Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak z tymi zbiornikami na paliwo bo tu hurtownia dostarczająca paliwo prosi o podpisanie dekralacji że jest , u mnie leją w zboirniki do pojazdów ale podobno tak nie można a na stacjach paliw można , chore to jakieś . Mało tego karami straszą do 1000 zł . 

A jak to jest u Was ?

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, andrzej612b napisał:

Jak z tymi zbiornikami na paliwo bo tu hurtownia dostarczająca paliwo prosi o podpisanie dekralacji że jest , u mnie leją w zboirniki do pojazdów ale podobno tak nie można a na stacjach paliw można , chore to jakieś . Mało tego karami straszą do 1000 zł . 

A jak to jest u Was ?

Mam zbiornik ale kierowca wczoraj mówił że dalej leją w mauzery i nikt nikogo nie pyta w co lać.

Edytowane przez Adam86
Opublikowano
12 godzin temu, nie napisał:

w poznaniu na orlenie 5,11 ale będzie taniej :)

Będzie taniej A na wierzbie będą gruszki rosnąć  😄

Opublikowano (edytowane)

U mnie z 3.0 poszło na 3.50 😟 , oczywiście na lewo z TIRA od kolegi co jezdzi za granice.Oszczędności coraz mniejsze , tygodniowo 60l 😧plus taki że karnistry do pełna .

Edytowane przez KULAWA_KOZA
  • Like 1
  • Haha 2
Opublikowano

To ładnie okradacie przedsiębiorcę.   Tysiaka na miesiąc z auta. 

Opublikowano
8 minut temu, KULAWA_KOZA napisał:

U mnie z 3.0 poszło na 3.50 😟 , oczywiście na lewo z TIRA od kolegi co jezdzi za granice.Oszczędności coraz mniejsze , tygodniowo 60l 😧plus taki że karnistry do pełna .

Masz się i czym chwalić . To zwykłe złodziejstwo .

Opublikowano

Oj ale myślał że przygwiazdorzy, a tymczasem oficjalnie i publicznie przyznał się do przestępstwa.

Wczoraj na stacji 5,19. Po odliczeniu zwrotu akcyzy 4,19 i legalnie.

Opublikowano
14 minut temu, KULAWA_KOZA napisał:

Kutafonie jeden, nie dość że oba złodzieje to jeszcze i pazerny bo 50gr tamten wiecej zarabia😆 jeszcze sie tym w necie chwalisz🤦‍♂️

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
Dnia 11.01.2020 o 06:51, dawidursus323 napisał:

Gdzie szukać paliwa bez dodatków bio? Szukam fajnego tłustego dieselka bez biokomponentów. 

skąd Jesteś? Ja biorę z firmy ROMGAZ i mam zawsze BO

58 minut temu, KULAWA_KOZA napisał:

Zawsze wiedziałem, że jesteś debilem ale nie myślałem,ze takim

43 minuty temu, Agrest napisał:

Wczoraj na stacji 5,19. Po odliczeniu zwrotu akcyzy 4,19 i legalnie.

4,91 brutto-23%-1zł=2,99 litr legalnego ON bez dodatków.Mam pewność do co litrów i jakości , a z beczki??Nigdy nie kupiłbym "lewego"paliwa w tej cenie

• Haha 1
Opublikowano

Niedługo będzie w wiadomościach że wydział do walki z przestępczością przeciwko mieniu, zatrzymał do dyspozycji prokuratora, grupę kradnącą paliwo z TIRa, a mózgiem tej bandy był osobnik o pseudonimie KULAWA-KOZA.     :P    xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v