Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 minut temu, soltys48 napisał:

Tak, usługowo

Jeden zdechlak dla mnie

IMG_20200627_134116.jpg

Chyba tą sarenke darmo dostałeś,  bo nie wierzę że ty to kupiłeś. 

Jak ma tamten przyczepy jakieś ciekawe? 

Opublikowano (edytowane)

Ja na jutro wypocząć bo przed piątą ruszam na Lublin Chełm Zamość.  A tam ponoć jutro silne burze i ulewy.  A rano przed wyjazdem jedną krowę wydoić  i zastrzyki dać od zapalenia,   bo boję się że moim kobietą ręce połamie. 

Edytowane przez 6465
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, 6465 napisał:

Z wiarą u mnie wszystko ok. 😉 byłem w kościele i na wyborach,  teraz obiad i pierdolnąć się na starą (wersalke)  i odpocząć. 

Jak mój kot, z uśmiechem i mieć na wszystko wyebane 

20200628_122938.jpg

Edytowane przez Agrest
Opublikowano (edytowane)

Z prezesa się nabijasz, a kota kobiecie do łóżka wpuszczasz😂

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
2 minuty temu, soltys48 napisał:

Zbudzona Zosia😁

IMG_20200306_084934.jpg

Co ty myszy w domu masz czy co że kot na łóżku się wyleguje 

Opublikowano

Fajne życie  Waszych kotów.

Z dwojga, patrząc tu na galerie, to chyba jednak wolę tą moją obecnie suszę/skwar niż opady.  Ważne, że maj obfitował w deszcz. A jeszcze 70 beli dziś czeka na włożenie na szopę.

Opublikowano
41 minut temu, Agrest napisał:

Jak mój kot, z uśmiechem i mieć na wszystko wyebane 

20200628_122938.jpg

Jak kot tak wygląda to można co najwyżej wziąć go na łopatę i iść zakopać w ogródku

1 godzinę temu, soltys48 napisał:

Moim zestawem nie bardzo można przekraczać szybkość

Jakbyś gówno z przyczepy wywalił to z 5km/h byłby szybszy

• Haha 8
Opublikowano

No i jest 31 stopni. Stanowczo za dużo. Ale owoce będą się gotować na krzewach.

Opublikowano
4 godziny temu, sumek666 napisał:

Boczków przysmazyc jak w Potopie

Boczuś to ja aktualnie smażę na grillu przy jeziorku 😁

4 godziny temu, sumek666 napisał:

Boczków przysmazyc jak w Potopie

Boczuś to ja aktualnie smażę na grillu przy jeziorku 😁

• Like 3
Opublikowano

Jak u kogoś zapowiadają armagedon to proszę się przygotować. Worki z piachem przy wejściach nałożyć. Piwnice z trunków przenieś w inne miejsce lub spożyć. 

Wszystko pozamykać na 4 spusty. Agregat prądotwórczy odpalić i sprawdzić jego stan. 

Opublikowano
2 godziny temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Tona cukru na 17 uli 🤔🤔

Nie pisz Pan takich głupot bo jeszcze ktoś uwierzy i będzie powielał dalej te durnoty

No  powiedzmy    ,,Mała tona''     po  ile  miód  sprzedajecie ?    U nas  słoik  0,9 litra   30 zł.    rzepakowy  27-28 zł.    konkurencja   duża.    I  na burzę  się   już  zbiera.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v