Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
29 minut temu, soltys48 napisał:

Nie tylko Ty 😭

A posądzałeś mnie że nie staję w obronie.

Mi to dało do myślenia że coś z nim nie tak jak usilnie chciał zdobyć adres, był tak zdesperowany że zadzwonił jako klijent po zboże a że stwierdził że daleko no i hvj.

Potem poprzez geoportal pooglądał budynki, nawet wiedział gdzie dla kur zagroda.🙆🏻‍♂️

Dziś ładny dzień nez deszczu.

• Like 2
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Mi to dało do myślenia że coś z nim nie tak jak usilnie chciał zdobyć adres, był tak zdesperowany że zadzwonił jako klijent po zboże a że stwierdził że daleko no i hvj.

Potem poprzez geoportal pooglądał budynki, nawet wiedział gdzie dla kur zagroda.🙆🏻‍♂️

Bo ty za dobry chłop jesteś,  a on sobie czasami z ciebie jaja robił.  Trzeba było go zj***ć i tyle. 

Edytowane przez 6465
Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

A pisałem kiedyś pod jego facjatą w masce że źle patrzy mu ze ślepiów to nikt nie uwierzył. 

Opublikowano (edytowane)

Mi się zapalala lampka jak bez pardonu jechał mi po rodzinie itp... Żadnego umiaru co wskazuje na problem z głową albo uzależnienie alkoholowe co na jedno wychodzi ... 😜

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

To se zmień czujnik i lampka więcej się nie zapali. 🤪

Opublikowano
2 minuty temu, soltys48 napisał:

@ogarek już siebie nie wybielaj.....

I powtórzę po raz wtóry 

NAJŁATWIEJ JEST KOPAĆ LEŻĄCEGO 

Nie wybielam.. Ale ilość insynuacji i wyzwisk była spora... To mały i biedny czlowieczek i temu tak brykal... 😋

Opublikowano

Ooooogarek gdybyś nie prowokował to tych wyzwisk i kłutni by nie było. 🤨

Opublikowano (edytowane)

Nie muszę wyzywać żeby dać w kość i to jest moja przewaga.... 😋Nigdy też nie napisałem nieprawdy na forum na swój temat i o swoim gospodarstwie... I nigdy nie udawałem kogoś kim nie jestem jakie tam konto bym nie miał .... 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

Ja też nie raz z nim spine miałem, ale miał fajne poczucie humoru i mógłby wrócić. 

Ale sołtys Rysiek i reszta, którzy go opluwacie teraz to żeśta po uju klasę pokazali. Jeszcze niedawno gotowi sobie z dziubkow spijać, koledzy, a tu już smarują. Dla mnie mógł mieć i 20 kont, kiedyś też miałem dwa. 

• Like 1
  • Confused 1
Opublikowano

Tu się z Tobą zgodzę 🤣

Przed chwilą, pedro2 napisał:

Ja też nie raz z nim spine miałem, ale miał fajne poczucie humoru i mógłby wrócić. 

Ale sołtys Rysiek i reszta, którzy go opluwacie teraz to żeśta po uju klasę pokazali. Jeszcze niedawno gotowi sobie z dziubkow spijać, koledzy, a tu już smarują. Dla mnie mógł mieć i 20 kont, kiedyś też miałem dwa. 

Czy ja kogoś opluwam? 

Staram się zrozumieć

Opublikowano

Dałbym mu szansę, lubi tu być, nikt nie jest święty ze mną nie raz się ściął, ale urazy nie mam żadnej, a nawet Go polubiłem.

Opublikowano (edytowane)

Niech użyje mozgu a nie pajacuje.. Druga sprawa co to jest ban 7 dni czy te... 30.... Czy 3 miech... Trza odbębnić i tyle.... A i pół roku się czekało... 😋 Przerwa dobrze robi.. 😜

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

Jak to mówią z glupcem nie warto dyskutować bo zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem🤭🤭

4 minuty temu, ogarek napisał:

Ni muszę wyzywać żeby dać w kość i to jest moja przewaga.... 😋

Opublikowano
5 minut temu, ogarek napisał:

Niech użyje muzgu a nie pajacuje.. Druga sprawa co to jest ban 7 dni czy te... 30.... Czy 3 miech... Trza odbębnić i tyle.... A i pół roku się czekało... 😋 Przerwa dobże robi.. 😜

A te błędy to rozumiem po to, aby go jeszcze bardziej zdenerwować ;) 

A ja lubię te jego wredne poczucie humoru. 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

No żem poczynił.... Ale spoko się poprawiam... 😋

Byki to on walil jak nikt na forum i to też właśnie było pozowanie na poloniste.... 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
14 minut temu, pedro2 napisał:

Mi konta nie przeszkadzaja tylko nie lubię takiego zachowania.

• Like 1
Opublikowano

Jak przeczyta dwie ostatnie strony to już raczej da sobie spokój... Bartek będzie miał spokój z multi 😋 

Dzisiaj  utrzymuję gorzką atmosferę we wsi, 10ha pryśnięte T2 cabrio Duo. Cholerstwo takie śmierdzące, że z daleka w ustach gorzko, żaden tak nie śmierdzi.  Ale robota zrobiona, ok 10dni spokoju. 

Opublikowano
7 minut temu, ogarek napisał:

No żem poczynił.... Ale spoko się poprawiam... 😋

Byki to on walil jak nikt na forum i to też właśnie było pozowanie na poloniste.... 

Nie zauważyłam. Widocznie on szybciej edytował i poprawiał niż ja czytałam. Albo ze mnie taka "polonistka", że Morza od może nie odróżniam :P 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v