Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
46 minut temu, Daro20 napisał:

Nade mną chmury się rozstąpiły na boki. Jedną stroną poszło na Grzesia, drugą na Rolnika. 

Zostawiło 11mm spokojnego deszczyku.

Darek Ty jakie bliższe  okolice bo zapomniałem? U mnie nadal pada tyle że  spokojny deszcz, ciemno już bo bym poszedł zobaczył co w truskawkach,  plantacje ucierpiały  w okolicy dość  mocno napewno. Ale cieszę  się  że  wiatr nie rozebral dachu.

• Like 1
Opublikowano

LLU, jedno przeszło spokojnie, teraz drugie nadchodzi. 

Opublikowano
3 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Darek Ty jakie bliższe  okolice bo zapomniałem? U mnie nadal pada tyle że  spokojny deszcz, ciemno już bo bym poszedł zobaczył co w truskawkach,  plantacje ucierpiały  w okolicy dość  mocno napewno. Ale cieszę  się  że  wiatr nie rozebral dachu.

Gm. Wohyń

• Like 1
Opublikowano
10 godzin temu, gregor1284 napisał:

błędowo, to z drugiej strony krukowo wypada :D

błędowo, to z drugiej strony krukowo wypada :D

To prawie sąsiedzi 😄 

Opublikowano (edytowane)
Przed chwilą, stempos1980 napisał:

Ja właśnie wjechałem na Bronisze.Kapusty głowiastej do oporu

Przeje..e życie całe noce zarwane

Edytowane przez miwigos
Opublikowano
59 minut temu, Daro20 napisał:

Zebrałeś coś siana w tym roku czy wszystko na pokosach? Ja jutro zaczynam sianokosy. 

Dzisiaj już ostatnie burze na wschodzie i na razie przerwa z ulewami?

taaa pół hektara wczesniej zebrałem, reszta lezy albo  w pokosach albo rozrzucona

Opublikowano

Strongman napisał: Dostał bana i nasz pafnacy też,Owies dostaje już ziarnek,upał znowu burza będzie. Przecież fotkę o 19.36 wstawił... (ten pafnucy) Za dzisiaj niecały 1mm. w deszczołapie i się ochłodziło wieczorem

Opublikowano

zetorki ma moderacje jak kiedys 1973🤣, jacki chyba tak maja ze nie lubia jak ktos rznie glupa😛. po co udawal ze nie zna pafnucego 🤣

kra- dzsiaj spokojna burza i spadlo wiecej niz za caly marzec-8 mm , w sumie 210 od stycznia i ma jeszcze poprawic. 

Opublikowano
28 minut temu, stempos1980 napisał:

Taka jest nasza dola producentów warzyw i owoców

Produkuję warzywa i nigdy na giełdzie nie byłem i nigdy nie będę. Klienci odbierają towar sami swoim transportem.

Opublikowano

@Piotrek1975 narazie spokojny deszczyk sobie pada. 

Paru sąsiadów ma pokoszone łąki na siano a jeden lucernę i też pewnie prędko tego nie zbiorą. 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, ramzes10 napisał:

To prawie sąsiedzi 😄 

z krukowa jesteś? kilku ludzi tam znam :D no prawie sąsiedzi, wczoraj na rzodkiewnicy łąki kosiłem. Ktoś u was belki ofoliowane po 80zł sprzedaje.

Edytowane przez gregor1284
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v