikowano

a ładowacz do belarki Anżej sam kupi, czy też będzie żebrał?

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, pafnucy napisał:

W miarę jedzenia apetyt rośnie.  :P

Edytowane przez Gość
Opublikowano
pafnucy napisał:

Też jestem ciekaw jak sprawa się potoczy z turem. 🤔 No i jeszcze przydałaby się owijarka jak i jakas przyczepka 😜

Opublikowano
1 godzinę temu, Bercik92 napisał:

I te 10 tys kostek siana i słomy rocznie 🤭😂 jeszcze do niedawna mówił że wychodzi u niego 50 ciuków dziennie

I te 4000l ropy    xD u niego to chyba do rozpałki w piecu połowa idzie, albo złodzieje wyniosą, bo na to co on robi to na pewno nie.

Opublikowano

o matko Agrounia zbiera na belarke???? oc*ujeli???? 😂😂😂😂😂  jednak żebractwo się opłaca

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Przez gregorius
      Tak więc ten temat ma być o ulubionych książkach, które kiedykolwiek czy ostatnio przeczytaliście, podzielcie się tytułami, streszczeniem, lubianymi autorami, tak aby rozpropagować czytanie owych lektur bo "Czytanie jest dla umysłu, tym czym gimnastyka dla ciała". Jakie gatunki u was przodują na półkach, ile czasu dziennie poświęcacie na czytanie i co jest dla was najważniejsze w czytaniu (poznawanie świata, nauka, doświadczenia życiowe)?

Mam nadzieję, że ten temat się przyjmie i będziemy mogli podzielić się spostrzeżeniami

Ja ostatnio przeczytałem "Myśli nowoczesnego endeka" Rafała A. Ziemkiewicza a teraz jestem tak w połowie "Ziele na kraterze" Melchiora Wańkowicza

Pierwsza opowiada o zmianach społecznych po 89 roku, o Polakach, o tradycji endeckiej, o zagrożeniach dla nas Polaków, o sytuacji politycznej obecnie, o tym dlaczego nie możemy podnieść się po upadku komuny i trwamy dalej w poprzednim ustroju...

Druga mówi o rodzinie jej nadrzędnych wartościach, o domu jako wspólnocie, o dorastaniu dzieci, które mimo ciężkich warunków wraz ze wzrostem zamożności rodziców dojrzewają i poznawają nowy świat, akcja toczy się w latach 20 XX wieku wtedy to rodzi się Krysia....

pozdrawiam gregorius
  • Dodaj nową pozycję...
v