Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 godzin temu, Strongman napisał:

Ja jak mam potrzebę to jadzdzę, a jeśli chodzi o myjkę to mój sąsiad ostatnio kupił i dał 18tyś nową, ale nie jest zadowolony bo od ci orta ropy pali w godzinę z 20l ropy.Tam niema takich rzeczy.

Nie ma wcale myjek? Jeszcze dwa trzy lata temu było w czym wybierać z uszkodzonych czy wybrakowanych... 

Opublikowano

Byłem z 2 tygodnie temu to były myjki. Wybór jakiś jest. Zależy tylko czy giełda "spora" czy taka jak na targu w miescie. Ja bym czekał jak się trochę ociepli. Zawsze więcej sprzedających na giełdzie jest. 

Opublikowano

+1 i czasami coś popaduje, raz deszcz raz śnieg.

Pogoda dla bogaczy i naciągaczy. 

Niby wszyscy wiedzą a państwo ma naciągaczy w nosie, mogą działać bezkarnie.

Screenshot_20200206-161013_One UI Home.jpg

Opublikowano

Ale co?

To są oszuści , otwierasz, doplacasz 88gr i czyszczą Ci konto. 

Nie mam żadnej paczki zamówionej.

Możesz poszukać info ile osób tak oszukali i wydoili  

Opublikowano (edytowane)

Też miałem z miesiąc temu taki sms, alem skasował odrazu.

No ale jak ktoś nie ma elektronicznych płatności ani kart bankowych a tel na kartę to ciekawe co by było jakby kliknął w link🤔

Edytowane przez Rolnik1973
Litera
Opublikowano

Chyba nic, to polega na tym że odruchowo otwierasz swoje konto i potwierdzasz płatność. W tym momencie dokonują oszustwa.

Opublikowano

Czym się różni teściowa od zimnej wódki?

-Niczym

- jedno i drugie jest dobre jak jest zimne

Opublikowano
36 minut temu, Agrest napisał:

a można odpisać spier... na drzewo?

Opublikowano

Może być też tak że odpisujesz i automatycznie włącza SMS premium. 

Opublikowano (edytowane)

Jak dobrze pamiętam to na "infomessage" nie można odpisać. Nie ma to coś nadanego numeru. Jakoś tak. Można tylko kliknąć w link, który wysłali oszuści. Była taka sprawa nagłośniona nie dawno w Polsce.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

0 stopni, wiatr wieje z zachodu, chwilami posypuje drobnym śnieżkiem, ale mimo to udało się przed ciemnościami rozsiać 60kg/ha soli potasowej na pszenicę. Wiatr zimny ale czapka na uszy, szalik na szyję, rozsiewacz na kark i heja😁

Opublikowano

wirusy na fb  które klikasz i instalują ci trojana a ten ściąga twoje hasła  na banki wszędzie dane itp ...   najgorsze jest to ze wysyła np z konta twojego kolegi wiec każdy klika 

a on nic nie wysyła https://gazetalubuska.pl/wirus-na-fb-zainfekowane-wiadomosci-wysylaja-wasi-znajomi-mozecie-stracic-dostep-do-fb-poczty-bankowosci/ar/c1-14625829

co tydzień fb ma wirusy tu bony z biedry a tu to tam... 

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

wczoraj miałem o podobnej treści, dodatkowo dzis kilkanaście telefonów z Afryki-ciekawe co czorne chco od prostego starego sołtysa??

obecne 4 na plus i siąpi deszcz

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Może białe mięso lubią😁

Może pora się oświadczyć?

Te telefony to też może być naciągane, jak oddzwonisz to np 25zł za połączenie.

Kapie lekki deszcz, +2

Opublikowano

Bedziem Ci wszyscy świadkować😁

Ino podasz czas i miejsce. Każdy z antałkiem  przyjedzie🙂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez Łobuzek
      Witam , mam pytanie , kuzynowi zmarła mama i teraz biorą się za sprawę spadkową w sądzie i jak nabędą spadek to czy syn , córka i ojcec muszą złożyć zeznanie podatkowe ? I jak ma to wyglądać ? Formularz SD-Z2 ? I czy jak dostaną te całe nabycie spadku to tam będzie wyszczególnione co i jak ? Bo to jest gospodarstwo 60 ha i jest zagroda , ale dodadkowo mają też dwa inne jakby domy ( kupione mniejsze gospodarstwo) ... których nie używają ?  Może ktoś miał podobną sytuację i by podpowiedział co i jak ?

• Przez skupmaszynrolniczych98
      Witam, zwracam się z pytaniem czy ktoś może polecić jakiś booster do ciągników? Z racji prowadzonej działalności niejednokrotnie takie uzrądzenie by sie przydało. może ma ktoś jakieś doświatczenia i może coś polecić ?
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
  • Dodaj nową pozycję...
v