Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

+12 stopni, aż dziw bierze. Dalej pada, ciekawe ile w deszczomierzu rano będzie.

Opublikowano
Agrest napisał:

3 minuty temu, Bananek napisał:

A tam znudzona. toż on taki jurny, że sąsiadki wdówki obskakuje dodatkowo

Ale to tylko plotki bez potwierdzenia.

O to to

choć z drugiej strony, za coś to ciasto musiało być...

Opublikowano
2 minuty temu, soltys48 napisał:

Jeno ja spać nie mogę w samochodzie,przez tyle lat jeszcze się nie nauczyłem 🤔

Powiedz że boisz się że ci Grzesio ucieknie jak oko przymkniesz🤣 znów to będziesz z izby odbierał

• Haha 3
Opublikowano
cinek1808 napisał:

Tu Cię zaskoczę , niektóre są bardzo piękne. Ale to raczej z małżeństwa Niemiec -polka , turek- Niemka. 

czyli już tylko polniemka. chyba, że chodzi Ci o Polkę niemowę. wtedy niemka może być ładna

Opublikowano
9 minut temu, soltys48 napisał:

Jeno ja spać nie mogę w samochodzie,przez tyle lat jeszcze się nie nauczyłem 🤔

jak człowiek zmęczony to jak jest coś miękkiego pod tyłkiem to zasypia od razu a jak jeszcze jest jakiś koc to już luksus niepojęty 

raz miałem pecha i w środku gorącego dnia w aucie bez klimy na starej jedynce stałem w korku prawie pięć godzin to myślałem że mnie tam szlak trafi mało kierownicy nie pogryzłem 

Opublikowano
10 minut temu, 6465 napisał:

Ładna Niemka znajomy kupił ale cena kosmos. 

IMG_20200702_113624.jpg

Kwit jest?

12 minut temu, bratrolnika napisał:

Powiedz że boisz się że ci Grzesio ucieknie jak oko przymkniesz🤣 znów to będziesz z izby odbierał

Już szwędawki dostał u mamrocze,że idzie na stopa-bedzie w telewizorni jak wylezie na autobahne

• Haha 2
Opublikowano
13 minut temu, szczypka napisał:

środku gorącego dnia w aucie bez klimy na starej jedynce stałem w korku prawie pięć godzin

Kiedyś stałem 8 godzin w korku który zaczynał się w Krakowie, a kończył w Zakopanem, cinquecentem.... 

Opublikowano
19 minut temu, cinek1808 napisał:

Tu Cię zaskoczę , niektóre są bardzo piękne. Ale to raczej z małżeństwa Niemiec -polka , turek- Niemka. 

Raczej po prl jak ruskie byli,zrobili zasieli słowiańskie nasienie,do tego po turkach tez są ok.

Opublikowano (edytowane)

Cinek daj spokój,ładna czy brzydka to nie najważniejsze, ile osób żyje w moim zdaniu w  toksycznych związkach.Najważniejsze aby była mądra i się nie męczyć z sobą.

Edytowane przez Strongman
  • Like 3
  • Thanks 2
Opublikowano

Raczej uroda kiedyś przeminie charakter zostanie. Chcę tylko pokazać że nie warto żyć stereotypami. Że brzydkie Niemki czy sąsiad menda. W Polsce też są kobiety o różnej urodzie. A wiadomo są gusta i guściki. Jednemu podoba się niską drugiemu wysoka. Jeden woli blondynki drugi rude. Nie trzeba być ideałem dla całego świata ważne aby być ideałem dla tej jednej osoby. Myślę że to jest podstawa związku. 

• Like 4
  • Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v